* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم ، خدا قوت مدیران عزیز لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آقا محمد و ستاره خانم عزیز اول از همه به هردوی شما دوستای گلم خسته نباشید عرض میکن و از هردوی شما تشکر می کنم سمت های جدیدتون رو تبریک می گم و براتون آرزوی موفقیت می کنم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم به هر دو عزیز..:icon_gol: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگم همیشه موفق باشییییییین :w330::w330::w330::w330: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ آخی منم تبریک میگم ایشالا تو همه عرصه های زندگیتون مث اینجا موفق باشین... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ به همکار جدیدمون ستاره خانم تبریک میگم ایشالا با همکاری ایشون بیشتر بتونیم به پیشرفت انجمن کمک کنیم حالا فاطیما و ستاره اومدن من تنها شدم این محمدم که شد مدیر بخش فنی از این به بعد هر مشکل مکانیکی سایت داشت یخه ممد و بگیریدمحمد رنگت الان دقیقا چه رنگیه قرمزه یواشه؟ شایعه پراکنی نکن با مسائل فنی کاری ندارم طبق این تاپیک: http://www.noandishaan.com/forums/thread67467.html شرح وظایف جدیدم اینه: 1- رسیدگی به صفحه اصلی سایت و بخش کاریابی 2- رسیدگی به فروشگاه و مسائل مربوط به آن 3- هماهنگی با موسسات مختلف جهت همکاری در صورت نیاز 4- رسیدگی به بخش آموزشگاه آنلاین 5- نظارت بر بخش گردشگری 6- مسئول فعالیتهای اجرایی که در آینده اضافه خواهد شد. لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ مبارک مبارک :hapydancsmil::hapydancsmil: به هر دوتاییتون تبریک میگم:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ تبریکات فراوان نثار دو نو گل شکفته - رسیدگی به صفحه اصلی سایت و بخش کاریابی چقدر برام آشناس!!! یالا رنگ منم از این رنگای خودت کن لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ [h=2][/h] تبریک میگم. موفق باشید:icon_gol: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ از همه دوستان عزیز تشـــــــکر میکنم، این یک هفته کاملا وقت انرژیم رو گذاشتم برای رسیدگی به کارهای انجمن، شرمنده که نرسیدم از تک تکتون تشکر کنم، ممنونم ازهمگــــــتون........ :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده