*mini* 37778 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2013 نمیدونم به این باور هستید یا نه...اما من به چشم یه سرگرمی جالب بهش نگاه کردم این سایت زندگی قبلی شما رو ، اینکه چی بودید، چه کاره بودید، چه درسهایی را می آموختید و چه درسهایی از گذشته رو با خود به زندگیِ حالتان اوردید رو آنالیز میکنه به شما اطلاع میده اول از همه باید بفهمید که متن چی میگه چون همش به زبان انگلیسی هست و این آنالیز بر اساس تاریخ تولد میلادی شما صورت میگیره Past Life Analysis 13
B-neshan 691 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 به روز حساس نیست. واسه من گفته که سال 1600 بودی و ساعت ساز. مگه اون موقع ساعت سازی هم بوده؟ اما من به چشم یه سرگرمی علمی و جالب بهش نگاه کردم قبول جالبه. علمیش کجاشه دیگه؟ 3
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 وقتی اسم تحلیل بیاد ناخداگاه علم هم تووش دخیل میشه 2
B-neshan 691 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 وقتی اسم تحلیل بیاد ناخداگاه علم هم تووش دخیل میشه کجاش اسم تحلیل اومده؟ ------- سر به سرت میذارم. شاکی نشی 1
سـارا 20071 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 من واسه سرگرمی بازش کردم اما نمیدونم چرا علایقم همینا بود : نمایشنامه نویسی ، کارگردانی ، موزیسین وشاعر دقیقا چیزایی که بهش علاقه دارم یا دوست داشتم اون کاره باشم .کلا یه چیزایی اومده بود که همیشه ته ته دلم دوسشون داشتم یا بهشون فکر میکنم 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 خیلی جالب بود ، به من گفت در حدود سال 800 در اوکراین متولد شدی و حرفه ات نقشه ساز و ستاره شناس بوده منم الان معماری هستم ، قبلا هم به ستاره شناسی و نجوم خیلی فکر میکردم بهم گفت فرد آرومی هستی ، استعدادهای خلاقی داری و ... ، همش درست بود 5
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 کجاش اسم تحلیل اومده؟------- سر به سرت میذارم. شاکی نشی شما آنالیز رو چی معنی میکنید؟ 1
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 من جنوب شرقی امریکا متولد شدم به سال 1075 در قالب یه بادیگارد و راهب بودم..به هنر، موسیقی و آشپزی علاقه داشتم دقیقا همون چیزایی که الان بهشون علاقه دارم...جالبه که خواهرم هم که معماری خونده همین ها واسش اومد 3
سـارا 20071 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 من و مامانم نشستیم دیشب واسه کلی آدمو پیدا کردیم (البته واسه سرگرمی!):gnugghender: ولی خب دیگه یکم اینجوری شدیم... 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 من یک خانم در جنوب ژاپن در سال 1775 بودم.... حرفه من ساخت پل و جاده و کانال بود..بسیار پر انرژی (huge) و سرپرست و برنامه ریز خوبی بود..درس هایی که برای امروز آوردم با یک قلب آکنده از شادی به دیگران محبت کنم و همدم خوبی براشون باشم... ---------------- جدا همیشه مردم ژاپن و فرهنگشون رو تحسین میکنم حالا فهمیدم چرا....... 4
Shiva-M 8295 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 برا من زده بود 1823 در اسکاتلند زندگی میکردم، زده مـــــرد بودم تو زندگی قبلیم!!!! و بازرگان بودم البته پایینش زده از نظر شخصیتی خونسرد و آرام بودم 4
mergan 43 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2013 برای من هم گفته نمایش نامه نویس و کارگردان و موسیقی دان بودم اما از نظر شخصیتی می تونستم یه کاراگاه یا جاسوس باشم ( واسه همینه که عاشق فیلم های جاسوسی ام). واسه زندگی فعلیم هم گفته خیلی جاه طلبم 1
fatemeh20 20 10 ارسال شده در 23 فروردین، 2016 سلام درسته این مطلب مال چندسال پیشه اما من علاقه داشتم بدونم تمتهرکاری میکنم اون سایته انگار غیرفعال شده.چیکار کنم؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 24 فروردین، 2016 سلام درسته این مطلب مال چندسال پیشه اما من علاقه داشتم بدونم تمتهرکاری میکنم اون سایته انگار غیرفعال شده.چیکار کنم؟ یه سایت دیگه هست واسه اینکار: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 بهمن، 2017 چرا وقتی رو لینک میزنم یه صفحه سیاه باز میشه این سایتم هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده