Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ 4 دوست دارم گروه سون 1 شادمهر. اسم اهنگش یادم نیست 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ گفتن همه رو کهههههه 1 و4 بلد بودم که گفتن بچه ها 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ اهنگ شماره 5 از علی رضا روزگار ناری ناری نه بابا . کجاش ناری ناری عه؟ 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ 1 - شادمهر - اسمش نمیدونم چیه، روح سبز، جاده، ستاره یا چی :)))) متنش اینه: تو که نیستی تا ببینی، گریه های هرشب من، بی حضور عاشق تو، چه عجیبه گریه کردن 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ 1 - شادمهر - اسمش نمیدونم چیه، روح سبز، جاده، ستاره یا چی :)))) متنش اینه: تو که نیستی تا ببینی، گریه های هرشب من، بی حضور عاشق تو، چه عجیبه گریه کردن باغبون 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ باغبون نه باغبون نیست. اون یه روز یه باغبونی رو میگی دیگه نه؟ اون نیست. سرچ کردم متنشو همون روح سبز بود 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ شادمهر آهنگ باغبون نداره اون که منظورتونه اسمش گل یاسه که خیلی هم آهنگ قشنگیه ولی تو این آهنگا نیست اصلا **** یه آهنگ دیگه اضافه شد 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ به جان خودم شماره 6 از این اهنگ هاست که رادیو پیام ساعت 2 شب میزاره ه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ شادمهر آهنگ باغبون نداره اون که منظورتونه اسمش گل یاسه که خیلی هم آهنگ قشنگیه ولی تو این آهنگا نیست اصلا **** یه آهنگ دیگه اضافه شد باشه نداره نزن 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ باشه ندارهنزن الان اجازه دادی که نداشته باشه ؟!! مرسی من کی زدم ؟:zadan: 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ الان اجازه دادی که نداشته باشه ؟!! مرسی من کی زدم ؟:zadan: :sigh: یه اهنگایی گذاشتی ارباب که کسی برنده نشه دیگه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده