moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ هفت جمله از گفته های خردمندانه و الهام بخش مدیران و بنیانگذاران کسب و کارهای موفق ایرانی مانند بیژن، eBay، آیس پک، رستوران های زنجیره ای پدر خوب، و … که در واقع رموز موفقیت این افراد است برای ایجاد انگیزه بیشتر در شما مخاطب گرامی خوشفکری، که در فکر راه اندازی کسب و کار جدیدی هستید و یا ایده آن را در سر می پرورانید. خواندن نکات الهام بخش از بزرگترین و مهمترین ارزش آفرینان (کارآفرینان) جهان که روزگاری در همین جایی بوده اند که شما حالا هستید، برای شما به عنوان یک ارزش آفرین (کارآفرین) می تواند بسیار انرژی بخش و آموزنده باشد. 1. بیژن پاکزاد، طراح و بنیانگذار فقید برند Bijan: با اهمیت دادن به تک تک مشتریانم، هدف من همیشه شناختن مشتری و توقعات اوبوده است. 2. پیر امیدیار، بنیانگذار ایرانی تبارeBay: هر آینده ای که در نظر دارید بسازید، سعی نکنید همه چیز را برنامه ریزی کنید. 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ 3. فاطمه مقیمی، ثروتمندترین زن ایرانی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت حمل و نقل بین الملل سدیدبار: من کارآفرینی را نوآفرینی، جسارت و شکستن قیود می دانم. 4. بهروز فروتن، بنیانگذار صنایع غذایی بهروز: هر کسی خودش را باور داشته باشد موفق میشود. 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ 5. کاظم قلم چی، بنیانگذار کانون فرهنگی آموزش: با خودم عهد بستم که روی پای خودم بایستم. 6. بابک بختیاری، کارآفرین و موسس فروشگاه های زنجیره ای آیس پک: برای شروع هر کاری به سرمایه اولیه نیاز است. ولی موفقیت تنها با داشتن سرمایه زیاد به دست نمی آید. 7. شهرام فخار، بنیانگذار و مدیر مجموعه رستوران های «پدر خوب» : من از یک بچه 5 ساله هم مشاوره می گیرم! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده