seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سلام... راسش اگه جای این تاپیک اینجا نیست به بزرگیه خودتون ببخشید...هر چی گشتم جایی رو پیدا نکردم که سوالمو بپرسم... من گوشیم از این نوکیا ساده هاس...حالا میخوام شماره یکی دونفر رو یه کاری کنم که نتونن بهم زنگ بزنن...ن زنگ بزنن نه اس بدن... چیکار باید کنم؟؟؟ ممنون... 4 لینک به دیدگاه
amintt 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ اگر گوشی شما لیست سیاه داره بزار توی لیسیت سیاه تا گوشی شما با این شماره ها زنگ نمی خوره 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ اگر گوشی شما لیست سیاه داره بزار توی لیسیت سیاه تا گوشی شما با این شماره ها زنگ نمی خوره ن نداره متاسفانه... 2 لینک به دیدگاه
amintt 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ این کد ها را بده 094#*021* ستاره021ستاره094شارپ 094022#*67* ستاره67ستاره094022شارپ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ این کد ها را بده 094#*021* ستاره021ستاره094شارپ 094022#*67* ستاره67ستاره094022شارپ خب اینجوری دایورت میشه...من میخوام فقط یکی دوتا شماره نتونن باهام تماس بگیرن...ولی اینجور که شما گفتین دیگه هیشکی نمیتونه بهم زنگ بزنه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ داداش سید به هیچ وجه نمیتونی اینکارو بکنی غیر ازینکه گوشیت black list داشته باشه درغیر این صورت نمیتونی... :sigh: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ داداش سید به هیچ وجه نمیتونی اینکارو بکنی غیر ازینکه گوشیت black list داشته باشهدرغیر این صورت نمیتونی... :sigh: تورو خدا شوخی نکن...جان من یه راهی پیدا کنید برام... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ میتونی گوشیتو بدی یه سامسونگ بخری.. همه گوشی های سامسونگ black list داره حتی اون ساده ترینشون... دیگه جزاین راهی نیست 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ میتونی گوشیتو بدی یه سامسونگ بخری..همه گوشی های سامسونگ black list داره حتی اون ساده ترینشون... دیگه جزاین راهی نیست آخه این گوشیمو خیلی دوست دارم... میتونم یه کاری کنم وقتی زنگ میزنه بعدش از دست رس خارج شه ولی دوست ندارم حتی اون تک زنگم بخوره... حالا یه خورده فکر کنید شاید شد 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ یه کار دیگه هم میشه کرد بدی من بدم آواتالم بخولتش؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ همچنان منتظر کمک دوستان هستیم... 2 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ یه ایفون 5 بخر...اصلا سیم کارتتم عوض کن این بهترین راه هست 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ یه ایفون 5 بخر...اصلا سیم کارتتم عوض کن این بهترین راه هست ن نمیتونم عوض کنم...مشتریام میپرن... یه خورده فکر کنید یه راهی پیدا میشه...من میدونم یه راهی هست... اگه خودم پیدا کنم بهتون نمیگما... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ ن نمیتونم عوض کنم...مشتریام میپرن... یه خورده فکر کنید یه راهی پیدا میشه...من میدونم یه راهی هست... اگه خودم پیدا کنم بهتون نمیگما... پسرم با جاوا امکان نداره من خودم خیلی دنبالش بودم ، یه گوشی آندرویید بگیر مشکلت حله 5 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ اگه خودم پیدا کنم بهتون نمیگما... خب با اون گوشی ساده شما نمیتونی کاری بکنی! حالا طرف کی هست دختره 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ خب با اون گوشی ساده شما نمیتونی کاری بکنی!حالا طرف کی هست دختره :ws28::ws28::ws28::ws28: داداش سیدم نمیشه دیگه دهه...... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ بابا گوشیتونو عوض کنید این سیم کارتی که مشتریاتون زنگ میرنن بزنید به گوشی تازه و اون گوشی که دوست دارید یه سیم کارت دیگه بخرید از این گوشیم استفاده کنید.والا 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ خوب شما مدل گوشیت رو بگو! 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ وای ینی عاشق بچه هام با این نظراتشونا. اخه تو این گرونی گوشی خریدن یه کاره محاله ها. هر چی دارین اعم از لپ تاپ و گوشی و دوربین و تبلت و mp4 و اینا رو بچسبین که دیگه تو این گرونی نمیشه سمت هیچ کدومشون رفت. داداش مهدی من فبلا گوشی نوکیا ساده داشتم یه کاری میشد کرد اما الان یادم نیست باید از داییم بپرسم بهت خبر میدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده