YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ پوست نارنگی کاهنده کلسترول [TABLE=class: cms_table_Cms_table] [TR] [TD=class: cms_table_Cms_table_news_title][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_Cms_table_news_desc]نارنگی، میوه ای استوایی مانند پرتقال است که برای سیستم ایمنی بدن مفید است. در کشورهایی مانند ژاپن و چین سال هاست که نارنگی کشت می شود اما این میوه در قرن ۱۹ وارد قاره آمریکا و اروپا شد. [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_Cms_table_news_body]خواص پوست نارنگی: * محققان ادعا می کنند که جویدن پوست نارنگی کلسترول مضر را کاهش می دهد و اثر آن همانند داروهای شیمیایی است که البته عوارض آن را ندارد. *آنزیم های موجود در سلول های سرطانی از طریق ترکیبی به نام q40 موجود در پوست نارنگی از بین می رود. *میزان آنتی اکسیدان در پوست این میوه ۲۰برابر بیشتر از آب آن است. *از بیماری قلبی پیشگیری می کند. *ناراحتی های عصبی، افسردگی، استرس و اختلالات مربوط به خواب را برطرف می کند. *بیشتر اختلالات گوارشی را می توان با استفاده از پوست نارنگی برطرف کرد. *مصرف آن برای جذب غذا مفید است. نفخ و حالت تهوع را برطرف می کند. با تحریک سیستم لنفاوی، به دفع مایعات اضافه کمک و با چاقی مفرط نیز مقابله می کند. *از پوست سبزرنگ این میوه برای درمان فشارخون پایین و التهاب استفاده می شود. *بر اساس طب چینی، پوست نارنگی اختلالات طحال و ریه را برطرف می کند. *پوست نارنگی را پس از شستن در فر یا زیر نور خورشید خشک کنید و به شکل پودر در بیاورید. این پودر را می توان روی تمامی غذاها از جمله خورشت، سوپ، برنج، چای، مرغ و... اضافه کرد. منبع : خراسان[/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده