alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ فک می کنید چقدر این بحران ریشه خارجی داشته باشه؟ دولت مردان با هوش ما این بحران رو به وجود اوردن وقتی خودشون ریشه بحران هستن چطور میشه به پیشرفت امیدوار بود اطلاعات زیادی در این مورد ندارم. راستش اگه مشغله ذهنی نداشتم الان می رفتم سرچ می کردم در این مورد با هم بحث می کردیم. من الان یه خونه تو تهران میخوام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ اطلاعات زیادی در این مورد ندارم. راستش اگه مشغله ذهنی نداشتم الان می رفتم سرچ می کردم در این مورد با هم بحث می کردیم. من الان یه خونه تو تهران میخوام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من به یه خونه تو کویر لوت هم قانعم 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ من به یه خونه تو کویر لوت هم قانعم نه اون برای وقتی هست که فاز دوم هدفمندی... و فاز دوم تحریم.. توامان شروع بشه 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ ولی من هر سال 22 بهمن متوجه میشم وضع ما خرابتر از این حرفاست!دیگه علنا میان میگن ما با این گرونی آمـــــــــــــــــــدیـــــــــــــــــــم! یعنی .... اتفاقاً هدف اصلی از این کار همینه! که کسایی مثل شما بگن هیچ امیدی نیست! واقعاً این تعداد که میان مگه چند درصد مردمن؟! این مراسم ها به شدت مهندسی شده است. آره مسلماً هستن کسانی که با رضایت کامل میان. ولی شما مقایسه کنید با روزهایی که مردم بدون مجوز و حتی با تهدید طرف مقابل میومدن تو خیابون! مثل موقعی که یه ماشین بی توجه به قانون از چراغ قرمز عبور میکنه و خیلیا میگن نگاه کن این ملت آدم بشو نیستن! ولی چیز که خیلیا نمیگن اینه که یک ماشین این کارو کرد! بقیه ماشین ها وایسادن و دارن احترام میذارن به قانون! اصلاً کاری به آمار و ارقام ندارم، شما فقط اطرافیان خودتونو ببینید و طرز فکرشون رو. به هیچ وجه نباید این طرز فکر رو به خودتون راه بدین که نمیشه و این خانه از پایه ویرانست و این جور حرف ها. داره مصاحبه میکنه با مردم میگه به این نظام از یک تا بیست چند میدین؟! محض رضای خدا یه نفر یعنی پیدا نشد بگه نه! من اصلاً راضی نیستم. من نمره قبولی نمیدم! آخه تو سوئیسش هم اینجوری نیست! یعنی همین الان تو همین انجمن یا خیلی از انجمنهای دیگه (حالا فیس بوک و این مدل جاها نه) نظر سنجی بذارن که هست نتیجه 100% خلاف اون چیزی که میگن رو میگه. چند درصد به صدا و سیما،اعتماد دارید و از عملکرد آن راضی هستید؟ این یه نمونه اش! خودتون آمار ها رو ببینید. 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ فک میکنید مردمی که میرن با دل راضی خودشون میرن ؟ نه جونم ،عده ی زیادی رو بزور میبرنشون . مثلا دانش اموزان و معلما رو : دانش اموزو با تهدید نمره و ... و معلم رو بعنوان کارمند دولت و نون خور دولت با تهدید حقوق و مزایا ؛ البته از طرفی هم باید بهشون حق داد . معلم با مثلا 3 فرزند و یه حقوق بایدم بترسه نه حالا واسه خودش واسه همون بچه هاش ؛ اونا که حالیشون نیش تفکر و هدف و عقیده ی پدر و مادر اونا پول میخوان و هیچی دیگه حالیشون نیس . کارمندام که باید باید برن واگرنه گیر حراست و پرونده سازی و .... میفتن باقی جمعیتم که بسیج ، خانواده های محترم شهدا و ارتش و سپاه و .... تشکیل میدن . حالا فک میکنید جای من که هیچ نونی از این راه نمیخورم خالی باشه واسشون مهمه ؟ نه عزیزم . اونا خوب بلدن چیکار کنن 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ اتفاقاً هدف اصلی از این کار همینه! که کسایی مثل شما بگن هیچ امیدی نیست!واقعاً این تعداد که میان مگه چند درصد مردمن؟! این مراسم ها به شدت مهندسی شده است. آره مسلماً هستن کسانی که با رضایت کامل میان. ولی شما مقایسه کنید با روزهایی که مردم بدون مجوز و حتی با تهدید طرف مقابل میومدن تو خیابون! مثل موقعی که یه ماشین بی توجه به قانون از چراغ قرمز عبور میکنه و خیلیا میگن نگاه کن این ملت آدم بشو نیستن! ولی چیز که خیلیا نمیگن اینه که یک ماشین این کارو کرد! بقیه ماشین ها وایسادن و دارن احترام میذارن به قانون! اصلاً کاری به آمار و ارقام ندارم، شما فقط اطرافیان خودتونو ببینید و طرز فکرشون رو. به هیچ وجه نباید این طرز فکر رو به خودتون راه بدین که نمیشه و این خانه از پایه ویرانست و این جور حرف ها. داره مصاحبه میکنه با مردم میگه به این نظام از یک تا بیست چند میدین؟! محض رضای خدا یه نفر یعنی پیدا نشد بگه نه! من اصلاً راضی نیستم. من نمره قبولی نمیدم! آخه تو سوئیسش هم اینجوری نیست! یعنی همین الان تو همین انجمن یا خیلی از انجمنهای دیگه (حالا فیس بوک و این مدل جاها نه) نظر سنجی بذارن که هست نتیجه 100% خلاف اون چیزی که میگن رو میگه. چند درصد به صدا و سیما،اعتماد دارید و از عملکرد آن راضی هستید؟ این یه نمونه اش! خودتون آمار ها رو ببینید. با عرض پوزش از همگی دوستان.... چیزی که میخوام بگم تو همه صدق نمیکنه ولی 70-90 درصد ایرانیا همینن!!!به عینه دیدم که میگم....شما نظر سنجی بزار حرف دلشون یا چیزی که اکثریت میگن رو تکرار میکنن ولی وقت عمل.....اونا هم بععععععععععععله! مثال میزنم:سال 88 کلی از فامیل و دورو بریا:ما به فلانی رای میدیم اینکه این مدت بود چیکار کرد که 4 سال دیگه هم باشه ..... بعد از رای گیری .....آره داداش ما بودیم بهش رای دادیم حرفیه!!!!؟!!!! اصن مگه با چند تا رای, چیزی عوض میشه.؟!!!رایمه اختیار دارم...........من: یعنی اینا همون آدمایین که صبح گفتن درود بر مصدق بعد ظهر گفتن مرگ بر مصدق! و همچنان معتقدم اوضاع ما خرابتر از این حرفاست! 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ با عرض پوزش از همگی دوستان.... چیزی که میخوام بگم تو همه صدق نمیکنه ولی 70-90 درصد ایرانیا همینن!!!به عینه دیدم که میگم....شما نظر سنجی بزار حرف دلشون یا چیزی که اکثریت میگن رو تکرار میکنن ولی وقت عمل.....اونا هم بععععععععععععله! مثال میزنم:سال 88 کلی از فامیل و دورو بریا:ما به فلانی رای میدیم اینکه این مدت بود چیکار کرد که 4 سال دیگه هم باشه ..... بعد از رای گیری .....آره داداش ما بودیم بهش رای دادیم حرفیه!!!!؟!!!! اصن مگه با چند تا رای, چیزی عوض میشه.؟!!!رایمه اختیار دارم...........من: یعنی اینا همون آدمایین که صبح گفتن درود بر مصدق بعد ظهر گفتن مرگ بر مصدق! و همچنان معتقدم اوضاع ما خرابتر از این حرفاست! دقیقا ، هنوز یادمه چطور این ملت برای خاتمی سرو دست میشکست حالا مرگ نثارش میکنه کسی که به ایران آبرو داد 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ فک میکنید مردمی که میرن با دل راضی خودشون میرن ؟ نه جونم ،عده ی زیادی رو بزور میبرنشون . مثلا دانش اموزان و معلما رو : دانش اموزو با تهدید نمره و ... و معلم رو بعنوان کارمند دولت و نون خور دولت با تهدید حقوق و مزایا ؛ البته از طرفی هم باید بهشون حق داد . معلم با مثلا 3 فرزند و یه حقوق بایدم بترسه نه حالا واسه خودش واسه همون بچه هاش ؛ اونا که حالیشون نیش تفکر و هدف و عقیده ی پدر و مادر اونا پول میخوان و هیچی دیگه حالیشون نیس . کارمندام که باید باید برن واگرنه گیر حراست و پرونده سازی و .... میفتن باقی جمعیتم که بسیج ، خانواده های محترم شهدا و ارتش و سپاه و .... تشکیل میدن . حالا فک میکنید جای من که هیچ نونی از این راه نمیخورم خالی باشه واسشون مهمه ؟ نه عزیزم . اونا خوب بلدن چیکار کنن والا خیلی ها دانش آموز بودن فرهنگی هستن و بودن کارمند دولتن.... هیچ اجباری هم در کار نبوده ....خودشون میرن!!!قضیه همون نون و قطع شدن آب باریکه هست! من یادمه یه 13 آبان مدرسه میبردمون که من وسطاش جیم میشدم میرفتم خونه نمره انضباطم 20 بود معدل دیپلمم هم 19.85 بود......احدی هم نمیگفت چرا نیومدی...نمرتو کم میکنم. این حرفا چیه!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ حالا من یه سوال دارم بنظرتون امیدی به بهبودی هست ؟ واسه الانا میگم نه ایندگان 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ با عرض پوزش از همگی دوستان.... چیزی که میخوام بگم تو همه صدق نمیکنه ولی 70-90 درصد ایرانیا همینن!!!به عینه دیدم که میگم....شما نظر سنجی بزار حرف دلشون یا چیزی که اکثریت میگن رو تکرار میکنن ولی وقت عمل.....اونا هم بععععععععععععله! مثال میزنم:سال 88 کلی از فامیل و دورو بریا:ما به فلانی رای میدیم اینکه این مدت بود چیکار کرد که 4 سال دیگه هم باشه ..... بعد از رای گیری .....آره داداش ما بودیم بهش رای دادیم حرفیه!!!!؟!!!! اصن مگه با چند تا رای, چیزی عوض میشه.؟!!!رایمه اختیار دارم...........من: یعنی اینا همون آدمایین که صبح گفتن درود بر مصدق بعد ظهر گفتن مرگ بر مصدق! و همچنان معتقدم اوضاع ما خرابتر از این حرفاست! حرف شما درست. شما تاحالا دیدین معلمی قبل از یاد دادن مطلبی از شاگرداش در اون مورد امتحان بگیره؟ یا اگه گرفته شده نتیجه اش خب بد بوده. اینجام همینه. شما به مردم آگاهی بدین بعد ببینید نتیجه چه خواهد شد! شما مردمی رو دارین میبینید که تحت شدید ترین بمب باران تبلیغاتی هستن. به طرز کاملاً مهندسی شده ای از مشکلات کشور خبر ندارن. به طرز کاملاً آگاهانه ای مشکلات کشورهای دیگه داره بزرگ جلوه داده میشه. کافیه یک روز اخبار رو نگاه کنید. تو کشور هرچی خبره راجع به پیشرفت و ساخت و ساز و دستاوردهای مهمِ، خارج از کشور بدبختی و ورشکستگی و بحران! مردم آگاهی کامل ندارن! نمیذارن که داشته باشن. اجازه بدین به اطلاعات آزاد دسترسی پیدا کنن که این اتفاق داره کم کم میوفته بعد ببینید چه خواهد شد نتیجه! من حرف شما رو رد نمیکنم خیلیا هستن که نظرشون مثبته ولی نمیشه از ملت انتظار داشت همه روشنفکر باشن که. همه با اشزاف کامل به قضیه نگاه کنن که! بالاخره صدا و سیما با اون بودجه کلان و کارمندای زیادش اگه نتونه کار اصلیشو بکنه که دیگه باید درش رو ببندن! لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ حالا من یه سوال دارمبنظرتون امیدی به بهبودی هست ؟ واسه الانا میگم نه ایندگان میخوای به ایرانی حکومت کنی گشنه نگهش دار ، پس امیدی نیس 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ میخوای به ایرانی حکومت کنی گشنه نگهش دار ، پس امیدی نیس دیگه واقعا نمیتونم خوش بین باشم ؛ اجناس بصورت انفجاری بالا رفته فرق من که ناخواسته اینجا دنیا اومدم و کسی که اونور حداقل از تلاش و زندگیش چیزی متوجه میشه و نتیجه میگیره چیه ؟ عدالتتو شکر 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ والا خیلی ها دانش آموز بودن فرهنگی هستن و بودن کارمند دولتن.... هیچ اجباری هم در کار نبوده ....خودشون میرن!!!قضیه همون نون و قطع شدن آب باریکه هست! من یادمه یه 13 آبان مدرسه میبردمون که من وسطاش جیم میشدم میرفتم خونه نمره انضباطم 20 بود معدل دیپلمم هم 19.85 بود......احدی هم نمیگفت چرا نیومدی...نمرتو کم میکنم. این حرفا چیه!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم طرف مقابل کارش رو خوب بلده. نمیاد خیلی ناشیانه تابلو بزنه دم اداره هرکی نیاد راهپیمایی از فردا اخراج که! میگن اگه نرفتی هیچ ولی اگه رفتی این امتیازات! تو همه ادارات دولتی معموله شما هم میدونید افراد با بصیرت و خاص که نماز جمعه و راهپیمایشون ترک نمیشه و ... همیشه در حاشیه امنیت هستن. ولی اگه شما رفتارت نشون بده بصیرتت کم شده (شیش تیغ کنی و حرف های بودار بزنی و ...) به هیچ وجه مدارج تلقی رو طی نخواهی کرد. مارو دوران سربازیم به زور میبردن نماز جمعه و ... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ گفتم طرف مقابل کارش رو خوب بلده. نمیاد خیلی ناشیانه تابلو بزنه دم اداره هرکی نیاد راهپیمایی از فردا اخراج که! میگن اگه نرفتی هیچ ولی اگه رفتی این امتیازات!تو همه ادارات دولتی معموله شما هم میدونید افراد با بصیرت و خاص که نماز جمعه و راهپیمایشون ترک نمیشه و ... همیشه در حاشیه امنیت هستن. ولی اگه شما رفتارت نشون بده بصیرتت کم شده (شیش تیغ کنی و حرف های بودار بزنی و ...) به هیچ وجه مدارج تلقی رو طی نخواهی کرد. مارو دوران سربازیم به زور میبردن نماز جمعه و ... در مورد رتبه ، گروه ، و ارتقاء این مواردی که امیر اشاره کرد کاملا صدق میکنه 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ گفتم طرف مقابل کارش رو خوب بلده. نمیاد خیلی ناشیانه تابلو بزنه دم اداره هرکی نیاد راهپیمایی از فردا اخراج که! میگن اگه نرفتی هیچ ولی اگه رفتی این امتیازات!تو همه ادارات دولتی معموله شما هم میدونید افراد با بصیرت و خاص که نماز جمعه و راهپیمایشون ترک نمیشه و ... همیشه در حاشیه امنیت هستن. ولی اگه شما رفتارت نشون بده بصیرتت کم شده (شیش تیغ کنی و حرف های بودار بزنی و ...) به هیچ وجه مدارج تلقی رو طی نخواهی کرد.مارو دوران سربازیم به زور میبردن نماز جمعه و ...نکته ای که وجود داره این هست که حتی شاید با شرکت کردن و یا نکردنشون اتفاقی نیوفته .و خبری نباشه.ولی این قدر این ملت ضعیف و چیز مال هستند که کوچکترین احتمالی را در نظر میگیرند .مثلا یک فرد میرفت رای میداد فقط به خطار این که شاید یک روزی بدردش بخوره.و شاید اگر رای نده یک روزی به ضررش تموم بشه.حرف از سربازی زدی بزار من هم بگم.تو سربازی با اینکه کنترل میشه از طرف حفاضت و نمایندگی برای نماز خوندن.ولی من کسی بودم که ماهی یکبار هم نمیرفتم نماز بخونم و 1 ساعت قران گوش بدم یا در مراسم های ماه رمضون و محرم شکرت کنم.از طرفی سربازهایی بودند که فقط به خاطر ذات چیز مالشون میرفتند که فقط خودشیرینی کنند که شاید احتمال میدادند که رفتنشون بدردشون بخوره .در صورتیکه هیچوقت کسی نمیگفت که از این کار ها بکنید بهتون چیزی میدیم.اخر سر هم من نه اضافه خوردم و نه خبری شد.بدبختی ما ضعیف و چیز مال بودن زیادی این ملت هست و بس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده