azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ الان من شیمی خوندم اما کارم کاره اداری هست ربطش چیه نمیدونم !!!!!!!!!!! اما به قول معروف مجبورم میفهمی مجبورم ؟ نرم چیکار کنم ؟ 11 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ عزیزم آشنای عمه شما بسیار بسیار فرد تحصیل کرده ای هستن آشنای ما ....خانمی با مدرک حوزوی....در حد دیپلم ؛بردن گذاشتنش یکی از بزرگترین بانک ملی های تهران بار آشنای شما دینی عربی خونده زحمت کشیده.... تا کجا میخوایم اینطوری بریم نمیدونم واقعاً چقدر زحمت کشیدنااااااااااااااا الان من شیمی خوندم اما کارم کاره اداری هست ربطش چیه نمیدونم !!!!!!!!!!! اما به قول معروف مجبورم میفهمی مجبورم ؟ نرم چیکار کنم ؟ خب حتماً از روی حساب و کتاب بوده منظورم اینه که تو اداره گذاشتنت سر کار تا ذارت معلق در هوای اداره رو به صورت میکروسکوپی بررسی و تجزیه و تحلیل کنی..... ای بابا خدا لعنت کنه 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ لپ کلام باید به یک باندی چیزی وصل باشی مثل دانشجوها ، لاریجانیا و... 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ باند= با دستمال به دست بودن که این یکی تو من نیست 7 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ قبلنا يه جايي بود و كسي سرجاش نبود حالا همون جا هم پيدا نميشه كه كسي سرجاش باشه يا نباشه!!! 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ قبلنا يه جايي بود و كسي سرجاش نبودحالا همون جا هم پيدا نميشه كه كسي سرجاش باشه يا نباشه!!! شنیدی میگن دیگ حلیم رو با جاش خوردن؟؟! مصداق همینجاست 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ خب از نقش تاثیرگذار باعث و بانی بند پ که نمیشه گذشت... اما شاید یکی از دلایل این مسئله شکاف بین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با بخش صنعت و امور تجاری باشه... بطوری که هیچ اداره و مرکزی پذیرای دانشجوهای فارغ التحصیل صفر کیلومتر نیست و اونها رو بی تجربه هایی بیش نمیدونن، از اون طرف هم در دانشگاهها برای پروژه های کاربردی و کارآمد در صنعت و جامعه به اون صورت ارزشی قائل نیستن... و از اونجایی که خیلی ها قادر به پر کردن شایسته ی این شکاف نیستن، خواسته یا ناخواسته عامل بوجود اومدن این نابسامانی ها میشن... 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ خب از نقش تاثیرگذار باعث و بانی بند پ که نمیشه گذشت...اما شاید یکی از دلایل این مسئله شکاف بین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با بخش صنعت و امور تجاری باشه... بطوری که هیچ اداره و مرکزی پذیرای دانشجوهای فارغ التحصیل صفر کیلومتر نیست و اونها رو بی تجربه هایی بیش نمیدونن، از اون طرف هم در دانشگاهها برای پروژه های کاربردی و کارآمد در صنعت و جامعه به اون صورت ارزشی قائل نیستن... و از اونجایی که خیلی ها قادر به پر کردن شایسته ی این شکاف نیستن، خواسته یا ناخواسته عامل بوجود اومدن این نابسامانی ها میشن... حرف شما رو تا حدودی قبول دارم تا حدودی نه... قبول ندارم از این جهت که اکثر بچه های که تو دوران تحصیلاتم دیدم از روی ذوق و انگیزه درس نمیخوندن و فقط بصورت اجباری بود اجباری بودنشم دلایل مختلفی داشت یا به خاطر فرار از خدمت بود یا برای کلاس گذاشتن بین دوستان بود یا بخاطر ازدواج بود که یکی از شرایط خانواده های دختر تحصیلات عالی بود...... آره انگیزه که نباشه هیچی نخواهد بود بعدشم بنظر من آدمی موفقتر که خلاقتر باشه و به نوعی کارآفرینی بکنه.......البته شرایط اونم تو کشور ما تا حدودی محیا نیست ولی باز جا برای کارآفرینی هست 4 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ از همه، مخصوصن خانمها تقاضا دارم، اگر خواستن جایی کار کنن نذارند کار فرما با حقوق کمی که میده ازشون سو استفاده کنه. به خاطر 100 تومن موقعیتهای شغلی رو خراب نکنید یعنی ( حقوق صد هزارتومنی که زیر حقوق اداره کاره رو قبول نکنید. هم خودتون رو الاف کردید، هم یه موقعیت شغلی رو اشغال و اتلاف کردید و هم کارفرما رو پر روتر) حتی المکان نکنید این کارو 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ از همه، مخصوصن خانمها تقاضا دارم، اگر خواستن جایی کار کنن نذارند کار فرما با حقوق کمی که میده ازشون سو استفاده کنه. به خاطر 100 تومن موقعیتهای شغلی رو خراب نکنید اول کلامت رو متوجه شدم بقیش رونه!! یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
hosseini68 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ خوب...توی ادارات ایران...چه خصوصی چه دولتی مهم مدرک و سطح درک کارمند نیست...مهم نیست که چیزی از کار حالیشه یا نه مهمترین چیز داشتن یک پارتی کلفته...و البته اینکه آیا اون با نظرات شخص مدیر همسو هست یا نه... همون قضیه پاچه خواری و اینا سیکلم نگرفته دکتر شوید.... پارتی همه جا هست ولی تو ایران یه کم بیشتر اگه تلاش کنیم و سعی کنیم خودمون یکی از اونا نشیم ،ایران ما هم آباد میشه 2 لینک به دیدگاه
hosseini68 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ اول کلامت رو متوجه شدم بقیش رونه!! یعنی چی؟ راست میگه به ما میگن با این حقوق کار کن نمیخای برو . دو روز بعدش یه خانوم با نصف همون حقوق اومده سر کار............. 1 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ تو کشورما هیچ چیز بعیدنیست شنیدن ان چیزا واسم طبیعی شده! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده