رفتن به مطلب
  • 0

کمک فوری.................؟

67fari

سوال

ارسال شده در

سلام دوستان عزیز.در حال طراحی مجتمع مسکونی هستم اما نمیدانم چگونه ساختمانها را در سایت قرار دهم ک بهترین بهروری از نورو پیدا کنن طوری ک همه ساختمانها به یه اندازه نور اشتفاده کنن و از لحاظ امنیتی هم بالا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید

• Like 3

2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
ارسال شده در
سلام دوستان عزیز.در حال طراحی مجتمع مسکونی هستم اما نمیدانم چگونه ساختمانها را در سایت قرار دهم ک بهترین بهروری از نورو پیدا کنن طوری ک همه ساختمانها به یه اندازه نور اشتفاده کنن و از لحاظ امنیتی هم بالا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید

سلام. من جای شما باشم از رویت یا اسکچاپ استفاده میکنم و در بخش اقلیمی این کار رو امتحان میکنم تا متوجه بشی در طول روز و ساعت های مختلف نور و سایه به چه نحوی قرار میگیره.

• Like 2
  • 0
ارسال شده در

درود

خب برای این مسئله اول باید مطالعات مرحله شناختتون در رابطه با مسائل اقلیمی به قدری جامع باشه که با استفاده از دیاگرام حرکتی خورشید تو اون منطقه ( در طول روز و ماه های مختلف سال) و جهات باد غالب و بادهای مزاحم ... ش، بتونید تصمیم بگیرید که ساختمون ها رو چطوری بذارید .

اما خب یه سری اصول عمده هم هست که باید رعایت بشه ، مثلا برای اینکه نورگیری مناسبی داشته باشن ساختمون ها ، عرض معبر یا فضایی که بین دو تا ساختمون قرار می گیره باید حداقل برابر با ارتفاع ساختمون ها باشه ، ینی نباید از این مقدار کمتر باشه :a030:

• Like 3
  • اضافه کردن...