رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

بچه ها من یه فکری دارم...یه فکر اساسی...ما شهرسازیم..دانشجوی دنبال نمره و قبولی کنکور نیستیم

شهرسازیم...ما "باید" حواسمون به مشکلات باشه..

واسه این آلودگی چیکار کردیم تا حالا؟ طرح زوج و فرد گذاشتیم؟ حمل و نقل عمومی رو تقویت کردیم؟ اوکی خوبه ولی چرا دوباره میایم چهل کیلومتری اصفهان سیتی سنتری میسازیم که همه "مجبورند" با خودروی شخصی بش دست پیدا کنند؟

چرا مدرسه ای ها رو تعطیل می کنیم ولی نمیایم فکر کنیم که چرا جوری شهر رو سازماندهی کردیم که یه دانش آموز واسه رسیدن به محل تحصیلش انقدر باعث ترافیک و آلودگی میشه؟ مشکل اون دانش آموزه و یا ماشینش یا مایی که فکر نمیکنیم علت مسائل چیه؟

کاش میشد یه بحث درست حسابی راه انداخت...بحث نه..یه کارگروه..یه جنبیدن اساسی واسه نجات دادن شهرمون، خودمون، آیندگانمون....و آبروی نیاکانمون...

فکر کنم خیلی زود تسلیم شرایط شدیم..مثل کسی میمونیم که جای اینکه ماشینو متوقف کنه به این فکر میکنه که چه جوری از ماشین در حال حرکت پیاده شه..نباید زیر بار این حرکت سریع ماشین بریم..شاید واقعا یه چیزایی که فرضیات استاندارد شهرای ما شده غلط باشه.. چیدمان کاربری ها، سلسله مراتبشون و چگونگی خدمات رسانی حمل و نقل عمومی و خیلی چیزای دیگه.....

بچه ها...... همه یک صدا شیم واسه تموم شرایط پیش اومده تو هر زمینه ای.... بلند و محترمانه فریاد بزنیم "لزوم بازنگری" w000.gif

شاید لااقل خودمون باورمون بشهsigh.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

احسنت. :ws3:

فقط یه چیزی :ws38: چون تاپیک رو تو کارگروه زدی و گفتی یه کارگروه تشکیل بدیم، متوجه نشدم.

کارگروه چیکار کنه؟ منظورت اینه که در این مورد بحث کنیم؟ اگه هدفت بحث درباره این قضیه هستش فکر کنم تو میزگرد بهتره.

البته شرمنده اگه حالت اسپمم شد. اما خب سوال شد واسم :icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه

آقا من با اینجا ناآشنام!!! نمیدونم چه جوریه!!!!!:sigh:

فقط دلم میخواد بشینیم علت پیدا کنیم، راه حل بدیم و ببینیم چیا سد راهمونه..:icon_razz:

الآن باید چیکار کنم؟:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آقا من با اینجا ناآشنام!!! نمیدونم چه جوریه!!!!!:sigh:

فقط دلم میخواد بشینیم علت پیدا کنیم، راه حل بدیم و ببینیم چیا سد راهمونه..:icon_razz:

الآن باید چیکار کنم؟:4564:

حله. الان میریم میزگرد، بروبچم دعوت میکنیم یه بحثی میکنیم دربارش :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
حله. الان میریم میزگرد، بروبچم دعوت میکنیم یه بحثی میکنیم دربارش :a030:

مرسی آقا یه دنیا تشکر...ایشالا شهرتون هواش زود پاک شه!!! (دعای 2013 بودا):hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه

فکر می کنم واسه شروع لازمه یه لیست از علل آلودگی تهیه کنیم...(کارخانجات، دوری محل کار از منزل که مشوق استفاده از خودروی شخصیست، تک سرنشین بود و.........)

بعد راه های مقابله با هر کدوم رو لیست کنیم....(***** واسه کارخانجات، سیاست های نظارتی و ....)

در آخر هم موانع بر سر راه هر کدوم از راه حل ها رو بررسی کنیم(مشکل مالی، سیاسی یا هر چیز دیگه)

نظرتون؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

همون جور که خودت اشاره کردی بیش از 80 درصد مشکل الودگی هوا در شهر های ما مشکل شهر سازی نه مشکل خودرو سازی(البته خودروسازی ما مشکل زیاد داره که ترجیح میدم از بحث خارج نشم) عدم هماهنگی کاربری زمین با حمل و نقل که منجر به تولید سفر های بیهوده می شه و مهم ترین مشکل ما در ترافیک ها و آلودگی های بعدی هستش، مکانیابی غیر صحیح صنایع آلاینده عدم مدیریت صحیح در حمل و نقل همگانی، ساخت و ساز نامناسب و استفاده از مصالح نامناسب در کل به نظرم خانه از پایبست...... با عرض شرمندگی ولی با تصویب حداقل یه سری ضوابط و مقررات در امر ساخت و ساز چه در مقیاس شهر سازی بخصوص برنامه ریزی چه معماری و عمران و همچنین تدابیر مدیریتی در حوزه شهری و حمل و نقل تا حدودی قابل تحدید کردن هست

• Like 5
لینک به دیدگاه

مرسی واسه این تاپیک خوب :a030:

.

دوستمون تو پست قبلی توضیحات خوب و جامعی ارائه دادن ، من هم فکر میکنم اصلی ترین دلایل آلودگی هوای شهرهای ما این موارد باشه:

1- کیفیت پایین ماشین های ما و در عوض تعداد زیاد اون ها ؛

چه فایده ای داره ما دم از تلاش برای اصلاح این وضعیت بزنیم و همزمان روزی 2000 تا ماشین و موتور پلاک کنیم ؟!!!

2- وضعیت فاجعه ی حمل و نقل عمومی ؛

فقط به مردم میگیم ماشین تک سرنشین نیارید بیرون، با ماشین شخصی نرید همه جا و .... !

یه بار یکی از این مسئولا که این حرفو میزنه بیاد از حمل و نقل عمومی استفاده کنه دیگه تا آخر عمرش نمیگه با ماشین شخصی نیاید !

وضعیت حمل و نقل عمومی ما خیلی داغونه !

از نظر مسافت ایستگاه ها / تعداد خطوط / تنوع خطوط (پوشش دهی کل شهر یا حداقل جاهای حیاتی) / هزینه ها / تعداد وسایل حمل و نقل عمومی و کیفیت داخلی اونها ....

علاوه بر این چون نظارت درستی نمیشه به همین تعداد موجود، اصلا نظم ندارن و سر ساعت مقرر نمیان !

3- کمبود سرانه فضای سبز و تخریب فضاهای سبز و طبیعی موجود برای ساختمان سازی !

این که دیگه واضحه و فک نمی کنم نیاز به توضیح داشته باشه .

بقیه موارد مثل کاربری های صنعتی و .. هم خیلی تاثیر گذارن، مخصوصا در رابطه با شهر تهران که واقعا از جهت مکانیابی و تعداد این کاربری ها وحشتناکه وضعیتش !

حالا فعلا دلایلش رو گفتم، باید برم برای امتحانم بخونم، بعدا میام بقیه ش رو هم میگم :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...