رفتن به مطلب

دوای دلتنگی های پس از شکست عشقی

ارسال های توصیه شده

داداش چرا جو الکی میدی؟؟؟الان دخترا فکر میکنن ته مرامو معرفتن و اصلا خیانت کردنو بلد نیستن...

خیانت تو هر دو تا گروه هست...هیچ فرقی نداره

100% داداش. منطور من این نبود که فقط پسرا خیانت میکنن.

• Like 5
لینک به دیدگاه
خداوکیلی اینجوری فکر میکنی؟؟؟

راستش اره اینجوری بوده و تا حالا هر چی دیدم همینطور بوده و به قول دوستمون فقط واسه لذتشونه که میرن دنبال ی دختر و ی مدت باهاشن

بعد که دیگه دیدن اره ی کم زندگیشون یکنواخت شده میگن باید ی کم به زندگیمون تنوع بدیم و میرن سراغ دختر بعدی و ...

فقط به قول فاطمه شاید از100 نفر یکی ادم درست حسابی باشه و فقط واسه خودشون اونا رو بخواد نه واسه تنوع و ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
100% داداش. منطور من این نبود که فقط پسرا خیانت میکنن.

اگرم 100 درصد نباشه و دخترای خائن رو انگشت شمار بگیریم همون دخترام از پسرا یاد گرفتن

• Like 3
لینک به دیدگاه
راستش اره اینجوری بوده و تا حالا هر چی دیدم همینطور بوده و به قول دوستمون فقط واسه لذتشونه که میرن دنبال ی دختر و ی مدت باهاشن

بعد که دیگه دیدن اره ی کم زندگیشون یکنواخت شده میگن باید ی کم به زندگیمون تنوع بدیم و میرن سراغ دختر بعدی و ...

فقط به قول فاطمه شاید از100 نفر یکی ادم درست حسابی باشه و فقط واسه خودشون اونا رو بخواد نه واسه تنوع و ...

اون یه نفرم نه واسه لذت واسه ارزش خود دختر و پاکی و مهربونی کنارشه .

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه جوریه آره لذت داره. همین که با یه پسر دوست شده ناسالم میشه از دید اونا، همین که با یه پسر میره بیرون و ... . این سالمی و ناسالمی خب تعریفش برای هرکی متفاوتِ. جای بحث داره.

اسم کار اونا از دید من کار بد و غیر انسانی از دید خودشون آخر بچه زرنگی! طرف قبل ازدواج با 20 تا دختر بوده و با هرکدومشون هم یه مسافرت رفته. بعد دنبال دختر به قول خودش پاک میگرده. آره بشین تا پاک گیرت بیاد.

البته این پاک و ناپاک و سالم و ناسالم تعریفش از دید هرکسی متفاوتِ.

جالب اینجاس که اگه فقط بهشون بگی دوستت دارم ، بابا دوس داشتن یه امر قلبیه نه جسمی و فقط به زبون بیاری که دوستت دارم و نه باهاش مسافرت رفته باشی و نه .... بازم رهات میکنن و .....

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگرم 100 درصد نباشه و دخترای خائن رو انگشت شمار بگیریم همون دخترام از پسرا یاد گرفتن

نه منظورم از 100% تایید حرف آقا مهدی بود نه که 100% دخترا خیانت میکنن.:icon_gol:

این چه حرفیه. هنوزم کلی دختر و پسر پاک دور و برمون هست.:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

کاش میشد یه روز دست هر سه تاتونو بگیرم ببرم بگدونمتون و دونه دونه خیانتای دخترارو نشونتون بدم...دونه دونه پسرای پاک و اهل دلو بهتون نشون بدم...

• Like 4
لینک به دیدگاه

خیلی از ادما فک میکنن خیانت نکردن در صورتی که کردن!

و خیلیام فک میکنن بهشون خیانت شده در صورتی که توهمی بیش نبوده.

وفاداری و فداکاری الکی هم ب پای کسی که علاقه ای بهش ندارین حماقت محضه...خیانت به خود ، بدترین نوع خیانته.

تو هر رابطه ای ، تهِ تهِ تهِ تهِ دلو احساستون رو قاضی بکنید و بسنجید که هدفتون از اون رابطه چیه ، چه توقعی دارنیو تا په حد از جون و دل براش مایه میذارید بعد اسمشو بذارید عشق!

به نظر من توی عشق و عاشقی تا جــــــــــــــــــایی که میتونید سطح توقعتون رو ببرید بالا و سختگیری کنید ( گول دلتونو نخورید ، فکرم نکنید که دیگه ادم بهتری گیرتون نمیاد) تا میتونید طرفو امتحان کنید و بعــــــــــــــــــــــــدش ادعای عاشقیتون رو تو بوق و کرنا بکنید :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
کاش میشد یه روز دست هر سه تاتونو بگیرم ببرم بگدونمتون و دونه دونه خیانتای دخترارو نشونتون بدم...دونه دونه پسرای پاک و اهل دلو بهتون نشون بدم...

ببین اقا مهدی ما نمیگیم که همیشه پسرا مقصرن و ....

ولی 95 % پسرا اینجورین

• Like 3
لینک به دیدگاه

من جفتشو دیدم

من همینجا خیلی دوستای دتر و پسر پاک دارم و خداروشکر میکنم که کنارم هستن ، خیلی کمکم کردن

خودت، نرگس، امیر، مهدی ، یه مهدی دیگه، هستی ، صبا ، فرنوش ، زهرا ، میلاد، امید، حمید ، رویا، فافا ، محمد و خیلیای دیگه ببین توی دوستام هم دختر هست هم پسره

بخدا همشون تو قلب من هستن و پاک و مهربون

همه جا خوب و بد داره و بستگی به درک و شعور و فرهنگ انسان و اینکه واقعا انسانیت داشته باشه یا نه :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین اقا مهدی ما نمیگیم که همیشه پسرا مقصرن و ....

ولی 95 % پسرا اینجورین

تخفیف نخواستیم ...یه بارکی بگید 100% دیگه...

ولی من کلا مخالف حرفاتونم...:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
تخفیف نخواستیم ...یه بارکی بگید 100% دیگه...

ولی من کلا مخالف حرفاتونم...:icon_gol:

درسته هر کی ی نظری داره ... :icon_gol:

منم هر چی دوروبرم دیدم اینجوری بوده ... :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخرِ اکثر این دوستی ها همینه. اصولاً پسرا دنبال پیچوندن هستن. خیلی کم پیش میاد پسری با دوست دخترش ازدواج کنه.

میگن نه و این دخترا فایده ندارن و من دنبال دختر سالم هستم و ... ولی خودشونم میدونن که دختر سالم گیر اونا نمیاد! فقط دوست دارن خودشونو گول بزنن و از این گول خوردن یه حس خوبی بهشون دست میده.

با حرفتون مخالفم اتفاقا اکثرا با دوست دختراشون ازدواج میکنن.عشق من یه عشق خیابونی و همه جایی نبود!حرف سر 7سال دوست داشتنه!یعنی من که دوستش داشتم ناسالمم دیگه آره!!!!!!!!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
با حرفتون مخالفم اتفاقا اکثرا با دوست دختراشون ازدواج میکنن.عشق من یه عشق خیابونی و همه جایی نبود!حرف سر 7سال دوست داشتنه!یعنی من که دوستش داشتم ناسالمم دیگه آره!!!!!!!!!!!

نه عزیزم نگفتن که اصلا گفتن کم پیش میاد ، به تفکر طرفتونم بستگی داره خوب ، ببینید چه تفکری داشته که این فکرو کرده شمارو گذاشته کنار ، شاید تفکر اون ناسالم بوده

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه عزیزم نگفتن که اصلا گفتن کم پیش میاد ، به تفکر طرفتونم بستگی داره خوب ، ببینید چه تفکری داشته که این فکرو کرده شمارو گذاشته کنار ، شاید تفکر اون ناسالم بوده

آره خوب خودشم نمیدونست چی میخواد فقط دنبال پول بود بیشتر به مال پدرم چشم داشت اما من از این بابت بهش رو نمیدادم

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان لطفا اسپم نکنید وگرنهمجبورم تاپیک رو قفل کنم

ممنون از همکاریتون

خودمم خیلی دوست داشتم توی بحث شرکت کنم اما فعلا باید برم بخوابمicon_razz.gif

بچه های خوبی باشید و اسپم نکنید :whistle:

برمیگردم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...