*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 سلاااااااااااااااااااااام به همه ی شما دوستان خوبم پس از یک وقفه ی دو ماهه ، سری چهارم مسابقه ی شیت بندی رو برگزار میکنیم بنایی که برای این سری درنظر گرفتیم ، ساختمان شورای شهر لندن ، از کارای نورمن فاستر هست : این هم از اطلاعات بنای مورد نظر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تا آخر 30 بهمن فرصت دارید که کاراتون رو به صورت خصوصی برام بفرستید ، نظرسنجی 1 اسفند برگزار میشه نکته : دوستانی که برای اوله میخوان تو مسابقه شرکت کنن ، برای اینکه با نحوه ی برگزاری و شیت بندی ها آشنا بشن ، به لینک های زیر مراجعه کنن : »» مسابقه شیت بندی سری 1 «« ::: مسابقه شیت بندی سری 2 ::: • مسابقه شیت بندی سری سوم • از لینک های زیر هم میتونید با آموزش شیت بندی و انواع شیت بندی ها آشنا بشید : بخش فتوشاپ آموزش پوستر سازی نمونه شیت بندی - جدید پوستر های معماری نمونه شیت بندی--جدید منتظر کارای قشنگتون هستم 25
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 چرا من نمیتونم دانلود کنم من الان چک کردم ، لینک دانلود سالمه و دانلود میشه 4
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 یه سوال..ابعادش چند در چند باشه؟100×70 خوبه؟ ابعاد دست خودتونه 3
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 اااا يعني برگزار نميشه؟ چرا عزیزم برگزار میشه ولی مجبوریم تمدید کنیم 3
ارسال های توصیه شده