partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread95853.html تو این تمرینات قراره نکات کاربردی هر چند ساده رو انجام بدیم... سوالاتون رو همینجا بپرسید ، همینجا پاسخ میدیم ... تمرین ها رو انجام بدید و طرحاتون رو همینجا بزارید ... به کاربران فعال در تمرین ها امتیاز داده خواهد شد ... مسابقه های فتوشاپ از تمرین ها جداست ... پیشنهاد و انتقادی دارید خوشحال میشیم اینجا بگید: دفتر مدیریت تالار گرافیک و انیمیشن سلام عزیزان یادتونه توی http://www.noandishaan.com/forums/thread94915.html در مورد ادغام تصاویر با استفاده از براش توضیح دادم؟ حالا تو این تمرین با Auto Blend Layers آشنا میشید . که خیلی راحت همین کار رو واستون انجام میده این هم فیلم آموزشی که تهیه کردم مثال اول ( فلش) : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 2MB مدت: 2 دقیقه فیلم آموزشی مثال دوم (فلش): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 46 MB مدت 8 دقیقه حجم قسمت دوم یکمی زیاده . اگر نمیتونید ببینید ، شبیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو تمرین 1 هستش. راستی این هفته حتماً میرم فن لپتاپ رو تمییز میکنم . میدونم خیلی صدا میده :icon_pf (34): حالا تمریناتونو بزارید 21 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ زهرا فیلمش نمیکنی دیگه ؟ جون میکنه نت من تا تصویرا بیاد :| 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ شب من درستش میکنم باشه منتظرم . زهرا فیلمش نمیکنی دیگه ؟جون میکنه نت من تا تصویرا بیاد :| آموزش فقط تو یه عکسه . فیلم سخته 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی زهرا جونم ، الان منم امتحان میکنمممممممم 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ من چندتا عکس گذاشتم و امتحان کردم ولی هیچ تغییری اعمال نشد ، به غیر از این دوتا عکس قبل : بعد : 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ زهرا فیلمش نمیکنی دیگه ؟جون میکنه نت من تا تصویرا بیاد :| پوریا دیگه فیلم نمیخواد ی کار چند ثانیه ای هستش ********************************************************** اینم نمونه کار من زهرا چطور شده ؟ 6 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ من گزینه ی auto blend رو نداشتم پلاگین خاصی نصب کرده بودین که این اومده بود؟ 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ من گزینه ی auto blend رو نداشتم پلاگین خاصی نصب کرده بودین که این اومده بود؟ نه عزیزم ، پلاگین لازم نداره ، روی فتوشاپ نصب هست ، منم اول فکر کردم ندارم ولی با دقت که نگاه کردم دیدم هست 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خانوم اجازه :mrsbeasley: برا من Auto Blend Layers غیر فعاله .... چلااااا ؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ mina جون من اول فوتوشاپ 7 داشتم بعد حالا نمی دونم نرم افزار مشکل پیدا کرده چی بود که خلاصه این توش نبود حالا که uninstall کردم و 3 رو ریختم می بینم این توش هست فقط اون 2 تا حالت panorama و stack image که گفتیو نداشت 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ کسی در مورد طرح من نظر نداشت :( 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ من چندتا عکس گذاشتم و امتحان کردم ولی هیچ تغییری اعمال نشد ، به غیر از این دوتا عکس قبل : بعد : بسیار خوب . تصاویر قبلی چی بودن؟ چون panorama ، همونطور که از عکسش هم پیداست واسه ادغام منظره ها به کار میره . یعنی بیشتر واسه اون سبک عکس هاست و Stack Images هم واسه ادغام عکسای شبیه به هم هستش. مثلاً چند تا عکس پشت سر هم از یه نفر گرفتیم . با این ابزار میتونیم همه ی عکساشو تو یه عکس بزاریم . پوریا دیگه فیلم نمیخواد ی کار چند ثانیه ای هستش ********************************************************** اینم نمونه کار من زهرا چطور شده ؟ با توجه به نکته ای که بالا اشاره شد ، بد نیست . ولی کاش تصاویر یه ربطی به هم داشتن. خانوم اجازه :mrsbeasley:برا من Auto Blend Layers غیر فعاله .... چلااااا ؟!!!! همه لایه هاتو انتخاب کردی؟ mina جون من اول فوتوشاپ 7 داشتم بعد حالا نمی دونم نرم افزار مشکل پیدا کرده چی بود که خلاصه این توش نبود حالا که uninstall کردم و 3 رو ریختم می بینم این توش هست فقط اون 2 تا حالت panorama و stack image که گفتیو نداشت اونطور که من متوجه شدم، چون CS3 اولین ورژنی بود این قابلیت رو گذاشت ، واسه همین ساده ست و در ورژن های بعدی گزینه های panorama و Stack Images اضافه شد کسی در مورد طرح من نظر نداشت :( 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ همه لایه هاتو انتخاب کردی؟ بله 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ بله ببین ، Auto blend layers در موارد زیر غیر فعال میشه . auto blend does not work with Smart Objects, video layers, 3D layers, or background layers. تو از هیچکدوم از اینایی که اشاره کردم استفاده نکردی آیا؟ 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ ببین ، Auto blend layers در موارد زیر غیر فعال میشه . auto blend does not work with Smart Objects, video layers, 3D layers, or background layers. تو از هیچکدوم از اینایی که اشاره کردم استفاده نکردی آیا؟ نه ... من همونایی که تو آموزش گذاشته بودی رو انجام دادم فخط 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ اینم تمرین من ( چقدر بی ریخت در اومده ) با تشکر از پرتوی عزیز ...آموزشهای فیلمی تونو بیشتر دوس داشتیما 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ اینم تمرین من ( چقدر بی ریخت در اومده ) با تشکر از پرتوی عزیز ...آموزشهای فیلمی تونو بیشتر دوس داشتیما اینا که ترکیب نشدن پست اول آپدیت شد . مثال اول ( فلش) : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 2MB مدت: 2 دقیقه فیلم آموزشی مثال دوم (فلش): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 46 MB مدت 8 دقیقه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ نه ... من همونایی که تو آموزش گذاشته بودی رو انجام دادم فخط خب . من یه آموزش تو پست اول گذاشتم . ویدئویی . قسمت اولش رو نگاه کن ببین کارت درست میشه یا نه . اگر درست نشد . بازم میسرچم 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ اجااااااازه منم تمرینمو انجام دادم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده