رفتن به مطلب

یک خواهش از همه،فقط همین ...

behe

ارسال های توصیه شده

همین الان به مامان بزرگم این موضوع رو گفتم و هزار تا دلیل منطقی آوردم که امسال آجیل نخریم مثلاً به جاش بستنی بدیم ولی هزارتا دلیل (فکر کنم دلیلاش غیر منطقی بود:ws52:) آورد که نه نمیشه و باید بخریم ... !!!! تازه مامان بزرگم گفت امسال باید نرخ عیدی هم بالا ببریم آخه جلوی فامیل .... !!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): آخه من چی بگم ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:banel_smiley_4:

• Like 10
لینک به دیدگاه

بنزین لیتری 1000 تومان... مردم هنوزم میریزن تو باک ماشین و میرن باهاش تو ترافیک تهران "تفریح" میکنند...

پراید 20 میلیونی... ولی هنوزم مردم میخرند...

گوشت کیلویی 45000 تومان... ولی هنوزم قصابی ها حسابی شلوغ میشه...

ماهی کیلویی 50000 تومان...

و حالا هم پسته کیلویی 60000 تومان...

چند روزی از این حرف ها هست که ما نمیخریم و تحریم میکنیم و اخه و فلانه... بعدشم نزدیک عید که شد بلاخره همه از یه جایی یه پولی گیر میارند که چند کیلو آجیل بخرند...

این حرف ها رو قبلا هم شنیدیم...

ملت ما اینکاره نیست...

بنده مطمئن هستم که روی میز ما آجیل خواهد بود... حالا حتی اگر بشه 90 هزار تومان... ما اینیم...

• Like 11
لینک به دیدگاه
بنزین لیتری 1000 تومان... مردم هنوزم میریزن تو باک ماشین و میرن باهاش تو ترافیک تهران "تفریح" میکنند...

پراید 20 میلیونی... ولی هنوزم مردم میخرند...

گوشت کیلویی 45000 تومان... ولی هنوزم قصابی ها حسابی شلوغ میشه...

ماهی کیلویی 50000 تومان...

و حالا هم پسته کیلویی 60000 تومان...

چند روزی از این حرف ها هست که ما نمیخریم و تحریم میکنیم و اخه و فلانه... بعدشم نزدیک عید که شد بلاخره همه از یه جایی یه پولی گیر میارند که چند کیلو آجیل بخرند...

این حرف ها رو قبلا هم شنیدیم...

ملت ما اینکاره نیست...

بنده مطمئن هستم که روی میز ما آجیل خواهد بود... حالا حتی اگر بشه 90 هزار تومان... ما اینیم...

همین الان به مامان بزرگم این موضوع رو گفتم و هزار تا دلیل منطقی آوردم که امسال آجیل نخریم مثلاً به جاش بستنی بدیم ولی هزارتا دلیل (فکر کنم دلیلاش غیر منطقی بود:ws52:) آورد که نه نمیشه و باید بخریم ... !!!! تازه مامان بزرگم گفت امسال باید نرخ عیدی هم بالا ببریم آخه جلوی فامیل .... !!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): آخه من چی بگم ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:banel_smiley_4:

دارندگی و برازندگیه مادر جان :banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظر منم اصل موضوع بسیار پسندیده هست ولی مگه میشه خانواده ها رو قانع کرد که با این همه گرفتاری هایی که دارن و

فشارهای مادی و معنوی که تحمل میکنن حالا که تو تعطیلات عید با اعصاب آروم میخوان شاد باشن و آجیل شب عید

گرمای محفلشون میخواد باشه خرید نکنن و قیدشو بزنن - البته کار نشد نداره - من هم تلاشمو میکنم

ولی برای فراگیر شدن چنین طرح هایی هر کس باید بدون توجه به دیگران ازخودش شروع کنه و شاید از این مهمتر خرید کالای چینی و متفرقه باشه

اجناس چینی که ریشه صنعت رو هدف گرفته

به شخصه همیشه به این خصوصیت خودم افتخار میکنم که مدتهاست بدون توجه به دیگران برای خرید اجناسم از کالاهای خوب ایرانی استفاده میکنم

یعنی در نهایت نوع ایرانی کالایی که میخوام رو پیدا میکنم - هم قیمت مناسبتری داره و هم اونایی که خریدم بسیار راضی کننده بوده

ولی هیچ وقت از دیگران انتظار چنین تفکری نداشتم چرا که هر کس زحمت کشیده و کسب درآمد کرده و حالا حق انتخاب داره

فقط تونستم تا حدودی روی خانواده خودم تاثیر بزارم - به حدی که مادرم وقتی کالای ایرانی خرید میکنه با خرسندی و رضایت یاد میکنه

ببخشید بی ربط نیست - چون به شب عید داریم نزدیک میشیم و بازار خرید شلوغ میشه

• Like 9
لینک به دیدگاه

میدونید مشکل ما این نیست که اطرافیان ما به نسبت توقعات ما تغییر نمیکنند مشکل اصلی ما اینه که ما خودمون به نسبت ادعاهامون تغییر نمیکنیم چون برای تغییر باید هزینه های بسیار بالایی بدیم که ساده ترینش تعارض با اطرافیانمونه برای همین بزرگترین هنرمون حرف زدنه

البته منظورم شخص شما یا شخص خاصی نیست این مسئله اصلی عدم تغییر در باورهای ما ایرانی ها وبالاخص نسل جوان واینده سازمونه

ماها انتظار داریم حرفای خوشگل بزنیم وسخنرانی کنیم وبقیه ملت هم سرتاپا گوش باشن

میدونید اگه خیلی ادعاتون میشه تو تموم مهمونی ها نه تنها اجیل نخورید بلکه فقط یه چایی تلخ نوش جان کنید و بگید صرفا برای دید وبازدید تشریف بردین خونه اقوامتون

وقتی خرج عمومی قراره تو خانوادتون بشه خودتون رو مستثنی کنید وتو همین گام اول ببینید بقیه چه دیدی نسبت به شما دارن

اگه نگن دیوونه شدین کلی متلک در انتظارتونه

عزیزمن تغییر کردن هزینه داره وهرکسی نمیتونه از پس این هزینه که اصل کارش خودشه بربیاد

من اگر تغییر کنم دنیایی تغییر خواهد کرد...

:banel_smiley_4:

• Like 11
لینک به دیدگاه

البته یه چیزی که ملت ما دارن اونم چشم و هم چشمیه.

کافیه یکی از این پولدارای فامیل اینکارو بکنه (صرفاً برای پز روشنفکریش) باور کنید همه به خاطر اینکه بگن ماهم آره اینکارو میکنن. این خصلته بده خوب مردم رو هم در نظر بگیرین.

• Like 8
لینک به دیدگاه

ما که با احتمال زیاد نمیخریم :ws3:.. غریبیم دیگه فامیلا که نزدیک نیستن خودمونیم و خودامون (ینی هرکیم نزدیک که زیادم نیستن خودین) اصن همین باعث شد خانواده ما از چش و هم چش بازی دوربمونه ... اما میتونم بقیه مردم درک کنم که واسه خاطره آبرو و این حرفا نتونن نخرن ...

اما آجیل فرق میکنه با گوشت و مرغ و حتی بنزین .. من نمیدونم کی ماشین میخره با این وضع ولی اونی که میخره حتما اجیلم میخره .. ولی یه عده از مردم واقعا بخوانم نمیتونن بخرن :icon_razz:

به نظرم فقط تخمه گل افتابگردون بخریم کافیه خیلیم بیتره :hanghead: تخمه گرون نشده !:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دوستانی که تو اپوزیسیون خرید آجیل امسال هستن، خونه پدرشون زندگی می کنن یا خونه خودشون ؟!

اینکه مردم ما فلانن و بهمان، جای دوری نریم، یه بخشی از این مردم خودمونیم دیگه !

هر زمان شما و همسرتون، خونه خودتون توانستید شب عید آجیل نخریدید، می شه گفت آدم به اندازه خودش یه قدم برداشته برای مقابله به مثل با دلال ها یا به هر دلیل دیگه

به هر حال ساده نیست تغییر یه طرز فکر که بخشی از آداب و رسوم شب عید به حساب میاد

باید دید که من فقط بلدم خانواده ام رو به این جور کارا تشویق کنم، یا خودم هم جرات سنت شکنی رو دارم !

• Like 8
لینک به دیدگاه
دوستانی که تو اپوزیسیون خرید آجیل امسال هستن، خونه پدرشون زندگی می کنن یا خونه خودشون ؟!

اینکه مردم ما فلانن و بهمان، جای دوری نریم، یه بخشی از این مردم خودمونیم دیگه !

هر زمان شما و همسرتون، خونه خودتون توانستید شب عید آجیل نخریدید، می شه گفت آدم به اندازه خودش یه قدم برداشته برای مقابله به مثل با دلال ها یا به هر دلیل دیگه

به هر حال ساده نیست تغییر یه طرز فکر که بخشی از آداب و رسوم شب عید به حساب میاد

باید دید که من فقط بلدم خانواده ام رو به این جور کارا تشویق کنم، یا خودم هم جرات سنت شکنی رو دارم !

خوب من الآن مجردم و قدرت تصمیم گیری در این امور به من داده نمیشه اما در مواردی که تونستم کاری کنم سنت شکنی کردم.

مثلا برای خرید عید،چون به اندازه ی کافی لباس نو دارم نیازی نمیبینم که تو این گرونی لباس بخرم.چون تا به حال دیدم که شب عید لباسایی که جنسشونم خوب نیستو به قیمت خون پدرشون میفروشن اما کمی بعد از عید همون لباس به قیمت واقعیش نزدیک میشه.

بنابراین یه سری لباس ها رو (چیزی ببینم و خوشم بیاد) مدتی قبل از خریدای عید میخرم و لباس هاییم که مطمئنم بعد از عید قیمتش کلی پایین میاد و الانم بهشون نیازی ندارم بعد از عید میخرم.

خیلی وقتا هم تو این مسئله دیگران بهم اعتراض کردن که چرا همچین کاری میکنی مگه میشه واسه عید خرید کامل نکرد؟

ولی من چون میدونم کاری که دارم انجام میدم درسته تصمیمم عوض نشده و برام فرقی نداره که دیگران چی میگن.مهم اینه که من تمیز و مرتب باشم چه اهمیتی داره دیگران چی میگن.:w16:

البته این نظر منه و اونو به کسی تحمیل نمیکنم.(میدونم الان خیلیا میگن نمیشه بابا...)

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگر به فقرا کمک نکنیم و تعداد بیشتری فقیر بشن؛ احتمالش هست فتنه به پا کنن و یه فرجی بشه! فکر خوبی نیست؟ آجیلتونم میخورید:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگر به فقرا کمک نکنیم و تعداد بیشتری فقیر بشن؛ احتمالش هست فتنه به پا کنن و یه فرجی بشه! فکر خوبی نیست؟ آجیلتونم میخورید:whistle:

بدترین اثر هم نشینی با یه عده آدم کثیف و عوضی (منظورمو میدونی کیارو میگم) همین میشه!

چشم وا میکنیم میبینم ما هم بعد یه مدت مثل اونا شدیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

سال ۵۷ هم فقرا به طمع آب و برق مجانی انقلاب کردند که ثمره اش این شد. ایران یک انقلاب فکری نیاز داره و لا غیر

• Like 4
لینک به دیدگاه

آقا نمیشه اونی که فتوای تحریم آجیل رو داد بگین این خونه تکونی و نظافت شب عید هم تحریم کنه!

باور کنید کاغذ و مواد شوینده و ایناهم گرون شده ها

کمردرد رو بگو دکتر و دوا و درمون که دیگه نگو!

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...