afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ زمان لازم برای آماده کردن مواد: 20 دقیقه کل زمان برای آماده شدن شیرینی ها :1 ساعت مواد گفته شده برای 2 تکه شیرینی می باشد مواد لازم : کره : نیم گرم شکر قهوه ای : دو پیمانه و نصفی شکلات تلخ6 : گرم (خرد شده) تخم مرغ بزرگ : 4 عدد وانیل 2 : قاشق چایخوری آرد سفید 2 : فنجان نمک : نصف قاشق چایخوری شکر و پودر کاکائو : به مقدار لازم طرز تهیه : 1 - فر را دردرجه 325 سلسیوس گذاشته تا گرم شود. مقدار کمی کره را ته ظرف فر ریخته و آن را در تمامی سطح ظرف مالیده و کاغذ نازکی را ته آن قرار می دهیم . در یک کاسه بزرگ کره، شکر قهوه ای و شکلات تلخ خرد شده را با هم مخلوط کرده و بیشتر از 1 دقیقه آنرا هم می زنیم. اگر شکلات هنوز کاملا نرم و یکدست نشده بود، در فواصل زمانی 10 ثانیه مرتبا این کار را ادامه می دهیم تا شکر و شکلات کاملا صاف و یکدست شوند. 2 - تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و با یک قاشق چوبی آنها را به هم زده و آرد و نمک را هم کم کم به آنها اضافه می کنیم. مواد درست شده را در ظرفی که قبلا آماده کرده بودیم ریخته و آنرا داخل فر گذاشته و به مدت 35 تا 40 دقیقه اجازه می دهیم تا شیرینی های ما آماده شوند. 3 - پس از آنکه شیرینی ها آماده شدند می گذاریم تا کاملا خنک شده و سپس با استفاده از چاقو برش هایی را به صورت قلب در می آوریم و یا از قالب های قلبی شکل برای برش استفاده می کنیم و در آخر هم پودر کاکائو و مقداری شکر مخصوص شیرینی پزی را روی آن الک می کنیم. تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون قضیه شکر قهوه ای چیه؟ چه فرقی با شکر معمولی میکنه؟میشه به جای هم استفاده بشن؟ 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ ممنونقضیه شکر قهوه ای چیه؟ چه فرقی با شکر معمولی میکنه؟میشه به جای هم استفاده بشن؟ با اجازه .... شکر قهوه ای همون شکر تصفیه نشده هست که برای پخت شیرینی از اون استفاده میکنن.... میشه ولی برای پخت شیرینی و کیک و ...بهتره از شکر قهوه ای استفاده بشه.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو هم بخون... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده