رفتن به مطلب

پيامد‌هاي تنهايي تك فرزندها

ارسال های توصیه شده

خیر تک دخترم فقط یک داداش دارمTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif ولی خب ما که دو تا هستیم هم خیلی وقت ها نیاز به یک خواهر رو احساس کردم ، وضعیت تک فرزندها رو هم میدونم به مراتب بدتر است.

یعنی چون تک فرزند نیستم اینجا نظر ندم:ws3:

منم تک دخترم و حس میکنم جای خالی یه خواهر رو همیشه احساس میکنم اما با توجه به شرایط فک میکنم در اینده بچه خودمم مث خودم تک باشه . طفلی من ، طفلی بچه ام :sigh:

شما دو تا خواهر هم باشین

الهی:aghosh:

نمیدونم چرا با تک فرزندی هیچ وقت نمیتونم کنار بیام...نظر من یا اصلا بدون فرزند و یا دو فرزندی است چون تک فرزندی، فرزند رو در معرض آسیب بسیاری قرار میده

یعنی تک فرزند خل و چل میشه؟

بله دقیقا

اما این مشکل از مردم نیس از کسایی هست که وضع جامعه رو رو به شکلی بردن که من و شما و امثال ما مردم عادی چاره ای نداریم

در حال حاضر اونقد مث ما جوونا بیکار هستن که حتی نمیتونن فکر ازدواج رو بکنن اونم نه واسه نپذیرفتن یا نخواستن قبول مسئولیت بلکه واسه اینکه نمیخوان واسه شرایط بد اقتصادی شرمنده زن و بچه باشن و ترجیح میدن این عذاب رو به تنهایی بکشن تا اینکه 2 نفر دیگه هم متحمل این عذاب بشن :icon_redface:

آفرین فاطمه

• Like 3
لینک به دیدگاه

خل و چل نمیشه...vahidrk.gif

در متن اشاره شده بود، خانواده فوق العاده به فرزند وابسته میشن و بار زیادی به فرزند تحمیل میشه. از طرف دیگه، نیاز به یک هم زبون داره که اگر خانواده فرصت کافی نداشته باشن مجبور میشه به شیوه های دیگه این خلا رو پر کنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما دو تا خواهر هم باشین

آفرین فاطمه

اما بالاخره که چی علی ، ادم نباید تسلیم شه که . :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خل و چل نمیشه...vahidrk.gif

در متن اشاره شده بود، خانواده فوق العاده به فرزند وابسته میشن و بار زیادی به فرزند تحمیل میشه. از طرف دیگه، نیاز به یک هم زبون داره که اگر خانواده فرصت کافی نداشته باشن مجبور میشه به شیوه های دیگه این خلا رو پر کنه.

:(50):

سرعت نتم یهو اومد پایین زیاد نمیتونم اسپم کنم. همون دیگه شرایط برای خل و چل شدن فراهم میشه دیگه

اما بالاخره که چی علی ، ادم نباید تسلیم شه که . :hanghead:

تسلیم نشدم که فاطمه:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سرعت نتم یهو اومد پایین زیاد نمیتونم اسپم کنم. همون دیگه شرایط برای خل و چل شدن فراهم میشه دیگه

تسلیم نشدم که فاطمه:icon_gol:

پس با توکل به خدا و تلاش ، ایشالا میشه تا حدود زیادی پیروز شد و زن بگیری :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

یعنی شما تک فرزند هستید؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حرفاي دوستان صحيح / اقتصاد ما گنديده ...

من جمعيت رو بررسي كردم ، نه شرايط ازدواج رو

نياز به آخوند و متخصص نيست ، خودت يكم حساب كن ميبيني داريم به فنا ميريم

بله يكي از راهاي كنترل اين اوضاع خراب اينه ، زنديگ ها رو درست كنيم / مردم در رفاه باشند خودشون بلدن بچه توليد كنند :دي

شايد هم دارند گروني ميكنن كه نتوانند از راهاي پيشگري استفاده كنند ، بعد يهو يكي 4 -5 تا بچه بياره :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تک فرزندی مزایای خیلی بیشتری نسبت به تمامی این معایبی که گفتید داره با شرایط ایران از نظر فرهنگی نژادی اقتصادی خود مادر پدرها زیادی هستن

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...