رفتن به مطلب

رفع عذاب قبر با 2 چوب تر!

ارسال های توصیه شده

این رو از یک فروم دیگه کپی کردم اینجا. جالبه:

-------------------------------

با سلام

متن زیر در بحار ج6 ص 215 ب8 ح4 است. سوال من این است که این افراد این حرف ها را بر چه اساسی زده اند؟!!!

از چیزهایی که نافع است برای رفع عذاب قبر، گذاشتن جریدتین یعنی دو چوب تر است با میّت. و روایت شده که برطرف می شود عذاب از میّت مادامی که آن چوب تر است!

==============

پاسخ کارشناسا:

جعفر بن محمد عن ذريح قال حدثنى عمر بن حنظلة عن ابى جعفر ع‏: ان رسول اللّه ص مر على قبر قيس بن فهذا الانصارى و هو يعذب فيه فسمع صوته فوضع على قبره جريدتين‏ فقيل له لم وضعتها فقال تخفف عنه ما كانت خضراوين.

هلالى، سليم بن قيس، كتاب سليم بن قيس الهلالي، 2جلد، الهادى - ايران ؛ قم، چاپ: اول، 1405قم

روایات بسیاری که دلالت برسنت پیامبر ص بودن این عمل داردوا این چوبها تاتر است موجب رحمت وغفران برای میت است وحداقل آن لطف لهی به بندگانش است که سببی برای رحمت اوفراهم آورند

=================

یکی دیگشون

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center]

[TR]

[TD=class: alt3]سلام

اینکه دو چوب تر موجب تخفیف عذاب شود هیچ بعید نیست چه اینکه در این دنیا هم یک قرص یا آمپول کوچک درد شدیدی را برطرف می کند و ظاهرا فلسفه آن همان تخفیف است چه اینکه میت در بدو ورود به برزخ بعلت تفاوت بسیار آن عالم با این جهان دچار هول و هراس فراوان می شودد ( لذا نماز شب اول قبر داریم ) حال اگر گنهکار باشد هجوم عذاب و آتش اورا به اصطلاح عرفی نابود می کند لذا باید اسبابی برای تخفیف برایش فراهم ساخت تا کم کم به آن عالم و حوادثش آشنا شود . این نشانه رحمت الهی است .

والله الموفق

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: alt3][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

من شنیدم و دیدم زیر بغل میت دوتا چوب میذارن، :banel_smiley_52:

وقتی علت رو از بزرگترا پرسیدم اینجوری واسم تفسیر کردند که وقتی نکیر و منکر میاد واسه سوال پرسیدن،

میت از اون دوتا چوب به عنوان عصا استفاده میکنه و باهاش بلند میشه میشینه:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
من شنیدم و دیدم زیر بغل میت دوتا چوب میذارن، :banel_smiley_52:

وقتی علت رو از بزرگترا پرسیدم اینجوری واسم تفسیر کردند که وقتی نکیر و منکر میاد واسه سوال پرسیدن،

میت از اون دوتا چوب به عنوان عصا استفاده میکنه و باهاش بلند میشه میشینه:icon_pf (34):

البته شاید برای دفاع از خودش هم استفاده کنه ازش...

من که ترجیح میدم بغل برکه ای چیزی باشم که همش جام خیس باشه:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...