poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ پسرای گل تا کتک نخوردین برین با هم کنار بیاین تکلیف منو روشن کنین:vahidrk: بابا شما که دو تا بیشتر نیستین هنوز! خخخخخخخخ خواستیم بگیم خعلی با کلاسیم و اصن فقط بحث رفاقته نه رقابت :دی وحید تخته کرده پروفشو .. اومد میحرفیم نتیجشو میگم :دی 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ من مقالات زمین شناسی و ژئومورفولوژی رو هستم ولی از بعد عید هر وقت تونستی همراهیمون کنی خبرم کن خیلی خیلی خوشحال میشیم http://www.noandishaan.com/forums/thread108169.html 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ واسه IT اینم هست http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=266914 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ واسه IT اینم هست http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=266914 اره اتفاقا با همون رشتش دنبالتم میگشت .. حس ازدواج داشت باهات ! 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خخخخخخخخ خواستیم بگیم خعلی با کلاسیم و اصن فقط بحث رفاقته نه رقابت :دی وحید تخته کرده پروفشو .. اومد میحرفیم نتیجشو میگم :دی یعنی رفاقتتون اون ته حلقم!!! فعلا اسم تو به عنوان سر گروه باشه اقا پوریا اگه تصمیمتون عوض شد خبرم کنین. در ضمن فکر یه مقاله خوب هم باشین که کارو شروع کنین 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ ارهاتفاقا با همون رشتش دنبالتم میگشت .. حس ازدواج داشت باهات ! دختره، اومد پیشم دردودل کرد، دنبال یکی دیگه میگشت!!!! 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ بله دقیقا همینطوره اوا خاک عالم... من هستم...تا کی وقت داریم برای تجدید قوا؟ برم این بروبچو بریزم سرتون؟ تاپیکی هست برا اطلاع از روال کاریتون؟ لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سرگروه صنایع هم من انتخاب شدم 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ اوا خاک عالم... من هستم...تا کی وقت داریم برای تجدید قوا؟ برم این بروبچو بریزم سرتون؟ تاپیکی هست برا اطلاع از روال کاریتون؟ تشریف بیارین منتظرتون هستیم بله به محض شروع کار ترجمه برنامه کارهای در دست ترجمه رو توی یه تاپیک اعلام میکنم فعلا برای ثبت نام توی تاپیک زیر اقدام کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread108169.html 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی رفاقتتون اون ته حلقم!!! فعلا اسم تو به عنوان سر گروه باشه اقا پوریا اگه تصمیمتون عوض شد خبرم کنین. در ضمن فکر یه مقاله خوب هم باشین که کارو شروع کنین اه اه تُفی شد رفاقتمون ؟ ایشششش مال خودتون دیگه نمیخوایمش :| باشه حالا عوض شد خبر میدم چشممم ! دختره، اومد پیشم دردودل کرد، دنبال یکی دیگه میگشت!!!! بگو من زن و بچه دارم مدیونی اگه فک کنی من اهل ازدواج مجدد و این برنامه هام :دی 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سرگروه صنایع هم من انتخاب شدم خیلی هم عالی، ممنون از همکاریتون به زودی برنامه جمع و جور کردن کارای گروهو بهت میدم ، مقاله هایی که میخواین کار کنین در نظر بگیرین 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ بگو من زن و بچه دارم مدیونی اگه فک کنی من اهل ازدواج مجدد و این برنامه هام :دی 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ فائزه جان سرگروه رو انتخاب کردیم... علی آقا هستن که خودشون رو معرفی کردند..... 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ فائزه جان سرگروه رو انتخاب کردیم... علی آقا هستن که خودشون رو معرفی کردند..... ممنون از همکاریتون هستی جان:heartshape2: 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ بچه های معماری کسی داوطلب نیست؟ خودم مسئولش بشم؟ 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ بچه های معماری کسی داوطلب نیست؟خودم مسئولش بشم؟ خودت مسئول شو ببینیم بلتی اصن 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ خودت مسئول شو ببینیم بلتی اصن امیدوارم بتونم راضیتون کنم 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ آقا مکانیک در حال ترجمست ها...نصفش مونده تقریباً! لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ آقا مکانیک در حال ترجمست ها...نصفش مونده تقریباً! خیلی هم دمتون گرم اقا امین گل 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ خب علی اقا (Ali.Fatemi4) به عنوان سرگروه تیم مکانیک معرفی میشه، با امید موفقیت تیم ترجمه مکانیک امیدوارم شاهد فعالیت خوبتون توی بخش ترجمه باشیم:hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده