رفتن به مطلب

نظرتون چیه؟

danielo

ارسال های توصیه شده

من از شما این سوال رو می پرسم ؟دیدن صحنه جان دادن انسان ها چرا باید اینقدر جذابیت داشته باشه که صبح زود یا نصف شب مردم از کار و زندگیشون بزنن همراه با بچه هاشون تا صحنه جون کندن یک انسان رو به طرز خفت باری مشاهده کنن؟

این همه شور اشتیاق ایا طبیعی است؟

جواب من اینه که خیر.جامعه سالم همچنین کاری ازش سر نمی زنه من اعتقادم بر اینه که ذات شکل گرفته انسان ها در جوامع خشونت طلب نیست .و از مرگ هم نوع خودش لذت نمی بره .مرگ انسان ها مایه کنجکاوی منو شما نیست در واقع وجود این کنجکاوی یعنی وجود مرگ دوستی

البته غریزه مرگ دوستی در انسان وجود داره ولی مسئله وقتی حاد میشه که این غریزه قوی بشه

از اولین ضرر های این کار رواج خشونت و نفرت در جامعه است چون مرگ رو مقام اجرایی جامعه داره اجرا می کنه

اون فردی که داره اعدام میشه هم حق و حقوقی داره به نظر شما چرا در غرب اینقدر تمهیدات خاصی در لحظه اعدام فرد در نظر میگیرن؟چرا کشیش بالا سرش میارن و چرا میتونه بهترین غذایی که دلش می خواد بخوره؟

مشاهده می کنید؟خبری از تحقیر اون فرد نیست و مرگی که براش تدارک میبینن بدون درد هست (تزریق ماده مرگ اور که به نوعی خواب اور هم هست)

تعریف از مجازات یعنی عملی که باعث بشه جامعه از فرد خلاف کار ایزوله بشه و در دراز مدت بتونه قانون مداری رو ملکه بکنه

مجازات انتقام گرفتن نیست (لااقل تعریف من اینه)مجازات یعنی فرد خاطی قابلیت زندگی در جامعه رو دیگه نداره و در بدترین نوعش باید حذف فیزیکی بشه ولی هنوز حق و حقوقی داره

در نظر بگیرید اثر روانی بچه یا برادر خواهر اون فردی که داره اعدام میشه و میبینه جامعه با چه علاقه ای داره مرگ عزیزش رو مشاهده می کنه.نتیجه چیه؟نفرت از مردم درش ایجاد میشه از جامعه گریزان میشه و چه بسا بخواد انتقام بگیره

شرمنده از اینکه طولانی شد:icon_gol:

دشمنت شرمنده...استفاده میکنیم...

اون تیکه که قرمز کردم رو بهش توجه نکرده بودم...کاملا حق با شماست و میتونه حس انتقام ایجاد کنه....

ولی چه میشه کرد؟؟؟چیکار باید کرد؟؟؟

با اینجور افراد باید چه برخوردی بشه که دیگه جرم و جنایت تو جامعه کم بشه؟؟

آیا همین کاری که غربی ها میکنن میتونه تو جامعه ما جوابگو باشه؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
دروود

من در محله ی شما زندگی نمیکنم ولی میشه محله ی شما رو در یه مقیاس بزرگتر مثل تهران گسترش داد و با توجه به اخباری که در روزنامه ها و خبرگزای ها نوشته شده ، به این نتیجه رسید که این اطمینان خاطر شما بیشتر جنبه ی احساسی داره و نه عملی.

کافیه در روز به خبرگزاری های ایرانی سر بزنید تا ببینید چند مورد زور گیری در کشور رخ میده.

نمونش خبر همین امروز که 58 زورگیر در یک درگیری مسلحانه در تهران دستگیر شدن!

مطمئنا اگه این اقدامات اعدام و ... اگه هنوز هم بازدارندگی داشت ، آمار زورگیری رو به کاهش میبود نه اینکه این زورگیران حتی برای پلیس هم دست به اسلحه ببرن...

شما به شخصه از دیدن صحنه ی اعدام لذت میبرین.. بسیار هم عالی و خوب. اما نه برای همه!

این دلیل نمیشه که چون شما از دیدن صحنه ی اعدام لذت میبرین ، پس صحنه ی اعدام صحنه ی جالب و لذت بخشی باشه.

اگه لذتی در دیدن مرگ انسان ، چه مجرم و چه غیر مجرم ، واقعا وجود میداشت این همه اخطار و بررسی های روانشناسی در مورد دیدن صحنه های خشن به وجود نمیومد.

از شما چه پنهون رسانه های ملیمون که خوب روی آمریکا زوم کردن ... یه دور باز بینی بفرمایید ببینید چند موردشون در مورد رواج خشونت و دیدن صحنه های خشن و کشتار با اسلحه در آمریکا ، سیاست های اون کشور رو زیر سوال بردن...

در مورد دین و ایمان و انسانیت احتمالا منظور بنده رو متوجه نشدید. در واقع پاسخی که دادی اصلا ربطی به سوال من نداشته!

من پرسیدم : اگه قرار باشه با دیدن مرگ یه نفر عبرت بگیریم و سراغ کار های کثیف نریم ، پس این وسط تکلیف مسائل اخلاقی و تربیتی و .. چی میشه؟

مگه غیر اینه که دین برای آموزش زندگی سالم و دور از هر گونه خشونت و کثافت کاری به وجود اومد؟

پس شما روی چه حسابی میگی این مسائل رو به دین ربط نده!؟

جای اینکه این درک رو بوجود میاوردیم که کاهایی مانند دزدی و تجاوز ، ذاتا اعمال کثیف و نادرستی هست و نباید سراغ این اعمال رفت ، اومدیم میگیم : بیاین اعدام رو ببینین و عبرت بگیرین که شما هم از این کارا نکنید! وگرنه میکشیمتمون!

بحث من در مورد مجازات اعدام نیست! همونطوری که اول عرایضم اشاره کردم که اعدام در نوع خودش ، مجازات مناسبیه برای جلوگیری از رواج جرائم خشن.

اما به شرط اینکه : بازدارندگی داشته باشه .

شما میگی : اون اگه خدارو میشناخت و فلان و بهمان ، این کارارو نمیکرد. پس باید اعدام بشه.

پس مجازات جامعه ای که این فرد رو پرورش داده چیه؟ چطور میخوای این جامعه رو مجازات کنی؟ باعث و بانی وجود این جرائم کیه و کجاست؟

نمیدونم شاید حق با شما باشه و من احساسی گفته باشم ولی اگه شما تو ی همچین محله ای زندگی میکردی و مدام همچین آدمارو میدیدی چیکار میکردی....آرزوی مرگشونو نمیکردی؟؟

من کاری به غرب و آمریکا ندارم....کاریم به دولت ندارم...اصلا این وضع زندگی جامعه رو قبول ندارم....به خاطر تمام اتفاقاتی که افتاده...

من الان تو ایران زندگی میکنم...الان شما به من بگو چیکار باید کرد که این جرم و جنایت کم بشه؟؟ چه مجازاتی واسه اینجور افراد باید در نظر گرفت؟؟

در مورد دین هم باید بگم وقتی آموزشی نیست پس نباید انتظار داشته باشیم که دین میتونه روی این افراد تاثیر بزاره...

چند روز پیش یکی از همین ارازل اومد گفت تصمیم گرفتم نماز بخونم چیکار کنم....بلد نیستم بخونم...بهم یاد میدی

فعلا که جامعه دست یه سری افراد افتاده که نمیتونیم کاری کنیم...

من حرفاتونو رد نمیکنم و خیلی هم خوب قبول دارم...من فقط میگم باید چیکار کرد؟؟راهکار دارید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

«ای کشته کرا کشتی تا کشته شدی زار؟ تا باز که او را بکشد آنکه تو را کشت؟»

و اینجوریه که این قصه ادامه خواهد داشت ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

ديدن مرگ يك انسان سخته !!!

قبلا شعار ميدادم هيچ جيزي ارزش اينو نداره كه جون يك انسان رو بگيريم !!!

اما الان پشيمونم از عقيده قبلي ، برخي رو بايد كشت ، چرخ كرد ، آتيش زد ، بعد خاكسترش رو ريخت توي چاه توالت !!!

كاري ندارم اين عكسه چيكاره بودن

ولي بعضي ها اعدام كمترين حكمه براشون !!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

يك موضوع قبول داريد ديدن اين صحنه به شخص بر ميگرده ؟؟؟؟

يعني يكي مي بينه ، نه ميترسه نه روي عاطفه اش تاثير داره .......

يكي بر عكس ...

يعني به شخص بستگي داره

پس دوستان عزيز حرص نخوريد ، من و تو نميتونيم نگاه كنيم نمييريم / اون كه رفته بالا درخت نگاه كنه حتما جنبه داره ، داره حال ميكنه .... تونسته رفته ، خيلي هم خوب

• Like 4
لینک به دیدگاه
دروود

من در محله ی شما زندگی نمیکنم ولی میشه محله ی شما رو در یه مقیاس بزرگتر مثل تهران گسترش داد و با توجه به اخباری که در روزنامه ها و خبرگزای ها نوشته شده ، به این نتیجه رسید که این اطمینان خاطر شما بیشتر جنبه ی احساسی داره و نه عملی.

کافیه در روز به خبرگزاری های ایرانی سر بزنید تا ببینید چند مورد زور گیری در کشور رخ میده.

نمونش خبر همین امروز که 58 زورگیر در یک درگیری مسلحانه در تهران دستگیر شدن!

مطمئنا اگه این اقدامات اعدام و ... اگه هنوز هم بازدارندگی داشت ، آمار زورگیری رو به کاهش میبود نه اینکه این زورگیران حتی برای پلیس هم دست به اسلحه ببرن...

شما به شخصه از دیدن صحنه ی اعدام لذت میبرین.. بسیار هم عالی و خوب. اما نه برای همه!

این دلیل نمیشه که چون شما از دیدن صحنه ی اعدام لذت میبرین ، پس صحنه ی اعدام صحنه ی جالب و لذت بخشی باشه.

اگه لذتی در دیدن مرگ انسان ، چه مجرم و چه غیر مجرم ، واقعا وجود میداشت این همه اخطار و بررسی های روانشناسی در مورد دیدن صحنه های خشن به وجود نمیومد.

از شما چه پنهون رسانه های ملیمون که خوب روی آمریکا زوم کردن ... یه دور باز بینی بفرمایید ببینید چند موردشون در مورد رواج خشونت و دیدن صحنه های خشن و کشتار با اسلحه در آمریکا ، سیاست های اون کشور رو زیر سوال بردن...

در مورد دین و ایمان و انسانیت احتمالا منظور بنده رو متوجه نشدید. در واقع پاسخی که دادی اصلا ربطی به سوال من نداشته!

من پرسیدم : اگه قرار باشه با دیدن مرگ یه نفر عبرت بگیریم و سراغ کار های کثیف نریم ، پس این وسط تکلیف مسائل اخلاقی و تربیتی و .. چی میشه؟

مگه غیر اینه که دین برای آموزش زندگی سالم و دور از هر گونه خشونت و کثافت کاری به وجود اومد؟

پس شما روی چه حسابی میگی این مسائل رو به دین ربط نده!؟

جای اینکه این درک رو بوجود میاوردیم که کاهایی مانند دزدی و تجاوز ، ذاتا اعمال کثیف و نادرستی هست و نباید سراغ این اعمال رفت ، اومدیم میگیم : بیاین اعدام رو ببینین و عبرت بگیرین که شما هم از این کارا نکنید! وگرنه میکشیمتمون!

بحث من در مورد مجازات اعدام نیست! همونطوری که اول عرایضم اشاره کردم که اعدام در نوع خودش ، مجازات مناسبیه برای جلوگیری از رواج جرائم خشن.

اما به شرط اینکه : بازدارندگی داشته باشه .

شما میگی : اون اگه خدارو میشناخت و فلان و بهمان ، این کارارو نمیکرد. پس باید اعدام بشه.

پس مجازات جامعه ای که این فرد رو پرورش داده چیه؟ چطور میخوای این جامعه رو مجازات کنی؟ باعث و بانی وجود این جرائم کیه و کجاست؟

شما از کجا میدونی این اعدام ها میزان این جرم و جرایم رو کمتر نکرده؟ یعنی کسی نمیدونه. شاید اگه این اعدام ها نبود آمار جرم و جنایت خیلی بیشتر میشد. پس نمیشه راجع به بازدارندگی این اعدام ها نظر داد.

این حرف های شما درست. باید رو فرهنگ و طرز فکر مردم کار کرد ولی مسلماً با هم یه عده نخاله پیدا میشن که امنیت جامعه رو از بین میبرن.

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظرم اینکه این اعدام ها در ملا عام صورت میگیره میتونه دوتا اثر کاملا متفاوت داشته باشه.یکی مخرب و اون یکی سازنده.

این اعدام ها روی روحیه ی خیلیا اثر مخرب میذاره.

مثلا اعدامی که یکی دو سال پیش تو کرج انجام شد واقعا وحشتناک بود.مردم ساعت 4 صبح جمع شده بودن و اعدام هم جایی انجام میشد که کاملا از خونه های مجاورش قابل رویت بود.این میتونه روحیه ی بچه ها و کم سن و سالها رو خراب کنه.البته من معتقدم دیدن این صحنه ها میتونه رو روحیه ی یه آدم بزرگسال هم اثر مخربی داشته باشه.

یکی از کسایی که این صحنه رو دیده بود چند روز بعد با گریه از اون روز تعریف میکرد و میگفت واقعا بد بود حاضرم بمیرم ولی دیگه تو همچین جایی نباشم...

اما این اعدامها میتونه میزان جرم و جنایتو کمتر کنه.به هر حال مردم خودشون آخر عاقبت این کارو میبینن و میتونه درس عبرتی براشون باشه.

اما باید دقت کنن که کجا انجام میشه و چه افرادی حضور دارن.مثلا این اعدام اخری تو یه پارک انجام شده.خوب هر وقت کسی بره تو اون پارک یاد اون اتفاق میفته به جای اینکه روحیش بهتر شه بدتر میشه. و واقعا اثر بدی روی بچه ها داره...

• Like 3
لینک به دیدگاه

کاهش 50 درصدی زورگیری و سرقت‌های خشن در هفته گذشته

سردار حسین ساجدی‌نیا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ در این خصوص به ایسنا گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون چند مورد زورگیری از اماکن دولتی و خصوصی و حتی عابر بانک‌های پایتخت بوده است که بررسی‌های پلیس نشان داده خود کارمندان این اماکن با فرد زورگیر مشارکت داشته‌اند و با صحنه‌سازی زورگیری در مقابل دوربین قصد گمراه کردن پلیس را داشته‌اند که خوشبختانه تمامی این موارد کشف شده است.

وی همچنین از کاهش 50 درصدی زورگیری و سرقت‌های خشن در یک هفته گذشته خبرداد و با اشاره به حکم هفته گذشته رئیس قوه قضائیه در خصوص "محاربه" خواندن افرادی که اقدام به زورگیری با سلاح سرد می‌کنند افزود: آمارهای پلیس نشان می‌دهد با اعلام این حکم از سوی رئیس قوه قضائیه و اقدامات خوب انجام شده از سوی پلیس زورگیری و سرقت‌های خشن در پایتخت روند به شدت نزولی داشته و حدود 50 درصد در هفته گذشته کاهش یافته است.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...