Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ واقعاً خدا بیامرزدشون منظورم به لورل و هاردی که 70 الی 80 سال پیش با اون نمایش های که داشتن باعث خندوندنه مردم اون زمانه می شدن.... البته بعد از گذشت 45 سال از فوت این دو بزرگ مرد کمدین سال های 1910 میلادی هنوز که هنوز مردم با دیدن فیلمهاشون از ته قلب شروع به خندیدن میکنن.... واقعاً چقدر این افراد نزد جامعه امروزی و جامعه گذشته ارزشمند بوده اند و بعد از حدود نیم قرن از فوتشون هستند؟ من گاهی اوقات به اعمال این دو بزرگ مرد تاریخ فکر که میکنم میگم اینا از اون قبیل آدمهای بودن که فقط نیتشون شاد کردن مردم اون زمان بوده....... الانم هم تو ایران ما این مداحان فقط نیتشون گرفتن پول قلبمه و گریوندن این مردم عوامه اونم به هر طریقی که شده نظر شخصی من اینه که اینا نه تنها انسان نیستن بلکه باعث رنج و عذاب انسانها هم میشن....... بنظر من خندون افراد خیلی هنر میخواد و ارزش بالای داره تا باعث خندیدن یه انسان بشی تا گریوندنش....... در آخر برای این دو بزرگ مرد تاریخ کمدی جهان آرزوی آرامش ابدی دارم و مطمئن هستم که این دو مرد در آرامش ابدی دارن به سر میبرن بنظر شما دوستان خندوندن افراد ارزش بالای داره یا گریوندنشون؟؟؟!! 20 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ مشخصه. تا حالا دیدید بگویند: گریه بر هر درد بی درمان دواست! 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ مشخصه.تا حالا دیدید بگویند: گریه بر هر درد بی درمان دواست! خب نشینیدیم ولی الان دارن برعکس این شعار رو تو اجتماع رواج میدن 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ خنده معلومه بهتره ولی از یه نظر میدونی هر کدوم جای خودش را داره یه جایی آدم باید گریه کنه تا از حالت غم درونش خارج بشه به آرامش برسه مثل کسی که یه عزیزی از دست میده اونجا اون طرفیکه روضه میخونه میشه داروی برای این آدم و جایی هم هست که باید آدم میخنده و شاد باشه برای مراسم ها ی شادی برای خوشحالی اطرافیانش ولی در مجموع خنده خب بهتره و همیشه باید باشه و کسی که باعث خنده انسان میشه خیلی ارزش داره مثل بازیگران طنز 8 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ خب نشینیدیم ولی الان دارن برعکس این شعار رو تو اجتماع رواج میدن خندیدن از لحاظ تمسخر دیگران و بیجا خندیدن عیب محسوب میشود. ولی گریه فقط برای تخلیه احساسات و انرژی منفی مفید است. 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اونقد درد و رنج واسه مردم هست که فک میکنم خندون یه انسان یه هنر بزرگ محسوب میشه 10 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ خندوندن همه نوع آدم کار خیلی سختیه ولی گریوندن یه مشت ادم ساده کار ساده ای هست که همیشه شاهدش بودم اون مداهایی که از خودشون یه واقعه رو میگن و به خاطر پول میخان آدما رو به گریه بندازن و چه راحت اونا گریه می کنن !!!! چه گریه ای هم را میندازن !!! شما با مداعی این افراد گریه تون میگیره ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ ای بابا...باز حرفای کفر آمیز اصلا نمیزارن آدم یه لحظه از این مادیات رها بشه... عزیز من توی این کشور لا اقل یه میلیون ملا هست که وظیفه همه اینا ثابت کردن این قضیه توی مخ نداشته ملته: گریه باعث شسته شدن آثار گناه از روح و جان انسان میشه...گریه اصلا صفا و جلای روحه در روایات داریم که خنده تیری زهر آلود از ناحیه شیطانه!!!! تازه اینا جدای اون هزاران مداحیه که صبح تا شب کارشون روضه خونی و گریوندن ملته اصلا مگه نمیدونی که مشیت خدا ایجاب میکنه که عده ای همیشه گریه کنن در غم و اندوه باشن... ... حالا باز بیاید بگید اون لرل و هاردی...الان زندگی آرامی دارن..روحشون آرومه نه عزیزم...اتفاقا اینا الان دارن اون ته مهای جهنم میسوزن... اول اینکه سبک بازی حدی داره...لودگی و اینا آدم باید سنگین باشه..متین باشه... دوم اینکه و مهم تر از اون...فقط مسلمونا میرن بهشت..اونم فقط شیعه ها بگم بقیه انسان های کره زمین صاف ته جهنم.. حتی انیشتین و ادیسون و اینا هم ته ته جهنم و السلام علیکم و رحمت الله و برکاته... 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ خندیدن از لحاظ تمسخر دیگران و بیجا خندیدن عیب محسوب میشود. ولی گریه فقط برای تخلیه احساسات و انرژی منفی مفید است. یعنی چی یعنی شما خندیدن رو قبول نداری اونم به دلیل اینکه دیگران مورد تمسخر قرار میگیرن؟؟! مگه هر جا یه عده آدم رو خندوندن به کسی بی احترامی شده؟ گریه باعث تخلیه انرژی منفی هم میشه رو قبول ندارم البته نه در تمامی موارد اونقد درد و رنج واسه مردم هست که فک میکنم خندون یه انسان یه هنر بزرگ محسوب میشه یه هنری که هر کس نمیتونه داشته باشه خندوندن همه نوع آدم کار خیلی سختیه ولی گریوندن یه مشت ادم ساده کار ساده ای هست که همیشه شاهدش بودم اون مداهایی که از خودشون یه واقعه رو میگن و به خاطر پول میخان آدما رو به گریه بندازن و چه راحت اونا گریه می کنن !!!!چه گریه ای هم را میندازن !!! شما با مداعی این افراد گریه تون میگیره ؟؟ نه من نه تنها گریه ام نمیگیره و حتی عصبانی هم میشم که خودم رو سریع کنترل میکنم ای بابا...باز حرفای کفر آمیزاصلا نمیزارن آدم یه لحظه از این مادیات رها بشه... عزیز من توی این کشور لا اقل یه میلیون ملا هست که وظیفه همه اینا ثابت کردن این قضیه توی مخ نداشته ملته: گریه باعث شسته شدن آثار گناه از روح و جان انسان میشه...گریه اصلا صفا و جلای روحه در روایات داریم که خنده تیری زهر آلود از ناحیه شیطانه!!!! تازه اینا جدای اون هزاران مداحیه که صبح تا شب کارشون روضه خونی و گریوندن ملته اصلا مگه نمیدونی که مشیت خدا ایجاب میکنه که عده ای همیشه گریه کنن در غم و اندوه باشن... ... حالا باز بیاید بگید اون لرل و هاردی...الان زندگی آرامی دارن..روحشون آرومه نه عزیزم...اتفاقا اینا الان دارن اون ته مهای جهنم میسوزن... اول اینکه سبک بازی حدی داره...لودگی و اینا آدم باید سنگین باشه..متین باشه... دوم اینکه و مهم تر از اون...فقط مسلمونا میرن بهشت..اونم فقط شیعه ها بگم بقیه انسان های کره زمین صاف ته جهنم.. حتی انیشتین و ادیسون و اینا هم ته ته جهنم و السلام علیکم و رحمت الله و برکاته... تک تیر تخ تخ تخ فیض بردیم از بیانات شیواتون :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ ای بابا...باز حرفای کفر آمیزاصلا نمیزارن آدم یه لحظه از این مادیات رها بشه... عزیز من توی این کشور لا اقل یه میلیون ملا هست که وظیفه همه اینا ثابت کردن این قضیه توی مخ نداشته ملته: گریه باعث شسته شدن آثار گناه از روح و جان انسان میشه...گریه اصلا صفا و جلای روحه در روایات داریم که خنده تیری زهر آلود از ناحیه شیطانه!!!! تازه اینا جدای اون هزاران مداحیه که صبح تا شب کارشون روضه خونی و گریوندن ملته اصلا مگه نمیدونی که مشیت خدا ایجاب میکنه که عده ای همیشه گریه کنن در غم و اندوه باشن... ... حالا باز بیاید بگید اون لرل و هاردی...الان زندگی آرامی دارن..روحشون آرومه نه عزیزم...اتفاقا اینا الان دارن اون ته مهای جهنم میسوزن... اول اینکه سبک بازی حدی داره...لودگی و اینا آدم باید سنگین باشه..متین باشه... دوم اینکه و مهم تر از اون...فقط مسلمونا میرن بهشت..اونم فقط شیعه ها بگم بقیه انسان های کره زمین صاف ته جهنم.. حتی انیشتین و ادیسون و اینا هم ته ته جهنم و السلام علیکم و رحمت الله و برکاته... ماشالله خودتون یه پارچه ملا اید فقط مونده ادعای خدائی کنی لرهن هاردی رو که فرستادی جهنم ملاها رو هم گماشتی که مردم رو بگریونن تا گناهشون پاک بشه بقول دوستمون نه تنها گریه نمیکنیم بل عصبانی میشیم ... از دست بعضی از این ملاها .... 3 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ هرکی میخندونه میره بهشت و هرکی میگریونه میره جهنم . حساب ملاها هم با خدای خودشون . 4 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ شک نکن گریوندن و دل شکستن راحت تره 3 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ یعنی چی یعنی شما خندیدن رو قبول نداری اونم به دلیل اینکه دیگران مورد تمسخر قرار میگیرن؟؟!مگه هر جا یه عده آدم رو خندوندن به کسی بی احترامی شده؟ گریه باعث تخلیه انرژی منفی هم میشه رو قبول ندارم البته نه در تمامی موارد نه اینطور نیست. منظور بنده رو خوب متوجه نشدید دوست عزیز. مسلّم است که همه خنده و شادی ها به سخره گرفتن دیگران نیست که حالا از نگاه جامعه بد باشد. در مورد گریه هم عرض کردم تنها فایده اش از نظر من این است. نه اینکه همیشه گریه کردن مفید باشد. گریه رو از دید مثبت در نظر گرفتم. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ شک نکن گریوندن و دل شکستن راحت تره نه اینطور نیست. منظور بنده رو خوب متوجه نشدید دوست عزیز.مسلّم است که همه خنده و شادی ها به سخره گرفتن دیگران نیست که حالا از نگاه جامعه بد باشد. در مورد گریه هم عرض کردم تنها فایده اش از نظر من این است. نه اینکه همیشه گریه کردن مفید باشد. گریه رو از دید مثبت در نظر گرفتم. من از دید مثبت به قضیه گریه کردن نگاه نکردم فقط گفتم خندوندن آسونه یا گریوندن؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ برای من خندوندن همیشه راحت تر بوده تا گریوندن ، دلیل برای گریه زیاده سفارش آقایان هم به گریه بیشتره 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ برای من خندوندن همیشه راحت تر بوده تا گریوندن ، دلیل برای گریه زیاده سفارش آقایان هم به گریه بیشتره خب گریوندن فقط مختص حقه بازی این آغایونه.........خندوندن برای همه آسونه الا آغایون 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ خندوندن سخت تره ! با مزه بودن خوبه، ولی خندوندن استعداد می خواد. 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ خندوندن سخت تره !با مزه بودن خوبه، ولی خندوندن استعداد می خواد. بنظر من استعداد خندوندن در همه آدمها هست مونده دیگه به خود افراد که بتونن چطوری از استعدادشون استفاده کنن. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ زحق توفیق خدمت خواستم دل گفت پنهانی , چه توفیقی از این بهتر که خلقی را بخندانی یاد صبح جمعه با بازی منوچهر نوذری و آذری و پریچهر بهروان و فرهنگ مهرپرور و مهین دیهیم بخیر 5 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ خوب معلومه دیگه گریوندن که هنر نمیخواد مردم که یاد مشکلات واین گرونیا میفتن خود به خود گریشون میگیره تو این زمونه خندوندن هنر میخواد اما اونم نه به هر قیمتی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده