Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ درود خدمت دوستان نواندیش پنجمین مسابقه اکسل نواندیشان با یک شرکت کننده و یک برنده به پایان رسید:icon_pf (34): با اینکه اینبار سوال بیشتر جنبه ریاضی و مهندسی داشت یک نفر مهندس پیدا شد جواب داد واقعا که خو حالا این مهندس کیه؟ خو معلومه دیگه همشهری خودم . . . . . . amirof تبریک به امیر عزیز :w71:و ممنون که پایه ثابت مسابقس جایزه 150 امتیاز و مدال مسابقات علمی :TAEL_SmileyCente: و اما پاسخ سوال در فایل پیوست تقدیم میشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ پنجمین مسابقه اکسل نواندیشان با یک شرکت کننده و یک برنده به پایان رسید:icon_pf (34): :ws28::ws28: تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ من نمیدونستم اصن مسابقه هم داره... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ میشه در مورد روش حل هم توضیح بدید؟ این سوال به مهارت کمی از اکسل نیاز داشت فقط در این حد که بدونی از چه نموداری استفاده کنیم ، بیشتر جنبه ریاضی داشت من اسم نمودار رو هم گفتم فقط باید فرمول کشف میشد که با یه سرچ کوچیک تو نت فرمول تو سایت های ریاضی بود 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ تو که راس میگی فوش نده:دی خو خبر نداشتم خو تو باید اطلاع رسانی میکردی 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ فوش نده:دیخو خبر نداشتم خو تو باید اطلاع رسانی میکردی خوبه که به همه پ خ کردم :icon_razz: زبون درازی میکنی پ بگیر:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ خوبه که به همه پ خ کردم :icon_razz: زبون درازی میکنی پ بگیر:vahidrk: سوالات سختن نزن بچه رو :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ خوبه که به همه پ خ کردم :icon_razz: زبون درازی میکنی پ بگیر:vahidrk: جرمت بیشتر شد به همه پخ میدی به من نه دارم برات 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ سوالات سختن نزن بچه رو :vahidrk: ldsd hvi fcka khlvn, میسی آره بزنش نامردو ولی به من نگفت اصلا" نمیدونم سوال چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ ldsd hvi fcka khlvn,میسی آره بزنش نامردو ولی به من نگفت اصلا" نمیدونم سوال چی بود؟ الان که جرم تو بیشتر شد :vahidrk: ایشالا دفه بعد خودم بهت خبر میدم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ سوالات سختن نزن بچه رو :vahidrk: پ نه پ می خوای آسون باشن ،سوالا مهندسیه واسه شماها نی شهرساز جرمت بیشتر شد به همه پخ میدی به من نهدارم برات حالا ایشالله بعدی ببینم چیکار میکنی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ پ نه پ می خوای آسون باشن ،سوالا مهندسیه واسه شماها نی شهرساز حالا ایشالله بعدی ببینم چیکار میکنی مهندسی که مهندسیش با اکسل معلومه شه این کارا رو ما زمان دبستان انجام میدادیم عزیزم ، الان درگیر شهر ساختنیم :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ مهندسی که مهندسیش با اکسل معلومه شه این کارا رو ما زمان دبستان انجام میدادیم عزیزم ، الان درگیر شهر ساختنیم :vahidrk: میبینم چقد جواب میدی شهرساز 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ میبینم چقد جواب میدی شهرساز دوتا مسابقه شهرسازی رو من مدال آوردم یادت که نرفته لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ الان که جرم تو بیشتر شد :vahidrk: ایشالا دفه بعد خودم بهت خبر میدم خو من گناه دارما پ نه پ می خوای آسون باشن ،سوالا مهندسیه واسه شماها نی شهرساز حالا ایشالله بعدی ببینم چیکار میکنی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ خو من گناه دارما گناه پیشت شرمندس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده