azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان عزیز و دوستداران فلسفه .... یک صحبتی دارم با همه کسانی که به فلسفه علاقه دارند .... یه مدته متوجه یک نکته ای شدم .... اونم اینکه پیروان فلسفه دو نوعند یکی اون دسته که عاشق فلسفه هستند یکی اون دسته که برای کلاسش میاند طرف فلسفه !!!! و در هر دو مورد ما فیلسوف واقعی نداریم !!!! اصولا تا بگند فلسفه همه ذهنشون میره طرف تعدادی فیلسوف از پیش تعریف شده مثل نیچه هگل و .... و چرا اینجوری هست ؟ آیا فلسفه جز بینش هر فردی هست به مسائل ؟ فلسفه امری کاملا شخصی هست و این فیلسوفان معروف هم به این جهت شهرت دارند که جرات ابراز دید خودشون به دنیا رو داشتند ! دقت کنید وقتی با کسی وارد بحث فلسفی میشید دائم از کتابها و فسلفه این فیلسوفان معروف میگه .... به قول معروف که میگه بگو تا چه داری از مردی نشان ! آخه عزیز من بگو دید خودت چیه ! چرا انقدر مقدس نمایی میکنید ؟ چرا اکثرا گمان میکنند که هر چی اونها گفتند وحی منزله ؟ بابا فلسفه هم یک علمه ! یک بینشه که کامل میشه و شاید روزی کل نظریه های قبلیها تخریب بشه ! مثل نظریه دانشمندان علوم مختلف که داره میره زیر سوال ! انقدر سعی نکنید با کلمات قلنبه سلنبه بگید فیلسوفید ! کمی هم از خودتون ابتکار عمل نشون بدید ... کمی خودتون این مغز رو به کار بندازید کالری بسوزونید و راجع به دنیا و مسائل او فکر کنید ! کمی به روز باشید ! کمی شجاعت در فلسفه به خرج بدید ... مشکل امروز فلسفه همین تعصب بی جا هست و همین کلاس گذاشتن با فلسفه ! والا منم فلسفه خوندم اما نمیام از کلمات عجیب استفاده کنم که بگم منم کسیم ! کمی این ذهن رو فعال کنید 4 تا کلمه جدید بسازید! اگر با پیروان مکاتب بشینی بحث کنی همش دور باطل میزنند و طوطی وار یک سری مطالب که خوندند رو تکرار میکنند چون بینشی ندارن 4 تا سوالم که بپرسی قاطی میکنند و هنگ میکنند ! آقا جان خانوم جان کمی خودت بیاندیش فقط کمی خودت باش شاید این دنیا 2 تا فیلسوف جدید پیدا کرد ! با خود فلسفه به جنگ فلسفه برو ! چهار تا دید جدید بیار شاید فرجی شد در فلسفه ! فلسفه یک جور جسارت میخواد اگر داری بسم الله بیا جلو اگر نداری با خوندن 4 تاکتاب فیلسوف نمیشی ! خلاصه که بیاید کمی خودمون باشیم ..... تشکر میکنم 11 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ بهمن، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: سلام به همه دوستان عزیز و دوستداران فلسفه .... والا منم فلسفه خوندم اما نمیام از کلمات عجیب استفاده کنم که بگم منم کسیم ! سلام. شما فلسفه خوندی؟؟ به نظرم مهمتر از فلسفه اینه که ما ابتدا یاد بگیریم چطور درست فکر کنیم؛ اکثرن همین جا "گیم اور" میشن!.... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ بهمن، ۱۳۹۱ B-neshan گفته است: سلام. شما فلسفه خوندی؟؟ به نظرم مهمتر از فلسفه اینه که ما ابتدا یاد بگیریم چطور درست فکر کنیم؛ اکثرن همین جا "گیم اور" میشن!.... فلسفه یعنی دید شخصی من به دنیا و مسائل .... از همین جا اختلافها شروع میشه من دید خودم رو دارم و به گمان شما آیا دید همه فیلسوفان و طرز فکرشان درست بوده ؟ ممکن هست شما دید من رو رد کنید و بگید اشتباهه و من تمام حرفم همین هست که دید داشته باشیم بعد ادعا کنیم نه که پیرو محض مکاتب باشیم 6 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ بهمن، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: فلسفه یعنی دید شخصی من به دنیا و مسائل .... از همین جا اختلافها شروع میشه من دید خودم رو دارم و به گمان شما آیا دید همه فیلسوفان و طرز فکرشان درست بوده ؟ ممکن هست شما دید من رو رد کنید و بگید اشتباهه و من تمام حرفم همین هست که دید داشته باشیم بعد ادعا کنیم نه که پیرو محض مکاتب باشیم بله. هر کسی دید خاص خودش رو داره؛ بعضی ها دیدشون اشتباست. و این اشتباه بودن رو علم منطق یا سایر علوم مشخص میکنه.... من فکر نمیکنم همه فیلسوفان طرز فکرشون درست یوده. نمیدونم چرا همچین چیزی پرسیدید =========== اما دیدم رشته شما شیمی هست و از طرفی نوشتید که فلسفه خوندید، احساس کردم مطلب مال شما نیست و کپی پیست کردید. واسه این پرسیدم که مطمئن بشم. =========== منم موافقم و پیرو محض بودن رو دوست ندارم. استفاده از تفکر انتقادی در این موارد کمکون میکنه 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ بهمن، ۱۳۹۱ B-neshan گفته است: بله. هر کسی دید خاص خودش رو داره؛ بعضی ها دیدشون اشتباست. و این اشتباه بودن رو علم منطق یا سایر علوم مشخص میکنه.... من فکر نمیکنم همه فیلسوفان طرز فکرشون درست یوده. نمیدونم چرا همچین چیزی پرسیدید=========== اما دیدم رشته شما شیمی هست و از طرفی نوشتید که فلسفه خوندید، احساس کردم مطلب مال شما نیست و کپی پیست کردید. واسه این پرسیدم که مطمئن بشم. =========== منم موافقم و پیرو محض بودن رو دوست ندارم. استفاده از تفکر انتقادی در این موارد کمکون میکنه سلام نه جناب من این رو دقت کنید با لحن خودمانی خودم نوشتم .... کپی پیستم کجا بود.... من رشته ایم شیمی هست اما نجوم تاریخ فلسفه و روانشناسی ادبیات هم خوندم به نظر شما مطالعه مشکی رو ایجاد میکنه ؟ من دووست دارم فلسفه رو به مبارزه بطلبم و با فیلسوفان با دید خودم مبارزه کنم چون دید من مال من هست و قطعا تا ابد هم میتونم ازش دفاع کنم اما اگر پیرو محض باشم امکان دفاع تا حدی هست یک جایی کم میارم 5 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ بهمن، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: سلام نه جناب من این رو دقت کنید با لحن خودمانی خودم نوشتم .... کپی پیستم کجا بود.... من رشته ایم شیمی هست اما نجوم تاریخ فلسفه و روانشناسی ادبیات هم خوندم به نظر شما مطالعه مشکی رو ایجاد میکنه ؟ من دووست دارم فلسفه رو به مبارزه بطلبم و با فیلسوفان با دید خودم مبارزه کنم چون دید من مال من هست و قطعا تا ابد هم میتونم ازش دفاع کنم اما اگر پیرو محض باشم امکان دفاع تا حدی هست یک جایی کم میارم برام جالبه که اینها همه رو خوندید؛ گاهی مطالعه مشکل هم ایجاد میکنه؛ بستگی به شخص و مطلب داره.... امیدوارم تا ابد زنده و در حال دفاع از فلسفه خودتون باشید 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: سلام به همه دوستان عزیز و دوستداران فلسفه ....یک صحبتی دارم با همه کسانی که به فلسفه علاقه دارند .... یه مدته متوجه یک نکته ای شدم .... اونم اینکه پیروان فلسفه دو نوعند یکی اون دسته که عاشق فلسفه هستند یکی اون دسته که برای کلاسش میاند طرف فلسفه !!!! و در هر دو مورد ما فیلسوف واقعی نداریم !!!! اصولا تا بگند فلسفه همه ذهنشون میره طرف تعدادی فیلسوف از پیش تعریف شده مثل نیچه هگل و .... و چرا اینجوری هست ؟ آیا فلسفه جز بینش هر فردی هست به مسائل ؟ فلسفه امری کاملا شخصی هست و این فیلسوفان معروف هم به این جهت شهرت دارند که جرات ابراز دید خودشون به دنیا رو داشتند ! دقت کنید وقتی با کسی وارد بحث فلسفی میشید دائم از کتابها و فسلفه این فیلسوفان معروف میگه .... به قول معروف که میگه بگو تا چه داری از مردی نشان ! آخه عزیز من بگو دید خودت چیه ! چرا انقدر مقدس نمایی میکنید ؟ چرا اکثرا گمان میکنند که هر چی اونها گفتند وحی منزله ؟ بابا فلسفه هم یک علمه ! یک بینشه که کامل میشه و شاید روزی کل نظریه های قبلیها تخریب بشه ! مثل نظریه دانشمندان علوم مختلف که داره میره زیر سوال ! انقدر سعی نکنید با کلمات قلنبه سلنبه بگید فیلسوفید ! کمی هم از خودتون ابتکار عمل نشون بدید ... کمی خودتون این مغز رو به کار بندازید کالری بسوزونید و راجع به دنیا و مسائل او فکر کنید ! کمی به روز باشید ! کمی شجاعت در فلسفه به خرج بدید ... مشکل امروز فلسفه همین تعصب بی جا هست و همین کلاس گذاشتن با فلسفه ! والا منم فلسفه خوندم اما نمیام از کلمات عجیب استفاده کنم که بگم منم کسیم ! کمی این ذهن رو فعال کنید 4 تا کلمه جدید بسازید! اگر با پیروان مکاتب بشینی بحث کنی همش دور باطل میزنند و طوطی وار یک سری مطالب که خوندند رو تکرار میکنند چون بینشی ندارن 4 تا سوالم که بپرسی قاطی میکنند و هنگ میکنند ! آقا جان خانوم جان کمی خودت بیاندیش فقط کمی خودت باش شاید این دنیا 2 تا فیلسوف جدید پیدا کرد ! با خود فلسفه به جنگ فلسفه برو ! چهار تا دید جدید بیار شاید فرجی شد در فلسفه ! فلسفه یک جور جسارت میخواد اگر داری بسم الله بیا جلو اگر نداری با خوندن 4 تاکتاب فیلسوف نمیشی ! خلاصه که بیاید کمی خودمون باشیم ..... تشکر میکنم با شما کامــــــــــــلا موافقم در خیلی از زمینه ها، خاصه در حوزه ی فلسفه شما باید خوتتون تجزیه تحلیل کنید، نه اینکه فقط ارجاع بدید به فلان کتاب یا فلان اندیشمند 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: سلام به همه دوستان عزیز و دوستداران فلسفه ....یک صحبتی دارم با همه کسانی که به فلسفه علاقه دارند .... یه مدته متوجه یک نکته ای شدم .... اونم اینکه پیروان فلسفه دو نوعند یکی اون دسته که عاشق فلسفه هستند یکی اون دسته که برای کلاسش میاند طرف فلسفه !!!! و در هر دو مورد ما فیلسوف واقعی نداریم !!!! اصولا تا بگند فلسفه همه ذهنشون میره طرف تعدادی فیلسوف از پیش تعریف شده مثل نیچه هگل و .... و چرا اینجوری هست ؟ آیا فلسفه جز بینش هر فردی هست به مسائل ؟ فلسفه امری کاملا شخصی هست و این فیلسوفان معروف هم به این جهت شهرت دارند که جرات ابراز دید خودشون به دنیا رو داشتند ! دقت کنید وقتی با کسی وارد بحث فلسفی میشید دائم از کتابها و فسلفه این فیلسوفان معروف میگه .... به قول معروف که میگه بگو تا چه داری از مردی نشان ! آخه عزیز من بگو دید خودت چیه ! چرا انقدر مقدس نمایی میکنید ؟ چرا اکثرا گمان میکنند که هر چی اونها گفتند وحی منزله ؟ بابا فلسفه هم یک علمه ! یک بینشه که کامل میشه و شاید روزی کل نظریه های قبلیها تخریب بشه ! مثل نظریه دانشمندان علوم مختلف که داره میره زیر سوال ! انقدر سعی نکنید با کلمات قلنبه سلنبه بگید فیلسوفید ! کمی هم از خودتون ابتکار عمل نشون بدید ... کمی خودتون این مغز رو به کار بندازید کالری بسوزونید و راجع به دنیا و مسائل او فکر کنید ! کمی به روز باشید ! کمی شجاعت در فلسفه به خرج بدید ... مشکل امروز فلسفه همین تعصب بی جا هست و همین کلاس گذاشتن با فلسفه ! والا منم فلسفه خوندم اما نمیام از کلمات عجیب استفاده کنم که بگم منم کسیم ! کمی این ذهن رو فعال کنید 4 تا کلمه جدید بسازید! اگر با پیروان مکاتب بشینی بحث کنی همش دور باطل میزنند و طوطی وار یک سری مطالب که خوندند رو تکرار میکنند چون بینشی ندارن 4 تا سوالم که بپرسی قاطی میکنند و هنگ میکنند ! آقا جان خانوم جان کمی خودت بیاندیش فقط کمی خودت باش شاید این دنیا 2 تا فیلسوف جدید پیدا کرد ! با خود فلسفه به جنگ فلسفه برو ! چهار تا دید جدید بیار شاید فرجی شد در فلسفه ! فلسفه یک جور جسارت میخواد اگر داری بسم الله بیا جلو اگر نداری با خوندن 4 تاکتاب فیلسوف نمیشی ! خلاصه که بیاید کمی خودمون باشیم ..... تشکر میکنم با کلیت حرفت موافقم دوست عزیز ولی شما هنوز تو اون ریشه یا بهتر بگم دام و تله گیر کردید وحی منزل؟ اولین شرط و اولین قدم در راه درست فکر کردن و ایجاد تفکر جدید اینه که چارچوب های فکری قبلی خودتونو بشکنیدو یکی از این چارچوب های سفت و سخت فکری اعتقاد به خدای ادیان ابراهیمی و اون داستانا هس ........................................... درضمن به نظر من بزرگترین فیلسوفان این جهان فیزیکدانان هستن البته فعلا 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۱ والله یه مقدار شوخی هست که اینقدر ساده انگارانه برخورد کنیم. شما تا مطالعه تبار شناسانه هر مکتب فلسفی یا علمی رو ندونید بی تردید قادر به اندیشیدن در اون زمینه نیستید. از ارسطو گرفته تا ژیژک. همیشه چالشهایی درباره ی ماهیت و مکتبهای فلسفی و هنری بوده. همیشه عده ای گفتن مثلا جکسون پولاک اصلا هنرمند نیست یا فلان مکتب اصلا وجود نداره..... این سری حرفها معمولا از زبان کسی گفته میشه کاملا در قید و بند اندیشه خودشه و با هرچیز جدیدی مبارزه میکنه. فلسفیدن نیاز به تمرین داره. تمرین اون مطالعه است. مطالعه هم محدود به کتاب نیست!!! قرار نیست کسی با فلسفیدن به جایی برسه یا پیرو یک مکتب بشه!!!! فلسفه جستجوی حقیقت است. همین. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۱ beat گفته است: شما تا مطالعه تبار شناسانه هر مکتب فلسفی یا علمی رو ندونید بی تردید قادر به اندیشیدن در اون زمینه نیستید. از ارسطو گرفته تا ژیژک. موافقم 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۱ سلام ممنون از همه که شرکت کردید .... من فیلسوفان رو نقض نمیکنم ... به مطالعه هم علاقه دارم ... هیچ کدام از دوستان عزیز منظور من رو متوجه نشدید ... دوست عزیز فلسفه دید من دید تو دید یک چوپان دید هر کسی به مسائل هست نه صرفا دید یک فرد با تجربه ! و کسی که الفبای فلسفه رو میدونه ... اصلا فلسفه چیست ؟ بهتر نیست قبل از اینکه در گیر دیدگاه سایرین بشیم ببینیم خود ما چه دیدی داریم ؟ به گمان من هر کسی میتونه فیسلوف باشه چه یک فرد بی سواد چه با سواد همه حرف من همین هست چرا انقدر قضیه فلسفه پچیده شده ؟ یک فیزیک دان میتونه فیلسوف باشه یک چوپان هم ! هر کس به حد ظرفیت خودش فیلسوف هست .... فلسفه هم انواع داره که فلسفه دینی هم جزوی از اون هست ... اما من اصلا حرفم اینها نیست حرفم اینه که دید خودتون رو داشته باشید بعد پیرو باشید ! نیچه نیچه نمیشد اگر تفکر خودش رو دنبال نمیکرد ! به گمانم متن من در عین سادگی باعث شد همه شما هر برداشتی خواستید بکنید ... هر کس به تناسب دیدی که داره ... من هم همین رو میگم ... فلسفه یعنی دید من یا هر کسی به مسائل همه مسائل !!!! بی نام و نشان عزیز من به مطالعه علاقه دارم گمان نکنم مشکلی ایجاد کنه .... 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا این مسئله رو مطرح کردین وشاید اصلا نباید چیزی هم بنویسم چون صرفا یه مخاطب عام حساب میشم ولی یکی دوتا نکته ریز هست که بهتره منم باهاتون شریک بشم نکته اول اینکه همونطوری که خودتونم گفتین فلسفه ابراز عقاید شخصی در مورد هرمسئله ای هست ولاجرم تاریخ میتونه گواه باشه که هیشکی نمیگه ماست من ترشه!البته هستند معدودی که قدرت اینو دارن تمام افکارخودشونم زیر سوال ببرن ولی بهتره زیاد درگیر همچین ادمایی هم نشیم چون یه ان بالانشین میشیم ویه ان با سر به زمین کوبیده میشیم1 فلسفه یه برداشت ذهنی هست یه تفسیر مبتنی بر رای فرد که مصداق کامل نسبیت هست پس دلیلی نداره هیچچیزی رو حتی از بزرگترین متفکرین وفلاسفه هم با قاطعیت بپذیریم نکته دوم اینکه چندروز پیش تو یه کتابفروشی با یه اقایی ودوست همراهشون که بعدا فهمیدم از اساتید همین بحث شیرین فلسفه هستند با مدخل نیچه درگیر یه بحث کوتاهی شدیم یکیشون اصلا فلسفه غرب رو به دلیل فاصله اجتماعی وذهنیشون با جامعه شرقی قبول نداشتن(نه اینکه منکر حقایق ودستاوردهاش بشن بلکه منکر اثربخشیش تو جوامع شرقی بودن) و شدیدا تاکید داشتند که فلسفه شرقی میتونه کمک کنه تا ما مثل خودمان وبری خودمان فکر کنیم ونتیجه بگیریم(البته دلایل متعددی برای رد وقبول این مسئله بالاخص فلسفه شرقی وضعف های بیشمارش وجود داره که ربطی به این بحث نداره!) اون یکی از عدم تطبیق پذیری معانی به دلیل سنخیت نیافتن جامعه ما با مفاهیم جامعه غربی سخن میگفت واین مسئله بیشتر قابل قبول هست تا رد تمامی اونها به هرحال اونها تمامی این دورانی که ما داریم تجربه میکنیم رو دربدترین شرایطش گذروندن واز سر شکم سیری چیزی نگفتن ولی با این گفتتون موافقم که برایند افکار خودمون رو در تضارب ارا با نتیجه گیری های دیگران منعکس کنیم نه صرفا تکرار کننده ارا ونظرات اینوری یا اونوری ها به هرحال ممکنه یه روزی هم حکایت طوطی بازرگان شامل حال ما بشه البته تو همین اواخر یعنی سده اخیر یک مفهوم عمیق فلسفی در ایران ساخته شده که جای امپولش تا قرنها در بدن این بیمار باقی میمونه واین نکته باعث میشه از هرچی ساختن وفکر کردن به صورت اینوری هست اجتناب کنم!! 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۱ spow گفته است: نمیدونم چرا این مسئله رو مطرح کردین وشاید اصلا نباید چیزی هم بنویسم چون صرفا یه مخاطب عام حساب میشم ولی یکی دوتا نکته ریز هست که بهتره منم باهاتون شریک بشمنکته اول اینکه همونطوری که خودتونم گفتین فلسفه ابراز عقاید شخصی در مورد هرمسئله ای هست ولاجرم تاریخ میتونه گواه باشه که هیشکی نمیگه ماست من ترشه!البته هستند معدودی که قدرت اینو دارن تمام افکارخودشونم زیر سوال ببرن ولی بهتره زیاد درگیر همچین ادمایی هم نشیم چون یه ان بالانشین میشیم ویه ان با سر به زمین کوبیده میشیم1 فلسفه یه برداشت ذهنی هست یه تفسیر مبتنی بر رای فرد که مصداق کامل نسبیت هست پس دلیلی نداره هیچچیزی رو حتی از بزرگترین متفکرین وفلاسفه هم با قاطعیت بپذیریم نکته دوم اینکه چندروز پیش تو یه کتابفروشی با یه اقایی ودوست همراهشون که بعدا فهمیدم از اساتید همین بحث شیرین فلسفه هستند با مدخل نیچه درگیر یه بحث کوتاهی شدیم یکیشون اصلا فلسفه غرب رو به دلیل فاصله اجتماعی وذهنیشون با جامعه شرقی قبول نداشتن(نه اینکه منکر حقایق ودستاوردهاش بشن بلکه منکر اثربخشیش تو جوامع شرقی بودن) و شدیدا تاکید داشتند که فلسفه شرقی میتونه کمک کنه تا ما مثل خودمان وبری خودمان فکر کنیم ونتیجه بگیریم(البته دلایل متعددی برای رد وقبول این مسئله بالاخص فلسفه شرقی وضعف های بیشمارش وجود داره که ربطی به این بحث نداره!) اون یکی از عدم تطبیق پذیری معانی به دلیل سنخیت نیافتن جامعه ما با مفاهیم جامعه غربی سخن میگفت واین مسئله بیشتر قابل قبول هست تا رد تمامی اونها به هرحال اونها تمامی این دورانی که ما داریم تجربه میکنیم رو دربدترین شرایطش گذروندن واز سر شکم سیری چیزی نگفتن ولی با این گفتتون موافقم که برایند افکار خودمون رو در تضارب ارا با نتیجه گیری های دیگران منعکس کنیم نه صرفا تکرار کننده ارا ونظرات اینوری یا اونوری ها به هرحال ممکنه یه روزی هم حکایت طوطی بازرگان شامل حال ما بشه البته تو همین اواخر یعنی سده اخیر یک مفهوم عمیق فلسفی در ایران ساخته شده که جای امپولش تا قرنها در بدن این بیمار باقی میمونه واین نکته باعث میشه از هرچی ساختن وفکر کردن به صورت اینوری هست اجتناب کنم!! دلیل اینکه مطح کردم این هست که فلسفه داره تو جامعه ما میشه تبدیل به یکی از ابزاز کلاس گداشتن و ابراز اینکه فردی خیلی روشنفکره ! یک جورایی داریم دچار نوعی فلسفه زدگیه کاذب میشیم ! متاسفانه در جامعه ما همه چیز با نوعی سطحی نگری همراه شده که اصلا جالب نیست ..... ممنونم شما منظور من رو به بهترین شکل بیان کردید تمام حرف من همین هست جناب spow متشکرم 4 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آبان، ۱۳۹۲ همزمان با خوندن متن شما داشتم یه فایل صوتی گوش میکردم که به این جمله رسیدم: فیلسوف کسی است که اندیشه هارا می اندیشد . فلسفه آموختن اندیشه ها نیست ، اندیشیدن اندیشه هاست "دکتر دینانی" لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده