67fari 86 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 سلام دوستان عزیز.در حال طراحی مجتمع مسکونی هستم اما نمیدانم چگونه ساختمانها را در سایت قرار دهم ک بهترین بهروری از نورو پیدا کنن طوری ک همه ساختمانها به یه اندازه نور اشتفاده کنن و از لحاظ امنیتی هم بالا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید 3
0 h.shafiee 3194 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 سلام دوستان عزیز.در حال طراحی مجتمع مسکونی هستم اما نمیدانم چگونه ساختمانها را در سایت قرار دهم ک بهترین بهروری از نورو پیدا کنن طوری ک همه ساختمانها به یه اندازه نور اشتفاده کنن و از لحاظ امنیتی هم بالا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید سلام. من جای شما باشم از رویت یا اسکچاپ استفاده میکنم و در بخش اقلیمی این کار رو امتحان میکنم تا متوجه بشی در طول روز و ساعت های مختلف نور و سایه به چه نحوی قرار میگیره. 2
0 H O P E 34652 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 درود خب برای این مسئله اول باید مطالعات مرحله شناختتون در رابطه با مسائل اقلیمی به قدری جامع باشه که با استفاده از دیاگرام حرکتی خورشید تو اون منطقه ( در طول روز و ماه های مختلف سال) و جهات باد غالب و بادهای مزاحم ... ش، بتونید تصمیم بگیرید که ساختمون ها رو چطوری بذارید . اما خب یه سری اصول عمده هم هست که باید رعایت بشه ، مثلا برای اینکه نورگیری مناسبی داشته باشن ساختمون ها ، عرض معبر یا فضایی که بین دو تا ساختمون قرار می گیره باید حداقل برابر با ارتفاع ساختمون ها باشه ، ینی نباید از این مقدار کمتر باشه 3
سوال
67fari 86
سلام دوستان عزیز.در حال طراحی مجتمع مسکونی هستم اما نمیدانم چگونه ساختمانها را در سایت قرار دهم ک بهترین بهروری از نورو پیدا کنن طوری ک همه ساختمانها به یه اندازه نور اشتفاده کنن و از لحاظ امنیتی هم بالا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده