saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ به حرمت باران سکوت می کنم تا بدانی به عظمت باران خیلی دوستت دارم! 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ میدونی قشنگترین احساس چه وقتیه !؟ وقتی برمیگردی ؛ یواشكی به عشقت نگاه كنی .... می بینی كه اونم داشته بهت نگاه میكرده . 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ باور کن آن "میم" مالکیتی که به آخر اسمم اضافه میکردی ... بزرگترین و زیباترین عاشقانه ای بود ؛ که شنیده ام ... !!! 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ برای عاشق تو شدن هیچ بهانه ای لازم نیست! هر چه باشد، میان اینهمه الفبا، تنها تویی که حرف نداری.. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ سعی کن تو زندگی درخت باشی ؛ که اگه کسی بهت لگد زد ! شکوفه بارونش کنی ! 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ هر بار که تو میخندی تعادل این شهر به هم میخورد. اما تو بخند زندگی را برای از نو ساختن بهانه ای باید. 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ از برگ ریزانی در دورترین درخت دشت به تو ای دوست سلام ، حالت آیا خوب است ؟ آسمان نارنجیست ؟ روزگارت آبیست ؟ نی لبک می خواند ، برگها میرقصند ، باد عاشق شده است ! صبـــــــــحهای پاییـــــــــــــزیتــــــــون دل انگیــــــــــــــز 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا دلهای ما رو از عشق و محبت خودت پر کن کاش ما همین لطافت،سادگی،زلالی روهمیشه داشته باشیم کاش به فطرت فراموش شده خودمون برگردیم ! 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ زندگی زیباست ... و هر روزش آغازی دوباره برای استفاده از فرصت ها و جبران گذشته.. زندگی زیباست ... به سادگی و لطافت شبنمی نشسته بر برگی سبز ... و با اندکی زبری به زبری حاشیه های برگ رُز ... [h=1] و اما با دور نمایی زیبا و فراموش نشدنی با صحنه های رنگارنگ و دل نشینش ... بی سایه .. بی غم [/h][h=1] و با اندکی پستی و بلندی ... کسی چه می داند ؟ همیشه انگونه که میخواهیم نیست ... و هرچه میخواهیم به دست نمی آید ... هجران ها هم حکمتی دارند .. [/h][h=1]اما زندگی همچنان زیباست ..[/h] [h=1] می توان خاطراتی خوب در ذهن حک کرد و باقی را دور ریخت .... یاد و خاطره زیبایی های زندگی تا پایان عمر نشاط و سرزندگی به دنبال دارد [/h][h=1] پاییز را هم می توان زیبا دید نگو خزان است و زردی .. اتفاقات هم حکمت خاص خود را دارند .. همانطور که شاخه های خشک مجموع صدای دل نشین ِ قدم هایمان رامی سازند... خش خش برگ ها هم زیباست اگر بخواهیم.. [/h][h=1] مشکل همیشه هست . نگاه ماست که به آن قیمت و تخفیف می دهد باید دید و نگرش عوض شود نگاه کردن از قابی دیگر به زندگی هم جذابیت و سودمندی اثر بخشی را برایمان به ارمغان می آورد این راهی ست برای غلبه بر مشکلات و نهایت پیروزی و شادکامی [/h][h=1] گاه باید مسیر خود را عوض کنیم همیشه یک راه پاسخگو نیست جرئت انتخاب روشی جدید را داشته باشیم شاید اینگونه پیروز شدیم ... راه های حل مشکلات زیاد است و همه کلیدی به دستمان خواهند داد [/h][h=1] و البته به شرط آن که ریسمان امید و هدفهایمان گسیخته نشود ... [/h][h=1] بپذیریم که مسئول اعمالمان خودمان هستیم و خالق ِ یکتا, بی حساب و کتاب ما را رها نخواهد کرد و نظاره گر و دست گیر ما ست تنهایمان نمیگذارد چه در سختی و چه شادی و بدانیم هرچه انجام میدهیم ثبت خواهد شد .. [/h][h=1]و خوبی و نیکی کردن را فراموش نکنیم..[/h] [h=1] آری اینگونه است رسیدن به اوج .. باید بخواهیم نهراسیم بتوانیم ببینیم تلاش کنیم فردا را بخواهیم از گذشته به جز تجربیاتش ما بقی را دور ریزیم [/h][h=1] آری زندگی با همه سختی ها و مشکلاتش باز هم زیباست رنگارنگ و شیرین همچون ... [/h][h=1] [/h] [h=1] [/h][h=1] [/h][h=1] [/h][h=1] [/h] [h=1] [/h][h=1] [/h] 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ خدای من؛ مردم همه شکر نعمت های تو را می کنند؛ اما من، شکر بودنت؛ تو نعمت منی ... 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ چو گل هرجا كه لبخند آفريني به هر سو رو كني لبخند بيني چه اشكت هم نفس باشد، چه لبخند ز عمرت لحظه لحظه مي ربايند گذشت لحظه را آسان نگيري چو پايان يافت پايان مي پذيري مشو در پيچ و تاب رنج و غم گم به هر حالت تبسم كن، تبسم! 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ به عشق بودنت ، عشق را دوست دارم ، به عشق بودنت با تو بودن را دوست دارم به عشق بودنت فریاد زدن را دوست دارم میخواهم فریاد بزنم که تا دنیا دنیاست و آسمان بالای سر ماست به عشق تو زندگی کردن را دوست دارم. 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ من و تو در کنار هم ، تو در آغوش منی و من غرق در احساساتم سکوت سهم این لحظه عاشقانه ، در قلبم فریاد میزنم عشق من دوستت دارم صادقانه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ پنجره را باز میکنم طلوع را میبینم و غروب غمها را فراموش میکنم از اینکه در قلبم هستی و عشق منی افتخار میکنم دلم برایت تنگ شده عزیزم ، این را اعتراف میکنم 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ همه چیز پر از خداست؛ درخواست کن؛ باور کن؛ دریافت کن ... 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ ایمـــان دارم . . . کــه قشنـگـتــرین عشــق نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . . و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده دار اســت ... 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند، تو به دنبال نگاه زیبا باش . « دکتر شریعتی » 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده