alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ اولین روز سال 92 این تاپیک چرا آپ شده؟ یه نگاهی به 91 هم بد نیست. به امید اینکه اواخر سال 92 (حماسه ی سیاسی و حماسه ی اقتصادی- دلاوران نام آوران...)دیگه حسرت چندانی نخوریم 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ 1.کاش بیشتر تلاش میکردم 2.کاش انقد ساده نبودم 3.کاش هیچوقت دل نمیبستم 4.کاش انقد شجاعت داشتم که احساساتم رو با صدای بلند بگم 5.کاش قدر لحظه ها رو بیشتر میدونستم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ اولین حسرت: کاش جراتاش رو داشتم اون جوری زندگی میکردم که میخواستم٬ نه اون جوری که دیگران ازم توقع داشتن حسرت دوم: کاش این قدر سخت کار نمیکردم حسرت سوم: کاش شجاعتاش رو داشتم که احساساتام رو به صدای بلند بگم حسرت چهارم: کاش به خدا نزديكتر ميشدم حسرت پنجم: کاش شادتر میبودم ------------------------------- شما چطور؟ اینکه چرا 1 سال درسو ول نکردم تا به یه چیز بهتر برسم چرا انقدر پرخاشگر و عصبی بودم چرا به پدر مادرم کم خدمت کردم چرا گذشت نداشتم چرا خیلی نتونستم به دیگرا کمک کنم چرا زمان کمی رو صرف تدریس کردم و .... حسرت ها تمام نشدنی هستن 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ کاش هیچوقت adsl نمیگرفتم کاش هیچوقت فیلم پو.ر.ن.و نمیدیدم کاش بیشتر درس میخوندم کاش میتونستم عجولانه تصمیمات احساسی نگیرم کاش همیشه یه سوزن به خودم میزدم و یه جوال دوز به دیگران. 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ به ترتیب اولویت : 1.علم 2.عشق(زمینی ، هوایی) 3.اتحاد بشری 4.صلح جهانی 5. هنر 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ حسرتی نداشتم سعی کردم همیشه به تصمیماتی که در گذشته گرفتم احترام بذارم اینطوری خیالم راحت تره.هزاران احتمال برای تصمیم گیری هست که هزاران نتیجه میتونه داشته باشه اگه لازم باشه فقط تغییر رویه میدم 2 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ ای کاش : ۵ نفر قبل از مردن من نه ۱ حسرت و نه ۱ آه داشته باشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده