shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ اینا که ترکیب نشدن پست اول آپدیت شد . مثال اول ( فلش) : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 2MB مدت: 2 دقیقه فیلم آموزشی مثال دوم (فلش): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 46 MB مدت 8 دقیقه راستش خودمم میخواستم بگم ترکیب نشده ولی اون دو تا عکس گوشه چپ ترکیب شدن انگار بقیه ولی نشدن آخ جووون فیلم...! الان فیلمارو دان میکنم دوباره انجام میدم ببینم درست میشه یا نه 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ شادمهررررر شاید همه لایه ها رو select نکردی ؟ رنگ عکسا شبیه به هم باشه خیلی بهتر ادغام میشن 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ شادمهررررر شاید همه لایه ها رو select نکردی ؟رنگ عکسا شبیه به هم باشه خیلی بهتر ادغام میشن نمیدونم مشکلش چی بود ولی این دفعه فکر کنم ترکیب شد دیگه 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ اره ایندفعه خوب شده...من از طرف زهرا بهت 20میدم(من مشاورش هستم) 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ اجااااااازه منم تمرینمو انجام دادم آفرین . :hapydancsmil: نمیدونم مشکلش چی بود ولی این دفعه فکر کنم ترکیب شد دیگه آره . الآن خوب شد :hapydancsmil: اره ایندفعه خوب شده...من از طرف زهرا بهت 20میدم(من مشاورش هستم) هرچی یکتا بگه 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ تراختور ... با تکنیک اولی زدم یه طوری شده بود... اینو با ماسک کار کردم.... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ تراختور ...با تکنیک اولی زدم یه طوری شده بود... اینو با ماسک کار کردم.... بسیار عالی آره بعضی وقتا اون تکنیک مناسب نیست 1 لینک به دیدگاه
acer02 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ برای فرمت عکس cmyk غیرفعاله فرمتشو عوض کنید خانوم اجازه :mrsbeasley:برا من Auto Blend Layers غیر فعاله .... چلااااا ؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
mahan g 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ سلام.مد کارتون رو روی rgb قرار بدین لینک به دیدگاه
mohamad AH 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ برای من گزینه auto blend خاموشه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای من گزینه auto blend خاموشه فقط گزینه ی auto blend خاموشه یا بقیه گزینه ها هم غیرفعالن؟ مسیر زیر رو برید : Image > mode> RGB color > dont merge ببینید فعال میشه ..؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده