M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ درود....مباحث مطرح شده در این تاپیک در مورد پدیده های مختلفی است که به مبحث سوخت و احتراق مربوط می شود. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ واکنش فتوسنتز چیست؟ مفهوم و فرمول را لطفا بیان فرمایید. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ درود....دوستان من باید یک معادله احتراقی رو حل کنم...درصد گازها و هوا رو و معادلات رو در فایل نوشتم..بنظر شما درست است؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی که دمای واکنش احتراق تغییر میکند از فرمول زیر استفاده میکنیم. یعنی یکبار برای واکنش دهنده ها ، دمای واکنش دهنده ها تا 25 درجه این فرمول رو بنویسیم و یکبار هم برای محصولات؟ اگر فشار متغیر باشد چی؟ واکنش های من در فشار 8 بار انجام میشن، این روچجوری در فرمول ها نشون بدم؟ 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ همچنین فکر کنم فرمولی که در پست قبل نوشتم یک محدوده دمایی داره...دمای واکنش من 1273 ورودی است...بنظرتون استفاده از این فرمول صحیح است؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ مشکل دیگر من دمای بسیار بالای واکنش است..آیا بنظرتون واکنش دهنده ها در این دما تجزیه نمی شوند؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ من درست متوجه نشدممسئله رو کامل بیان کن یکسری کلیات نوشتی فقط بگو صورت مسئله چی هستش در ضمن معادله احتراقت رو مگر در حالت ایده آل حل میکنی؟ پس نیتروژن در معادله احتراق چی میشه؟ در مورد سوال بعدیت شما داری گرمای واکنش رو حسا میکنی؟ اونم در حالت استاندارد؟ اگر این باشه تا حدودی درست هست،نه کامل اگر میخوای واقعی حل کنی باید یه سری چیزای دیگه هم در نظر بگیری هوا و گازهایی که نوشتم با هم وارد محفظه احتراق میشن...دمای ورودی 273 درجه کلوین و فشار 7.5 اتمسفر است. درصد گازهای خروجی و دمای گاز خروجی رو میخواهیم.محفظه احتراقمون عایق است. با توجه به دمای و فشار بالای واکنش شک دارم بشه حالت ایده آل گرفت. نیتروزن میگن در دماهای خیلی بالا واکنش میده..نمیدونم چند...ولی واسه همین در واکنش ها به عنوان گاز بی اثر در نظر گرفتم. میخوام شبیه به واقعیت حل کنم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ نکاتی که یکی از دوستان فرمودن...اینجا میزارم شاید مورد استفاده بقیه هم قرار بگیره براي اينكه گاز ايده آل در نظر گرفته بشه بايد دما بالا و فشار پايين باشه. فكر ميكنم با اين دما و فشار بشه ايده آل در نظر گرفت دوم اينكه تو فرمولي كه نوشتين و گفتين فشار رو چكار كنم، اون رابطه زماني كاربرد داره كه سيال ايده آل در نظر گرفته بشه. حالا اگه ما فرض كنيم ايده آله تو فشار 8 بار Cpmh رو بايد از فرمول انتگرالي بدست بيارين و بجاي Cp داخل انتگرال از A+BT+CT^2 استفاده كنين و انتگرال بگيرين حالا اينكه تو اون دما ميشه از همچين فرمولي استفاده كرد يا نه نميدونم. در مورد نيتروژن هم سرچ كردم چيزي پيدا نكردم. فقط ميدونم نيتروژن تو واكنش هاي هسته اي خورشيد تجزيه ميشه. فكر كنم دماش خيلي بالا تر از دماي ما باشه. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ واکنش فتوسنتز چیست؟ مفهوم و فرمول را لطفا بیان فرمایید. در این واکنش دی اکسید کربن و آب (شاید هم بخار آب..نظر شما چیه؟)، تحت تابش خورشید با یکدیگر واکنش داده و کربوهیدرات و اکسیژن تولید می شود. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ پرسش بعدی: شعله چیست؟ (منظورم محیط شعله است، دمای آدیاباتیک شعله هم بر گرفته از همین نام است.) 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ پرسش بعدی: شعله چیست؟ (منظورم محیط شعله است، دمای آدیاباتیک شعله هم بر گرفته از همین نام است.) شعله محیطی است که در آن عمل احتراق انجام می شود. ---------------- یک سوال ساده و ابتدایی: اولین انرژی که انسان بدان دست یافت؟ 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ شعله محیطی است که در آن عمل احتراق انجام می شود.---------------- یک سوال ساده و ابتدایی: اولین انرژی که انسان بدان دست یافت؟ ینی چی؟ینی انرژی که از ماده ای بتونه بگیره؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ ینی چی؟ینی انرژی که از ماده ای بتونه بگیره؟اولین نوع انرژی که مورد استفاده قرار داد...ساده هست...زیاد سخت نگیرید 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ اولین نوع انرژی که مورد استفاده قرار داد...ساده هست...زیاد سخت نگیرید مکانیکی؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ مکانیکی؟ خیر ماهیچه ای -------------------- حالا به ترتیب سه سوخت اولیه ای که بشر مورد استفاده قرار داد رو بگید؟ 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ خیر ماهیچه ای -------------------- حالا به ترتیب سه سوخت اولیه ای که بشر مورد استفاده قرار داد رو بگید؟ خب ماهیچه ای همون مکانیکیه دیگه سه سوخت؟زیاده اولیش احتمالا همون سنگ چخماق بوده دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ خب ماهیچه ای همون مکانیکیه دیگهسه سوخت؟زیاده اولیش احتمالا همون سنگ چخماق بوده دیگه؟ نه خیلی فرق داره....ماهیچه ای منظورم نیروی بشر است ولی گاوآهن که بنظرم مکانیکی میشه بعدش اومده. چرخش چرخ هم مکانیکی میشه. اخه سنگ مگه سوخته نزدیک شدید..از این سنگ واسه آتش زدن چی استفاده میکردن؟ 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ نه خیلی فرق داره....ماهیچه ای منظورم نیروی بشر است ولی گاوآهن که بنظرم مکانیکی میشه بعدش اومده. چرخش چرخ هم مکانیکی میشه.اخه سنگ مگه سوخته نزدیک شدید..از این سنگ واسه آتش زدن چی استفاده میکردن؟ خب یادمه انگار میگفتن نیروی ماهیچه یک نوع نیروی مکانیکیه دیگه سنگ چخماق هم واسه آتیش زدن چوب دیگهزیاد گیر نده،منظورو بگیر 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ خب یادمه انگار میگفتن نیروی ماهیچه یک نوع نیروی مکانیکیه دیگهسنگ چخماق هم واسه آتیش زدن چوب دیگهزیاد گیر نده،منظورو بگیر بله..چوب، ذغال سنگ، نفت ---------------- سوال بعدی:gnugghender: چند نمونه سوخت مایع رو نام ببرید و مزایا و معایب سوخت مایع رو بررسی کنید. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ مکانیکی؟ خیر ماهیچه ای -------------------- حالا به ترتیب سه سوخت اولیه ای که بشر مورد استفاده قرار داد رو بگید؟ خب ماهیچه ای همون مکانیکیه دیگهسه سوخت؟زیاده اولیش احتمالا همون سنگ چخماق بوده دیگه؟ نه خیلی فرق داره....ماهیچه ای منظورم نیروی بشر است ولی گاوآهن که بنظرم مکانیکی میشه بعدش اومده. چرخش چرخ هم مکانیکی میشه.اخه سنگ مگه سوخته نزدیک شدید..از این سنگ واسه آتش زدن چی استفاده میکردن؟ اه چقد شما با کلمات بازی می کنیدبیومکانیک:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده