رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

به نام خدا

سلام

دیشب سریال عملیات 125 رو میدیدم.

از وقتی که این سریالو تماشا میکنم به سخت بودن دو شغل پی بردم،یکی بدلکاری و یکی هم آتش نشانی.

آتش نشانی شغل بسیار سخت و پر خطریه و البته بسیار مهمه،وجود این شغل خیلی ضروریه.

خانواده های این افراد یه دلهره ی همیشگی دارن،دوباره می بینمش؟سالم برمیگرده خونه؟

واقعا سخته...

اما سوال من اینه:

خانومای محترم آیا شما حاضر هستین با یه آتش نشان ازدواج کنین؟چرا؟

و اما آقایون اگه شرایط این شغل مثل حقوق و مزایا مناسب باشه حاضر هستین آتش نشان بشین؟

با تشکر

• Like 3
لینک به دیدگاه

خانومای محترم آیا شما حاضر هستین با یه آتش نشان ازدواج کنین؟چرا؟

اول خودم نظر بدم...:ws3:

ازدواج با یه آتش نشان خیلی سخته،دلهره و نگرانی زیادی داره.

هر روز که از خونه بیرون میره با خودت میگی نکنه دیگه نبینمش،نکنه چیزیش بشه...

اما مرگ چیزی نیست که بشه جلوشو گرفت.این شغل خطر زیادی داره اما عمر دست خداست...

اگه مقدر باشه که امروز بمیره خوب چه بهتر که در راه خدمت به مردم و نجات جون انسانها بمیره تا یه تصادف یا سکته و...

به نظر من اگه قرار باشه که خانومها به خاطر این مسئله با اتش نشانها ازدواج نکنن کم کم تعداد آتش نشانها کم میشه و از کارشون زده میشن.به هر حال همه دوست دارن که تشکیل خانواده بدن.

و اگه این اتفاق بیفته ممکنه یه روزی که خونمون آتیش گرفت زنده زنده کباب شیم و هیچ اتش نشانی به دادمون نرسه...:sigh:

اصلا یهو ترسیدم....:sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه منم حاضر نیستم این جور شغل ها را انتخاب کنم مثل آتش نشانی یا پلیس اینا دوست دارم در کارم آرامش داشته باشم نه که هر لحظه جونم در خطر باشه:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حاضر نیستم. خودت گفتی دیگه. به دردسرش نمی ارزه. شغل باید بی دردسر باشه.

خوب تا حالا به این موضوعو فکر کردین که اگه همه مثل شما فکر کنن یه موقع خدای نکرده خونتون آتیش گرفت شما باید چی کار کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب تا حالا به این موضوعو فکر کردین که اگه همه مثل شما فکر کنن یه موقع خدای نکرده خونتون آتیش گرفت شما باید چی کار کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

توکل میکنیم به خدا.:w16:

ولی خب تا وقتی یه عده مثل این بالاییه حاضرن قبول کنن و بهش علاقه دارن دیگه موضوع حل شده است به نظرم.:icon_gol:

پلیس و خیلی از شغلای دیگه هم همینه. یه عده علاقه دارن میرن. دستشون درد نکنه و خدا کمکشون کنه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...