B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ دومین و هاست رایگانی که بتونم سایتهایی که با asp.net ایجاد شده رو روش بذارم میشناسید>؟ لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ همینطور که تو تاپیک قبل جواب دادم اینجا هم جواب میدم که تاپیک بی پاسخ نمونه و یکی دیگه این مشکل را داشت راحت به جوابش برسه / صفحات داینامیکی که با زبان asp.net یا asp نوشته شده اند نیاز به هاست ویندوز دارند. وب سایت زیر هاست ویندوز رایگان ارائه میده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دامنه های رایگان زیادی وجود دارند ولی من همیشه از tk استفاده می کنم که برای ثبت نام از لینک زیر اقدام کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن: اگه وب سایتی که قصد اپ کردنش رو دارید اهمیت زیادی واستون داره بهتون پیشنهاد میدم از هاستینگ رایگان استفاده نکنید 1 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ ممنونم البته لینک اولی رو قبلن امتحان کرده بودم و از یه جایی به بعد که nextt میکنی دیگه جلو نمیره و صفحه رفرش میشه. شاید این یکی بدرد بخوره. دارم فعلم تلاش میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شب خوش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده