رفتن به مطلب

پوست نارنگی کاهنده کلسترول


ارسال های توصیه شده

پوست نارنگی کاهنده کلسترول

 

[TABLE=class: cms_table_Cms_table]

[TR]

[TD=class: cms_table_Cms_table_news_title][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: cms_table_Cms_table_news_desc]نارنگی، میوه ای استوایی مانند پرتقال است که برای سیستم ایمنی بدن مفید است. در کشورهایی مانند ژاپن و چین سال هاست که نارنگی کشت می شود اما این میوه در قرن ۱۹ وارد قاره آمریکا و اروپا شد.

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: cms_table_Cms_table_news_body]خواص پوست نارنگی:

 

* محققان ادعا می کنند که جویدن پوست نارنگی کلسترول مضر را کاهش می دهد و اثر آن همانند داروهای شیمیایی است که البته عوارض آن را ندارد.

 

*آنزیم های موجود در سلول های سرطانی از طریق ترکیبی به نام q40 موجود در پوست نارنگی از بین می رود.

 

*میزان آنتی اکسیدان در پوست این میوه ۲۰برابر بیشتر از آب آن است.

 

*از بیماری قلبی پیشگیری می کند.

 

*ناراحتی های عصبی، افسردگی، استرس و اختلالات مربوط به خواب را برطرف می کند.

 

*بیشتر اختلالات گوارشی را می توان با استفاده از پوست نارنگی برطرف کرد.

 

*مصرف آن برای جذب غذا مفید است. نفخ و حالت تهوع را برطرف می کند. با تحریک سیستم لنفاوی، به دفع مایعات اضافه کمک و با چاقی مفرط نیز مقابله می کند.

 

*از پوست سبزرنگ این میوه برای درمان فشارخون پایین و التهاب استفاده می شود.

 

*بر اساس طب چینی، پوست نارنگی اختلالات طحال و ریه را برطرف می کند.

 

*پوست نارنگی را پس از شستن در فر یا زیر نور خورشید خشک کنید و به شکل پودر در بیاورید. این پودر را می توان روی تمامی غذاها از جمله خورشت، سوپ، برنج، چای، مرغ و... اضافه کرد.

 

منبع : خراسان[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...