goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ 3 امید 4 آهنگ خارجی 2 خواندنش خانوم هستن آیا؟؟؟ یک آهنگ بس قدیمی ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ من هنوز نفهمیدم اون حموم یعنی چی 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ نیدونی یعنی چی!!!یعنی چه سالی ساخته شده آهنگا اومته بیرون...برای توضیح بیشتر و امکانِ اینکه بازم متوجه نشده باشی مثالی میزنم مثلا سال 90 91 کوفت درد زهرمار چه انتظارایی داری عزیزم !!! آهنگارو با سال انتشارش حفظ میکنی مگه ؟! امیدوارم ناراحت نشده باشی....just kidding.... چرا بابا ناراحت شده....یَک آدم بی جنبه ایه این آرپاک کیدینگ میدینگ حالیش نمیشه که اصن ! :| ... بعله بعله...کاملا درسته 20 امتیاز به مونا ! 3 امید 4 آهنگ خارجی 2 خواندنش خانوم هستن آیا؟؟؟ یک آهنگ بس قدیمی ؟؟؟ شما راحت باش کلا"....خواستی آهنگای مسابقه های قبلی هم حدس بزن یه بارکی تو این پست حداقل یه دونه درستم حدس نمیزنی آخه آدم دلش خوش باشه من هنوز نفهمیدم اون حموم یعنی چی جان ؟!! 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ راستی یه آهنگ اضافه شدا 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ چرا بابا ناراحت شده....یَک آدم بی جنبه ایه این آرپاک کیدینگ میدینگ حالیش نمیشه که اصن ! آتیش بیار معرکه که میگن شمایی درسته؟! 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ راستی یه آهنگ اضافه شدا آهنگ دهه 60 هست یا فوقش 70 (سال 74-75) ....راهنمایی کردم .... 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ آتیش بیار معرکه که میگن شمایی درسته؟! نه من مهند شونم ...ایشون مرخصی هستن آهنگ دهه 60 هست یا فوقش 70 (سال 74-75) ....راهنمایی کردم .... مرسی از راهنماییت.....الان دیگه سالش معلوم شد آرپاک میاد حدس میزنه ! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ مهند این هفته زدی تو کار زیر خاکی 6 حمیراست 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ مهند این هفته زدی تو کار زیر خاکی 6 حمیراست دو تاش فقط خیلی قدیمی بود اونام معروفن قضیه حمومو توضیح ندادیا !! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ دو تاش فقط خیلی قدیمی بود اونام معروفن قضیه حمومو توضیح ندادیا !! تو خودت گفتی مگه حموم فولاره ه این حمومه چیه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ تو خودت گفتی مگه حموم فولاره ه این حمومه چیه امید یعنی با این آی کیوت حیفه اینجا بمونی بخدا !!! حموم ؟!!!!!!!! من گفتم استخرفورلاه اون تیکه ی استخرشم اشتباهی تو مغرت حموم سیو شده ! استخرفورلاه = استغفرالله ... الان افتاد دوزاریت ؟! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ امید یعنی با این آی کیوت حیفه اینجا بمونی بخدا !!! حموم ؟!!!!!!!! من گفتم استخرفورلاه اون تیکه ی استخرشم اشتباهی تو مغرت حموم سیو شده ! استخرفورلاه = استغفرالله ... الان افتاد دوزاریت ؟! :icon_pf (34): اوه اوه ه ه ه :icon_pf (34): نه نیوفتاد دو هزاری 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ 2 داريوش اسمشو نميدونم، توش ميگه لالايي ميخونم لالا كن بابات رفته بعدا مياد 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ 2 گوگوش غم در دل من به قدر عالمه غم های عالم برای من کمه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ اوه اوه 6 چیهههههههههههه :icon_pf (34): غم اومد هایدست فک کنم(غم اومد که گریون کنه چشمام و نتونست) 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 سیاوش قمیشی فکر کنم اسم آهنگش جنگل siavash ghomeyshi - gharibehشماره 1 آهنگ اول "غریبه ، از سیاوش قمیشی " بود 20 امتیاز به میلاد 10 امتیاز به panisa _____________________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره دو داریوش 2 داريوشاسمشو نميدونم، توش ميگه لالايي ميخونم لالا كن بابات رفته بعدا مياد 2 گوگوش غم در دل من به قدر عالمه غم های عالم برای من کمه آهنگ دوم "گل غم ، از گوگوش " بود 20 امتیاز به ooraman ________________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سه امید 3. معین 3 امید 3 چقد آشناست....شیلاست؟ شهره؟ آهنگ سوم "شراب ، از معین " بود 20 امتیاز به kebriya:a030: __________________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ چهارم "Dont Blame The Party، از Bingo Players" بود هیچکس نتونست بحدسه ______________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شماره 5 یلدا .... مازیار فلاحی 5- یلدا مازیار فلاحی... 5 -یلدا فلاحی آهنگ پنجم"یلدا ، از مازیار فلاحی" بود 20 امتیاز به z.pv:a030: ____________________________ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 حمیراست 6>>>>>> ستار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اوه اوه 6 چیهههههههههههه غم اومد هایدست فک کنم(غم اومد که گریون کنه چشمام و نتونست) آهنگ ششم" خونه به خونه ، از هایده " بود 10 امتیاز به ooraman:a030: ( به خاطر اسم خواننده ) _____________________________ با تشکر از تمام دوستانی که شرکت کردن 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام غریبه ، از سیاوش قمیشی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گل غم ، از گوگوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شراب ، از معین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Dont Blame The Party، از Bingo Players برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یلدا ، از مازیار فلاحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خونه به خونه ، از هایده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده