Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اون شکستگی ها برای اینه که رادار گریزه.این رو پرسیدم شکستگی بله ولی بدنه آیرودینامیک نیس قالب سازی اینا کار ساده ای نیست چه برسه به تکنولوژی الکترونیکی ، بدنه رو نگاه کن انگار قور شده 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اغا یه سوال اینهمه کشورای پیشرفته علم و تکنولوژی هواپیما ساختن یه دونش بالاش 7 و 8 ی بود ؟ قضیه ی این چیه ؟ ینی اینقد منحصره ؟ 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اینم پرواز این هماپیما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دقیقا هم خودشه حرکات دست خانوم مجری فقط توجه مو جلب کرد اون پشت هم فک کنم بادباک دیدم 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ شکستگی بله ولی بدنه آیرودینامیک نیس قالب سازی اینا کار ساده ای نیست چه برسه به تکنولوژی الکترونیکی ، بدنه رو نگاه کن انگار قور شده نه بابا قور کجا بود از یه استادمون پرسیدم امروز گفت باید پروازش هم نوشن بده تا معلوم بشه چقدر کارایی داره البته میگفت این شکلش برای رادار گریزی است تایید میکنم حرف حمید را و اصلا قور کج نیست 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ نه بابا قور کجا بود از یه استادمون پرسیدم امروز گفت باید پروازش هم نوشن بده تا معلوم بشه چقدر کارایی داره البته میگفت این شکلش برای رادار گریزی است تایید میکنم حرف حمید را و اصلا قور کج نیست به تصویر نگاه کن تصویر جنوب غربی که دایره دورشه و همچنین کناریش 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ چه پسرای بدی هستین قهرم ؛ دیگه نمیام پیشتون 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اغا یه سوال اینهمه کشورای پیشرفته علم و تکنولوژی هواپیما ساختن یه دونش بالاش 7 و 8 ی بود ؟ قضیه ی این چیه ؟ ینی اینقد منحصره ؟ منظورت چیه الان؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ به این عکس هم دقت کنید این هم میتونه راهنما باشه برای این که اون شکستگی ها چطوریه http://www.noandishaan.com/upload/images/96ac2l3fae1ni4xdyyv.jpg 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اون شکستگی ها برای اینه که رادار گریزه.این رو پرسیدم نه بابا قور کجا بود از یه استادمون پرسیدم امروز گفت باید پروازش هم نوشن بده تا معلوم بشه چقدر کارایی داره البته میگفت این شکلش برای رادار گریزی است تایید میکنم حرف حمید را و اصلا قور کج نیست شکستگی ها نه. اون که مسلماً برای رادار گریزیشه. که اولین بار هم تو هواپیمای اف-22 راپتور که شکلش رو گذاشتم به دنیا معرفی شد و همه کشور ها دارن از رو اون کپی میکنن. منظور اون دقیقاً تو شکل هم مشخص شده ودورش کادر قرمز کشیده است. موج داره بدنه هواپیما!!! انگاری پلاستیکیه!!! اصغر صافکار تو محل ما پرایدو تمیز تر در میاره تا این! بدون موج! جداً شوخی نمیکنم. شما بدنه پژو یا پرایدو ببینید صاف تر و بدون موج تره! اغا یه سوال اینهمه کشورای پیشرفته علم و تکنولوژی هواپیما ساختن یه دونش بالاش 7 و 8 ی بود ؟ قضیه ی این چیه ؟ ینی اینقد منحصره ؟ کلاً شکل ظاهریه هواپیما کپیه. فقط ایرانم نیست. خیلی از کشورا از رو همین شکل کپی کردن. ولی در مورد منحصر بودنش مسلماً تکنولوژی ساخت هواپیمای شکاری اونقدر منحصره که همین الان هم هواپیمای اف-14 یا اف-16 که واسه40 سال پیش آمریکاست یه سلاح استراتژیک محسوب میشه. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ به دایره های قرمز توجه کن در سرعت بالا میدونی چی میشه با این همه ایراد تو بدنه؟ . 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ راس میگه یه چیزایی دیدم.باید فیلم پروازیشو دید تا ببینیم چطوره 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ راس میگه یه چیزایی دیدم.باید فیلم پروازیشو دید تا ببینیم چطوره در تصاویر بزرگ فرو رفتگی ها کاملا مشخصه و جاهایی برآمده که متقارن هم نیست با سرعتی که یک جنگنده باید داشته باشه متلاشی میشه 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ من قر شدگی ندیدم که!! تو عکس اولین پست هست دیگه. دورش خط کشیده. موج داره! اینم نونه چینی جنگده نسل جدید. J-31 در اون مورد که گفتم همه شکلش هواپیماشون رو از رو همین F-22 کپی میکنن از جمله ایران. ولی انصافاً حتی مدل کپیه چین رو ببینید و مقایسه کنید با ایران! 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ نمیدونم چطور ممکنه هواپیمایی با این ابعاد کوچک بمب هم با خودش حمل کنه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ بمب درون هواپیما جاسازی میشه.جا داره توش مثل قبلیا نیس که بیرونش باشه:دی 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ بمب درون هواپیما جاسازی میشه.جا داره توش مثل قبلیا نیس که بیرونش باشه:دی اینطوریم که ارتفاعش غیر معموله وزن بمب ها مشخصه ؟ 6 تا مث اینکه بمب سوارش میشه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ تو تصویر زیر کیفیت پایین شیشه هم مشخصه که چقد موج داره . 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ ولی من بازم میگم باید پرواز کنه اخه بابا اونا هم متخصص هستن مگه میشه همچین قور هایی را ندیده باشن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده