faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خب تا اینجا لیست مترجمهای ما اینه: معماری سرگروه: snowy Arpak *mini* setare.blue raz-raz شهرسازی Mohammad.A ...Urbanist... [h=1]maryam39[/h] مهندسی شیمی سرگروه:mim-shimi ara engineer فرنوش خادمی JU JU alimec مهندسی صنایع سرگروه : 1716 .Pa.Ri.Sa. hasti1988 مهرآذین مهندس خوش فکر برق peyman2133 salamis کامپیوتر و آی تی Shining Star DavOOd_TiTaN کسایی که میتونن مسئولیت سر گروهی رو قبول کنن اینجا داوطلب بشن تا یکی رو انتخاب کیم وظایف سرگروه هر رشته: 1. جذب مترجمین 2.هماهنگی با مترجمها 3.تقسیم بندی مقالات بین اعضای گروه 4. و در نهایت تعیین سطح مترجم ها و معرفی ویرایشگر برای گروه اما درباره اون رشته هایی که تا اینجا تک مترجم مونده ان! اونها قدمشون روی چشم هماهنگی ها رو با خودم انجام بدن و کار ترجمه رو انفرادی شروع کنن، ایشالا کم کم ازتنهایی در میاین 21 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خب تیم مهندسی شیمی میم شیمی عزیز رو به عنوان سرگروهشون اعلام کردن بچه ها تا اینجا که میاین این تشکر رو میزنین خب نظراتتو هم اعلام کنین! مثلا یه تیمیم!! 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی گلم ایشالا مفید باشه به جای شیمی بنویس مهندسی شیمی لطفا 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خب تیم شیمی میم شیمی عزیز رو به عنوان سرگروهشون اعلام کردن بچه ها تا اینجا که میاین این تشکر رو میزنین خب نظراتتو هم اعلام کنین! مثلا یه تیمیم!! مهندسی شیمی نظر که نداریم.البته فعلا فقط می سپاسیم. 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی گلمایشالا مفید باشه به جای شیمی بنویس مهندسی شیمی لطفا انجام شد 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ من چرا نیستم؟ منم زبانم خوبه که:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم میخوام 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ من چرا نیستم؟منم زبانم خوبه که:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم میخوام سودی جونم برای ثبت نام باید اینجا اعلام امادگی میکردی خونه تکونی بخش ترجمه 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ تموم شد الان؟ باشه نه عزیزم توی گروه مهندسی برق اسمتو نوشتم 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ نه عزیزم توی گروه مهندسی برق اسمتو نوشتم این دفعه بیشتر حواسمو جمع میکنم مچکرمممممممممممممم:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ با توجه به تجربیات پوریا خان ما کوچیک ایشونیم و اقا پوریا سرگروه 7 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ برای سرگروه معماری من Snowy عزیز رو پیشنهاد می کنم 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ با توجه به تجربیات پوریا خان ما کوچیک ایشونیم و اقا پوریا سرگروه پس سر گروه تیم کامپیوتر و ای تی اقا پوریا 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ برای سرگروه معماری من Snowy عزیز رو پیشنهاد می کنم لطف داری کبریا جان، اگه داوطلب نداشته باشیم که فکر کنم مجبور باشم همین کارو کنم 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ مرسیییییییییییییییییییییییی فائزهههههههههههههه خیلی عالیههههههههههههههههههههههههههههههه:w31: من بهت افتخار میکنم :aghosh: 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ با توجه به تجربیات پوریا خان ما کوچیک ایشونیم و اقا پوریا سرگروه خیلی مخلصم اقا چش و چال مایی :دی سالاری اصن :دی --------------- عمه داری وحید ؟ :دی چرت و پرت میگه بابا وحید سرگروهه .. من شوفرم :دی 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی مکانیک از قافله عقب مونده آیا؟! لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی مخلصم اقاچش و چال مایی :دی سالاری اصن :دی --------------- عمه داری وحید ؟ :دی چرت و پرت میگه بابا وحید سرگروهه .. من شوفرم :دی پسرای گل تا کتک نخوردین برین با هم کنار بیاین تکلیف منو روشن کنین:vahidrk: بابا شما که دو تا بیشتر نیستین هنوز! 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ من مقالات زمین شناسی و ژئومورفولوژی رو هستم ولی از بعد عید 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی مکانیک از قافله عقب مونده آیا؟! بله دقیقا همینطوره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده