Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 اون شکستگی ها برای اینه که رادار گریزه.این رو پرسیدم شکستگی بله ولی بدنه آیرودینامیک نیس قالب سازی اینا کار ساده ای نیست چه برسه به تکنولوژی الکترونیکی ، بدنه رو نگاه کن انگار قور شده 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 اغا یه سوال اینهمه کشورای پیشرفته علم و تکنولوژی هواپیما ساختن یه دونش بالاش 7 و 8 ی بود ؟ قضیه ی این چیه ؟ ینی اینقد منحصره ؟ 4
laden 4758 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 اینم پرواز این هماپیما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دقیقا هم خودشه حرکات دست خانوم مجری فقط توجه مو جلب کرد اون پشت هم فک کنم بادباک دیدم 4
Mr.101 27037 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 شکستگی بله ولی بدنه آیرودینامیک نیس قالب سازی اینا کار ساده ای نیست چه برسه به تکنولوژی الکترونیکی ، بدنه رو نگاه کن انگار قور شده نه بابا قور کجا بود از یه استادمون پرسیدم امروز گفت باید پروازش هم نوشن بده تا معلوم بشه چقدر کارایی داره البته میگفت این شکلش برای رادار گریزی است تایید میکنم حرف حمید را و اصلا قور کج نیست 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 نه بابا قور کجا بود از یه استادمون پرسیدم امروز گفت باید پروازش هم نوشن بده تا معلوم بشه چقدر کارایی داره البته میگفت این شکلش برای رادار گریزی است تایید میکنم حرف حمید را و اصلا قور کج نیست به تصویر نگاه کن تصویر جنوب غربی که دایره دورشه و همچنین کناریش 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 اغا یه سوال اینهمه کشورای پیشرفته علم و تکنولوژی هواپیما ساختن یه دونش بالاش 7 و 8 ی بود ؟ قضیه ی این چیه ؟ ینی اینقد منحصره ؟ منظورت چیه الان؟ 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 به این عکس هم دقت کنید این هم میتونه راهنما باشه برای این که اون شکستگی ها چطوریه http://www.noandishaan.com/upload/images/96ac2l3fae1ni4xdyyv.jpg 2
NYC 20977 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 اون شکستگی ها برای اینه که رادار گریزه.این رو پرسیدم نه بابا قور کجا بود از یه استادمون پرسیدم امروز گفت باید پروازش هم نوشن بده تا معلوم بشه چقدر کارایی داره البته میگفت این شکلش برای رادار گریزی است تایید میکنم حرف حمید را و اصلا قور کج نیست شکستگی ها نه. اون که مسلماً برای رادار گریزیشه. که اولین بار هم تو هواپیمای اف-22 راپتور که شکلش رو گذاشتم به دنیا معرفی شد و همه کشور ها دارن از رو اون کپی میکنن. منظور اون دقیقاً تو شکل هم مشخص شده ودورش کادر قرمز کشیده است. موج داره بدنه هواپیما!!! انگاری پلاستیکیه!!! اصغر صافکار تو محل ما پرایدو تمیز تر در میاره تا این! بدون موج! جداً شوخی نمیکنم. شما بدنه پژو یا پرایدو ببینید صاف تر و بدون موج تره! اغا یه سوال اینهمه کشورای پیشرفته علم و تکنولوژی هواپیما ساختن یه دونش بالاش 7 و 8 ی بود ؟ قضیه ی این چیه ؟ ینی اینقد منحصره ؟ کلاً شکل ظاهریه هواپیما کپیه. فقط ایرانم نیست. خیلی از کشورا از رو همین شکل کپی کردن. ولی در مورد منحصر بودنش مسلماً تکنولوژی ساخت هواپیمای شکاری اونقدر منحصره که همین الان هم هواپیمای اف-14 یا اف-16 که واسه40 سال پیش آمریکاست یه سلاح استراتژیک محسوب میشه. 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 به دایره های قرمز توجه کن در سرعت بالا میدونی چی میشه با این همه ایراد تو بدنه؟ . 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 راس میگه یه چیزایی دیدم.باید فیلم پروازیشو دید تا ببینیم چطوره 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 راس میگه یه چیزایی دیدم.باید فیلم پروازیشو دید تا ببینیم چطوره در تصاویر بزرگ فرو رفتگی ها کاملا مشخصه و جاهایی برآمده که متقارن هم نیست با سرعتی که یک جنگنده باید داشته باشه متلاشی میشه 3
NYC 20977 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 من قر شدگی ندیدم که!! تو عکس اولین پست هست دیگه. دورش خط کشیده. موج داره! اینم نونه چینی جنگده نسل جدید. J-31 در اون مورد که گفتم همه شکلش هواپیماشون رو از رو همین F-22 کپی میکنن از جمله ایران. ولی انصافاً حتی مدل کپیه چین رو ببینید و مقایسه کنید با ایران! 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 نمیدونم چطور ممکنه هواپیمایی با این ابعاد کوچک بمب هم با خودش حمل کنه 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 بمب درون هواپیما جاسازی میشه.جا داره توش مثل قبلیا نیس که بیرونش باشه:دی 5
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 بمب درون هواپیما جاسازی میشه.جا داره توش مثل قبلیا نیس که بیرونش باشه:دی اینطوریم که ارتفاعش غیر معموله وزن بمب ها مشخصه ؟ 6 تا مث اینکه بمب سوارش میشه 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 تو تصویر زیر کیفیت پایین شیشه هم مشخصه که چقد موج داره . 4
Mr.101 27037 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 ولی من بازم میگم باید پرواز کنه اخه بابا اونا هم متخصص هستن مگه میشه همچین قور هایی را ندیده باشن 4
ارسال های توصیه شده