.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ دانلود ۳۵۴ صفحه کتاب LEGO MINDSTORMS – Robotics Invention System برای آشنایی بیشتر با ساخت بدنه ربات با استفاده از لگو (LEGO) دریافت این کتاب رو برای علافه مندان به طراحی بدنه ربات پیشنهاد می کنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی. واسه این ترم که رباتیک دارم خیلی مفیده. ممنون 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ دریافت کتاب LEGO MINDSTORMS – Building Robots برای طراحی بهتر و دقیق تر بدنه ربات با قطعات لگو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ کتابی دیگر از سری کتاب های ساخت ربات با استفاده از Lego. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ کتابی دیگر از سری کتاب های ساخت ربات با استفاده از Lego. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Farnaz Naji 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ کتابی دیگر از سری کتاب های ساخت ربات با استفاده از Lego. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام من نمیتونم دانلود کنم، زمانی که رو دانلود کلیک میکنم. به صفحهای میره که مینویسه صفحه مورد نظر پیدا نشد. دانلود فقط از ایران ممکنه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من نمیتونم دانلود کنم، زمانی که رو دانلود کلیک میکنم. به صفحهای میره که مینویسه صفحه مورد نظر پیدا نشد. دانلود فقط از ایران ممکنه؟؟ حق با شماست بانو.. این فرمت pdf کتاب هست امیدوارم به دردتون بخوره(البته همین کتاب آخری اگه بقیه رو هم نیاز دارید بهم بگین بهتون میدم) موفق باشید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من نمیتونم دانلود کنم، زمانی که رو دانلود کلیک میکنم. به صفحهای میره که مینویسه صفحه مورد نظر پیدا نشد. دانلود فقط از ایران ممکنه؟؟ سلام چک کردم مثل اینکه روی این سایت هم این کتاب ها هستن، اسم کتاب رو توش سرچ کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده