*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم ... امیدوارم روحشون شاد باشه. حزب 10 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خدا رحمتشون کنه. روحشون شاد حزب 11 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ من هم تسلیت میگم.بودن تو این موقیعت خیلی سخته .ان شاالله روحشون شاد.:icon_gol: حزب 12 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خدایش بیامرزد:icon_gol: روحشان شاد حزب 8 منم تسلیت میگم.واقعا غم بزرگیه. خدا به بازمانده ها صبر بده. منم حزب 9 تسلیت میگم ...امیدوارم روحشون شاد باشه. حزب 10 خدا رحمتشون کنه.روحشون شاد حزب 11 ممنونم دوستای عزیز :icon_gol: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ من هم تسلیت میگم.بودن تو این موقیعت خیلی سخته .ان شاالله روحشون شاد.:icon_gol:حزب 12 ممنون فرزانه جان لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ دوست عزیزم آرزوی صبر بر این غم بزرگ رو براتون دارم:icon_gol: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم رها جانحزب 13 :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ دوست گلم تسلیت میگم برای شما و خانواده گرامیتان آرزوی صبر و سلامتی می کنم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم روحشون شاد حزب 14:icon_gol: لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم. خدا بهتون صبر عنایت کنه. و ایشالا روحشون شاد باشه. لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم رها جان، امیدوارم غم آخرت باشه خیلی سخته خدا رحمتشون کنه و روحشون در آرامش باشه :icon_gol: لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم. من براشون نماز خوندم. روحشون شاد. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگمروحشون شاد حزب 14:icon_gol: تسلیت میگم.من براشون نماز خوندم. روحشون شاد. سپاس دوستان گلم:icon_gol: لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه:icon_gol: حزب 15 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ خدا بیامرزدشون و به بازماندگانشون صبر بده حزب16 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم...... غم از دست دادن نزدیکان خیلی سخته،به خصوص اعضای اصلی خانواده........... حزب18 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ الهی ..خداوند صبر بده تسلیت میگم.روحشون شاد:icon_gol: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگمخدا رحمتشون کنه:icon_gol: حزب 15 خدا بیامرزدشون و به بازماندگانشون صبر بدهحزب16 تسلیت میگم...... غم از دست دادن نزدیکان خیلی سخته،به خصوص اعضای اصلی خانواده........... حزب18 :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده