hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ ابتدا یك ماشین حساب آماده كنید تا با هم پیش رویم.ماشین حساب موبایل هم می شود. ۱.هفت رقم شماره ی تلفن خود را در نظربگیرید. ۲.حالا سه رقم اول آن را وارد ماشین حساب كنید.یعنی اگر تلفن شما ۱۲۳۴۵۶۷ باشد ۱۲۳ را در ماشین حساب وارد كنید. ۳.حالا این سه رقم را در ۸۰ ضرب كنید و حاصل را با ۱ جمع كنید. ۴.عدد به دست آمده را در ۲۵۰ ضرب كنید. ۵.حالا چهار رقم پایانی تلفن خود رابا عدد به دست آمده جمع كنید. یك بار دیگر چهار رقم پایانی شماره ی خود را با آن جمع كنید. ۶.عدد ۲۵۰ را از حاصل به دست آمده كم كنید. ۷.حالا حاصل را تقسیم بر ۲ كنید. حالا این شماره برای شما آشنا نیست؟ 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ فقط 5 رقم آخرشو گفت... لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ نه هفت رقم رو میگه...دوباره امتحان کن... لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ نه هفت رقم رو میگه...دوباره امتحان کن... واسه رفیقامو امتحان کردم گفت ولی واسه خودمو فقط 5 تای آخرو میگه... لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ واسه رفیقامو امتحان کردم گفت ولی واسه خودمو فقط 5 تای آخرو میگه... فک کنم برا اینکه اون دورقمی رو که میگی هردوشون صفر هستن لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ فک کنم برا اینکه اون دورقمی رو که میگی هردوشون صفر هستن دقیقا... لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ هر 7 رقمش کاملا درست بود. لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ سلام اینجور چیزا به فراوان یافت میشه همشونم یک رابطه ی ساده ریاضی هست که شما یک سری جمع و تفریق ضرب انجام میدید بعد دوباره معکوسشو انجام میدید و میرسید به همون عدد اولی که خوب روند این جمع و ضرب ها اینقدر زیاده که بعضی اوقات متوجه نمیشیم که انگار داریم یک عدد رو ضرب در 2 میکنیم و دوباره تقسیم بر 2 البته دوستان میدونن داستان از چه قراره ولی من مینویسم : توجه کنید که (2a)(2b) ضرب نیستش بلکه جایگاه اعداد هست بصورت دهگان و صدگان میبینید که به همون عدد رسیدیم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده