*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اسفند، ۱۳۹۱ 2.رضا یزدانی..کوچه ملی.. از آلبوم ساعت 25 شب هنوز عکس فردین رو دیوارشه..هنوز پرسه تو لاله زار کارشه.. 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اسفند، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: اوففففف:icon_pf (34): اون آهنگ کردیه رو واسه این پسره جاست مکانیک گذاشته بودم کچلم کرد هی گفت کردی بذار دیگه به من مربوط نیس باید زود میومد خودش lk rf,g من قبول ندارم باید زودتر بهم میگفتی اصلا" باید زنگ میزدی اصلا" این نقل قول رو از n y c از کجا گرفتی من که پستاشو نگاه کردم چیزی ندیدم اصلا" من از این تریبون اعلام میکنم کلیه آهنگهای کردی داری حقوق انحصاری هستش و فقط من مینتونم حدسشون بزنم pesare irani گفته است: شماره 4 نازکا از منصور و جمشیدددددددددددددددد :hapydancsmil: نااااااااامرد چرا گفتی میذاشتی من برنده شم من قبول ندارم باید یکی دیگه رو بذاری که بچه ها نشنیده باشن تا من میام اینا حدس نزده باشن 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام mim-shimi گفته است: سلامفکر کنم اولی بنیامین "دلم گرفته" azadeh_arch _eng گفته است: شماره 1 :دلم گرفته-رستمی Pantalasa گفته است: شماره یک دلم گرفته امین رستمی *Mina* گفته است: 1- دلم گرفته از امین رستمی آهنگ اول "دلم گرفته ، از امین رستمی" بود 20 امتیاز به azadeh_arch _eng 10 امتیاز به mim-shimi ( به خاطر حدس صحیح اسم آهنگ) _____________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام kebriya گفته است: 2.رضا یزدانی..کوچه ملی.. از آلبوم ساعت 25 شب هنوز عکس فردین رو دیوارشه..هنوز پرسه تو لاله زار کارشه.. آهنگ دوم " کوچه ملی ، از رضا یزدانی " بود 20 امتیاز به kebriya:a030: _____________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام azadeh_arch _eng گفته است: شماره 3 _skyfall از adele آهنگ سوم " Skyfall ، از Adele" بود 20 امتیاز به azadeh_arch _eng _______________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام NYC گفته است: 4 - جونی جونم - لیلا فروهر pesare irani گفته است: شماره 4 نازکا از منصور و جمشیدددددددددددددددد ~ sOuDi ~ گفته است: :banel_smiley_4:آهنگ چهار هم جمشیده :banel_smiley_4: آهنگ چهارم "ناز مکا ، از جمشید و منصور " بود 20 امتیاز به pesare irani:a030: _________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Arpak گفته است: 5-مهدی احمدوند به نام باور آهنگ پنجم" باور ، از مهدی احمدوند "بود 20 امتیاز به Arpak:a030: ____________________ با تشکر از تمام دوستانی که شرکت کردن 13 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دلم گرفته ، از امین رستمی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کوچه ملی ، از رضا یزدانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Skyfall ، از Adele آهنگ شماره 4 ناز مکا ، از جمشید و منصور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باور ، از مهدی احمدوند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده