saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ خدای خوبم شـــــــــــرمــــــــنده ام از تو خجالت می کشم چرا که همه اش : تنها که می شوم٬ ازتو همدم می خواهم. مریض که می شوم٬ ازتو شفا می خواهم. گم که می شوم٬ ازتو راه می خواهم. فقیر که می شوم٬ ازتو پول می خواهم. آواره که می شوم٬ ازتو سکون می خواهم. گناه که می کنم٬ ازتو بخشش می خواهم. گمراه که می شوم٬ ازتو هدایت می خواهم. گرسنه که می شوم٬ ازتو غذا می خواهم. ناامید که می شوم٬ ازتو کمک می خواهم. اسیر که می شوم٬ ازتو نجات می خواهم. نمی دانم همه این ها را به چه قیمتی ازتومی خواهم ! 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ باران می بارد به حرمت کداممان، نمی دانم!؟ من همین قدر می دانم؛ باران صدای پای اجابت است؛ و خدا با همه جبروتش دارد ناز می خرد؛ نیاز کن ... 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ راز یک زندگی آرام در اینست. امروز را در کنار خدا گام برداریم و فردا را به او بسپاریم.. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ در زندگی همیشه به دنبال شادی باش چرا که غمها خودشان تو را پیدا می کنند... 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ پدر؛ تکیه گاهی است که بهشت زیر پایش نیست.. اما همیشه به جرم پدر بودن باید ایستادگی کند؛ و با وجود همه مشکلات, به تو لبخند زند تا تو دلگرم شوی که اگر بدانی ... چه کسی ، کشتی زندگی را از میان موج های سهمگین روزگار به ساحل آرام رویاهایت رسانده است؛ "پدرت"را می پرستیدی.. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد! 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ چه هفتاد ساله باشید، چه شانزده ساله، در هر قلبی عشق به شگفتی وجود دارد. مانند کودکان مشتاقیم که ببینیم چه چیزی پیش خواهد آمد و از بازی زندگی لذت می بریم. 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ كاش می شد سه چیز را از كودكان یاد بگیریم: بی دلیل شاد بودن و پای كوبیدن* همیشه سرگرم كار بودن و بیهوده ننشستن* حق و خواسته خود را با تمام وجود خواستن و فریاد زدن ... 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خدا صادقانه عاشق ماست. او عاشق من است، او عاشق توست، او عاشق همه ماست، امروز…الان… در همین جایی که هستی… مهم نیست ما کجا هستیم و یا در زندگی مان چه مسیری را پیش گرفته ایم، خدا به کلمات و نجواهای قلبی مان گوش میدهد. به هرکدام از ما فرصتی داده شده تا یک رابطهی منحصر به فرد با خدا داشته باشیم. آرزو میکنم بیشمار لبخند در مسیر زندگی ات پیدا کنی. « لیزی ولاسکوئز، دختر 23 ساله با آرزوهای بزرگ » 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ موفقیت کلید خوشبختی نیست، خوشبختی کلید موفقیت است. اگر از کاری که انجام می دهید خرسند و راضی باشید، حتماً موفق خواهید شد. 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ قاصدک از نسیم یک فوت خواست! تا لبخند های شادیِ تنش...بروند در هر کجا بر لب های غمگین بشینند.... اینبار در این لحظه....بر لبان تو... یک لبخند کوچک مهمان قاصدک کن... 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ دوستم داری همین شادی من است همین دلخوشی هرروز من است دوستم داشته باش همیشه 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ اثر پروانه ای شو! بگذار اثرِ انرژی لبخندت در این گوشه ی دنیا...در آن گوشه طوفانی به پا کند! . . . پ.ن:اثر پروانه ای:بر طبق یک تئوری متعقدند بعضی دانشمندا که حرکت بال یک پروانه در یک گوشه ی دنیا می تونه بر آب و هوای یک گوشه ی دنیا تاثیر بزاره 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ غـم هـا ارزش جنـگیــدن نــدارنــد ! رهــایـشــان کنیـــد غـم هــا آنـقــدر خـستـــه انــــد، که بـا کمتــریــن بی تــــوجـهی، از پــای در می آیـنـــد پس بــرای شـادی بغـل بـاز کنیــد، و بــا امیـــد زنــدگی کنیــد …! 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ به لبخنـــــــدتان اجازه دهید تا دنیــــایتان را تغییر دهد ولی به دنیــــایتان اجازه ندهید که لبخنــــــــدتان را تغییر دهد… 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده