hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ فوق العاده است لایکجای یخ ها خالی میشه درسته؟ دقیقا ...و اندازه حفره ها بستگی به بزرگی و کوچکی یخ ها داره....میدونی چرا دیر عکسش رو گذاشتم ...این بار سومی بود که درستش کردم... یک بار با یخ معکبی معمولی درست کردم مثل این شد....بعد ذوب کردم با خرده یخ درست کردم که حفره هاش خیلی ریز شد ...این بود که تصمیم گرفتم دوباره با اندازه یخ معمولی درست کنم چون این مدلی خوشگل تر بود.... 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ از قالب با مقوا استفاده کردی هستی جون؟ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ از قالب با مقوا استفاده کردی هستی جون؟ نه ...من یه ظرف پلاستیکی داشتیم ..برداشتم در و قسمت اضافه ش رو بریدم ...بعد با روغن مایع چربش کردم و بقیه ماجرا.... البته فکر میکنم قالب مقوایی هم ایده خوبیه.... 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ بالاخره درستش کردم:hapydancsmil: چطور شده؟ خیلی ناز شده...باورم نمیشه...منم میخوام 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ میگما باید پارافین مایع خرید یا جامد؟ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ میگما باید پارافین مایع خرید یا جامد؟ من پارافین کریستالی گرفته بودم که جامده خودم با روش بن ماری ذوبش کردم.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده