رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه گاناش:

 

خامه صبحانه یک پاکت

 

شکلات تخته ایی 100 گرم

 

خامه رو میگذاریم روی حرارت کم اجاق تا ذوب بشه. شکلات تخته ایی را رنده میکنیم و به روش بن ماری ذوب میکنیم. وقتی کنارهای ظرف خامه شروع به غلغل کردن کرد شکلات ذوب شده را به خامه اضافه میکنیم. وقتی شکلات و خامه کاملا با هم مخلوط شدند که بیشتر از 2 دقیقه هم طول نمیکشه زیر گاناش رو خاموش میکنیم و میگذاریم خنک بشه. کیک رو هم که خنک شده میگذاریم روی یه توری توی یه سینی.

 

نکته: اگه دوست دارید گاناش تلخ باشه میشه به جای شکلات تخته ایی توی گاناش از شکلات تلخ استفاده کنید ولی عرفش اینه که گاناش شیرینش باشه.

 

این کرم برای رویه کیک یک کرم بسیار خوشمزه و آسون هست.

لینک به دیدگاه

گاناش سفید و رنگی :

 

شکلات سفید را رنده میکنید.

خامه را درون ظرفی میریزید و روی حرارت کم میگذارید.

وقتی خامه کناره های ظرف شروغ به غل غل زدن کرد شکلات سفید را به خامه اضافه میکنید.

و همزمان شعله را خاموش میکنید. چون روغنی که درون شکلات سفید استفاده میشه زود تغییر شکل میده و در اثر حرارت زیاد سفت میشه و دیگه اصلا نمیشه ازش استفاده کرد.

 

اگر میخواهید گاناش رنگی تهیه بفرمایید در این مرحله از رنگ مورد نظر 4-5 قطره توی خامه و شکلات بریزید و هم بزنید. و بگذارید گاناش کاملا خنک بشه و روی کیک تون که قبلا پختید و خنک شده بریزید.

حتما توجه داشته باشید گاناش و کیک خنک باشن چون اگه یکی از اینا داغ بودن کیکتون خمیر میشه و پف کیک میخوابه.

 

 

اگر هم میخواهید گاناش کاملا سفید داشته باشید به جای رنگ یک قاشق خامه فرم گرفته اضافه کنید.

 

 

اگه میخواهید کرم تون سفت باشه و اصلا شره نکنه مقدار شکلات سفیدتون رو بیشتر کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...