دختر آسمان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ سلام خوبین؟ راستش من اسکچاپ رو بلدم ولی اتوکد رو نه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 استاد یه پلان دادند گفتند این رو در اسکچاپ بهش حجم بدیم و مبلمان و سایت پلان و ایناش رو طراحی کنیم کسی میتونه کمک کنه و این پلان رو فقط حجم بده؟ مرسی لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ سلامخوبین؟ راستش من اسکچاپ رو بلدم ولی اتوکد رو نه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 استاد یه پلان دادند گفتند این رو در اسکچاپ بهش حجم بدیم و مبلمان و سایت پلان و ایناش رو طراحی کنیم کسی میتونه کمک کنه و این پلان رو فقط حجم بده؟ مرسی از import وارد کن نقشه کد رو بعدش اکسترودش کن مشکلش چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر آسمان 73 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ مشکل اینه که من فایل اتوکدش رو ندارم لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ مشکل اینه که من فایل اتوکدش رو ندارم چ توی کد چ توی اسکتچ میشه عکس وارد کرد روی عکس بکش .. البته اگه کارت خیلی دقیق نیست اگه هست که همون نقشه رو با ابعاد تو اسکتچ بکش ... یه کم امکاناتش کمتره ولی در حد نقشه کشیدن که میشه ... به نظر کار مشکلی نمیاد :) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده