رفتن به مطلب

اعتراض

M!Zare

ارسال های توصیه شده

یعنی این راننده ها به پست من بخورن.:gnugghender:

اینکه تیریپ نامردی برداره مثل نمونه شما خیلی حرصی میشم قاطی میکنم ولی تو خیلی از موارد واقعاً هیچی نمیگم.

آخه چرا کوتاه میاین؟!

دفعه های اولش سخته بعدش اصن جزئی از وجودتون میشه.

ولی بنده خدا این راننده تاکسیا. یعنی همه ملت وقتی به اینا میرسن یاده احقاق حقشون میوفتن.:icon_pf (34):

نه خب از همین کرایه تاکسیا شروع میشه دیگه... اتفاقا خوب درمیارن

من حساب کردم اگر در روز 10بار برن میشه 80 90 تومن

..........

حالا ما میریم به بچه ها درس یاد میدیم هر دوساعت 8000تومن میدن:ws28:

.................

موافقمممم اولش سخته رودروایسی میکنیم اما دیگه مثله قبلا نیستم .. تا جایی که بتونم از حقم دفاع میکنم .. مخصوصا اقایونی که سوار ماشین میشن کنارت میشینن یه عالمه جا میگیرن:whistles:

اینو خوب بلدم...:ws3: تجربه ثابت کرده که هرچی مودبانه تر برخورد کنی بهتر جواب میده...:a030: مثلا من همیشه میگم

ببخشید اقا عذر میخوام میشه یه مقدار جمعتر بشینین، یا ببخشید اقای راننده میشه صدا ظبطتون رو کمتر کنید ؟ ممنون میشم:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز

جرات ورزی یک مهارت ارتباطی هست که خیلی خوبه که یادش بگیریم. البته یک ابزاره که همیشه هم جواب نمیده و حتی عقلانی هم نیست همیشه ازش استفاده کرد اما در اکثر مواردی که مطرح شد مفیده.

پیشنهاد من خوندن کتابهای معتبر در زمینه ارتباطات اجتماعی هستش. اگه تهران بودید کتابفروشی انتشارات رشد میدون انقلاب گزینه های زیادی داره.

موفق باشیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه خب از همین کرایه تاکسیا شروع میشه دیگه... اتفاقا خوب درمیارن

من حساب کردم اگر در روز 10بار برن میشه 80 90 تومن

..........

حالا ما میریم به بچه ها درس یاد میدیم هر دوساعت 8000تومن میدن:ws28:

.................

موافقمممم اولش سخته رودروایسی میکنیم اما دیگه مثله قبلا نیستم .. تا جایی که بتونم از حقم دفاع میکنم .. مخصوصا اقایونی که سوار ماشین میشن کنارت میشینن یه عالمه جا میگیرن:whistles:

اینو خوب بلدم...:ws3: تجربه ثابت کرده که هرچی مودبانه تر برخورد کنی بهتر جواب میده...:a030: مثلا من همیشه میگم

ببخشید اقا عذر میخوام میشه یه مقدار جمعتر بشینین، یا ببخشید اقای راننده میشه صدا ظبطتون رو کمتر کنید ؟ ممنون میشم:ws37:

آره دیگه. نباید اون شئن خانومانه خودتونو زیر پا بذارید.:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه.ولی چیزی که تو تاکسی سوار شدن همیشه حرصم میگیره .مثلا وقتی 3 تا مرد هستند و مثلا یک مرد جلو نشسته.یک دختر میاد نجابتش گل میکنه و میخواد جلو بشینه.حالا همین دختره شاید 2 ساعت قبلش تو بلغ 2 تا پسر بوده ها.

تازه اگر دختره نگه راننده میگه.حالا اگر قضیه برعکس باشه و 3 تا دختر باشند .جیک هیچکی در نمیاد

• Like 4
لینک به دیدگاه
شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه.ولی چیزی که تو تاکسی سوار شدن همیشه حرصم میگیره .مثلا وقتی 3 تا مرد هستند و مثلا یک مرد جلو نشسته.یک دختر میاد نجابتش گل میکنه و میخواد جلو بشینه.حالا همین دختره شاید 2 ساعت قبلش تو بلغ 2 تا پسر بوده ها.

تازه اگر دختره نگه راننده میگه.حالا اگر قضیه برعکس باشه و 3 تا دختر باشند .جیک هیچکی در نمیاد

آی گفتی!!

2؛3 ماه پیش تو تاکسی یه دختری اولش جلو نشسته بود، بعد طی فعل و انعالاتی خنده دار راننده ازش خواست عقب بشسنه کنار من، اون هم اولش چنان با اکراه و اخم اومد کنارم نشست که گلاب به روم مبخاد بغل سگ بشینه؛ :w000:

.

.

.

2 دیقه بعد اینکه ماشین راه افتاد یواشی ازش پرسیدم "خانم میدونید کرایه این مسیر چقدره؟ و ..."

.

.

5 دیقه بعد که بغل دستی اش پیاده شد(این وسط نشسته بود)، خانوم نمیرفت اون ور، همونطوری افتاده بود روی این جانب و ...(بقیه اش رو بگم سایت هم مسدود میشه و هم شما پشت سیستم کار دست خودتون میدید)

خلاصه چرخش 180 درجه ای بعضی ها خیلی عجیبه

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

تو این مدتی که گذشت قدرت اعتراضم بیشتر شده، ولی میخوام سطحش رو یکم بالاتر ببرم و دیگه به راننده تاکسی ها مگر اینکه دیگه واقعا قابل گذشت نباشه کاری نداشته باشم و در موارد اساسی بیشتر اعتراض کنم...

این هم یک کلیپ زیبا در مورد راننده تاکسی ها برای اینکه بگوییم یک طرفه هم قضاوت نمیکنیم. تاکسی از عماد قویدل..حتما ببینید ارزشش رو داره.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

امروز متوجه شدم ما انسان ها تیپ های شخصیتی متفاوتی داریم..

اجتناب کننده: سعی میکنه خودش رو زیاد درگیر نکنه و همیشه کوتاه میاد. ( در میانسالی احتمال افسردگی هست)

تسلیم : یک غری میزنه ولی در نهایت تسلیم میشه.

تهاجمی: همیشه در هر موقعیتی میخواد حرف خودش رو به کرسی بشونه و حقش رو بگیره و داد و هوار میکنه.

رقابتی: همیشه در حال رقابت با سایرین هست.

معامله: در هر موقعیتی به دنبال منافع خویش و معامله کردن است.

تلفیق همه اینها خوب است...الان من به مرحله تسلیم رسیدن

• Like 8
لینک به دیدگاه

من خوشبختانه خیلی رک حرف میزنم.اما مودبانه

قبلنا خیلی خجالتی بودم.اما از وقتی رفتم تو 1 شهر دیگه درس خوندم خیلی موثر بود .:w58:

اکثر اوقات نمیذارم حقم از بین بره.

البته بعضی جاها نمیشه اسمشو گذاشت حق!مثلا اینکه راننده صدای ضبطش بلنده خب سعی میکنم تحمل کنم و چیزی نگم:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

خوب صحبت حق و حقوق است.

شاید از دیدگاه بعضی ها شخصی که به این موارد توجه میکند، جسور باشد، ولی از دیدگاه منطقی قابل ستایش است.

شیوه اعتراض بستگی به موردش دارد. گاهی با یک شخص و گاهی با چند شخص رو به رو هستیم.

* بهتر است سعی کنیم محترمانه اعتراض کنیم اگر با جسارت مواجه شدیم، محکمتر برخورد کنیم.

و اینکه سعی کنیم قربانی جسارت فرد مقابل نشویم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...