سارا خ 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ همراه با طرح یک نقشه هم ازش گذاشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ این فایل PDF هم ضوابط و مقررات ساختمانی و شهرسازی طرح تجدید نظر طرح جامع کرمانشاه هستش: دانلود ضوابط 10 لینک به دیدگاه
حسین بهمن 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ همراه با طرح یک نقشه هم ازش گذاشتم تشکر -:icon_pf (34): اما فایلش مشکل داره خوب دانلود نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ تشکر -:icon_pf (34): اما فایلش مشکل داره خوب دانلود نمیشه سلام دوباره سعی کنید من دانلود کردم و پست اول و دوم هیچ مشکلی نداشتن:a030: 2 لینک به دیدگاه
حسین بهمن 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوباره سعی کنید من دانلود کردم و پست اول و دوم هیچ مشکلی نداشتن:a030: متاسفانه باز نشد . احتمالا مشکل از سیستم منه 1 لینک به دیدگاه
minamahdavi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلام ، طرح جامع کامل نیست همشون از بند 4 شروع میشه و فایلهای دیگه ای که طرح رو کامل کنه نمیبینم 2 لینک به دیدگاه
elnaz.emdadii 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۷ سلام نیاز به طرح جامع ۹۰ یا ۹۵ کرمانشاه دارم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۷ در در 25 خرداد 1394 در 15:38، minamahdavi گفته است : سلام ، طرح جامع کامل نیست همشون از بند 4 شروع میشه و فایلهای دیگه ای که طرح رو کامل کنه نمیبینم نسخه کامل 9 جلدی رو در دو پارت از لینک های زیر می تونید دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در 14 ساعت قبل، elnaz.emdadii گفته است : سلام نیاز به طرح جامع ۹۰ یا ۹۵ کرمانشاه دارم افق طرح 20 ساله بود و هنوز طرح جامع جدید تهیه نشده. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده