AmirAli.K 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی بررسی آدیاباتیک شعله؟این H2 در معادله واکنش شرکت میکنه؟ خب اگه اینطور باشه اصلا سیستم به هم میخوره و یه جورایی حل دستیش پیچیده میشه علتشم اینه که همین الان شما نمیدونین که چه مقدار از CO2 به CO تبدیل میشه و چه مقدار اصلا ممکنه که به CO تبدیل بشه چرا که تو دما های مختلف فرق میکنه و شکستن CO2 تحت تاثیر دما هم هست و همچنین واکنش های دیگه ای که احتمالا داره اتفاق بیفته نرم افزار CHEMKIN Pro این کار رو میتونه حتی همراه با شرایط آماری ای که میتونین براش قرار بدین، براتون انجام بده بله بررسی آدیاباتیک سرعت شعله. آره در احتراق شرکت میکنه. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ بله بررسی آدیاباتیک سرعت شعله.آره در احتراق شرکت میکنه. خب تا به اینجای کار میتونین از نرم افزار CHEMKIN Pro استفاده کنین اما در مورد اینکه سوالتون رو به این راحتی ها بشه جواب داد، نمیشه به دلایلی که گفتم اما از اونجایی که اکثر واکنش ها، دمای اتفاق افتادنشون و... توی نرم افزار قابل تعریفه سختی های حل دستی رو نداره 2 لینک به دیدگاه
AmirAli.K 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ خوب ورودی های IN PUT چی میشن در حالت رقیق سازی با H2؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ خوب ورودی های in put چی میشن در حالت رقیق سازی با h2؟ خب اینکه مشخصه اگه فقط h2 باشه، میشه ch4، o2+3.76n2، h2 که البته باید به نسبت موازنه بشن 2 لینک به دیدگاه
mastermagic 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام من باید احتراق گاز متانو توی یه راکتور بسته فشار ثابتو به صورت کد فرترن بنویسم. میشه از کمکین 2 استفاده کرد. از کدوم subroutine ها باید استفاده کنم. لطفا راهنمایی کنین. لینک به دیدگاه
نیلوفر 0 413 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ من ترم پیش سوخت و احتراق داشتم.منتها استاد منو انداخت اصلا از درسش خوشم نیومد. رفرنس این درس کتاب ترنزه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده