67fari 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز.در حال طراحی مجتمع مسکونی هستم اما نمیدانم چگونه ساختمانها را در سایت قرار دهم ک بهترین بهروری از نورو پیدا کنن طوری ک همه ساختمانها به یه اندازه نور اشتفاده کنن و از لحاظ امنیتی هم بالا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید 3 لینک به دیدگاه
0 h.shafiee 3194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز.در حال طراحی مجتمع مسکونی هستم اما نمیدانم چگونه ساختمانها را در سایت قرار دهم ک بهترین بهروری از نورو پیدا کنن طوری ک همه ساختمانها به یه اندازه نور اشتفاده کنن و از لحاظ امنیتی هم بالا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید سلام. من جای شما باشم از رویت یا اسکچاپ استفاده میکنم و در بخش اقلیمی این کار رو امتحان میکنم تا متوجه بشی در طول روز و ساعت های مختلف نور و سایه به چه نحوی قرار میگیره. 2 لینک به دیدگاه
0 H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ درود خب برای این مسئله اول باید مطالعات مرحله شناختتون در رابطه با مسائل اقلیمی به قدری جامع باشه که با استفاده از دیاگرام حرکتی خورشید تو اون منطقه ( در طول روز و ماه های مختلف سال) و جهات باد غالب و بادهای مزاحم ... ش، بتونید تصمیم بگیرید که ساختمون ها رو چطوری بذارید . اما خب یه سری اصول عمده هم هست که باید رعایت بشه ، مثلا برای اینکه نورگیری مناسبی داشته باشن ساختمون ها ، عرض معبر یا فضایی که بین دو تا ساختمون قرار می گیره باید حداقل برابر با ارتفاع ساختمون ها باشه ، ینی نباید از این مقدار کمتر باشه 3 لینک به دیدگاه
سوال
67fari 86
سلام دوستان عزیز.در حال طراحی مجتمع مسکونی هستم اما نمیدانم چگونه ساختمانها را در سایت قرار دهم ک بهترین بهروری از نورو پیدا کنن طوری ک همه ساختمانها به یه اندازه نور اشتفاده کنن و از لحاظ امنیتی هم بالا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید
لینک به دیدگاه
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده