رفتن به مطلب

آیا مردم آزاری برای برای بعضی ها لذت بخش است؟

ارسال های توصیه شده

لطفا یکی دو نمونه از مردم آزاری هایی رو که میبینید یا به سرتون میاد رو اینجا بنویسید تا شاید نوعی فرهنگ سازی و هشدار به خویشتن خویش را از همین تریبون بگوش ( مردم آزار ها ) برسونیم.

اولیشو خودم مگم:

قبلش بلیط هواپیما رو میفروشن و بار ها رو هم تحویل میگیرن و چند دقیقه مونده به ساعت پرواز میگن سوخت بهمون ندادن و خلاص . ( ای مردم آزار هااااااا)

• Like 12
لینک به دیدگاه

اول برج حقوق اکثر کارمندا رو میدن(نور چشمیا), نوبت به ما که میرسه میگن پول نداریم, کفگیرمون خورده به ته دیگ (دروغ میگن...:icon_razz:)

اونا مردم آزار, ما بدشانس:banel_smiley_4:

• Like 10
لینک به دیدگاه

البته بی فرهنگی و بی قانونی یه عده هم برای من مردم آزاری حساب میشه و منو آزار میده.

• Like 8
لینک به دیدگاه

مردم آزاری درجه و مرتبه داره..از بالاترین و فجیع ترین کارا تا موارد کوچیک که گاهی بعضیا میگن سربه سر گذاشتن و شوخی:

بعضی دوست دارند کسی رو شکنجه بدند،شلاق بزنند،سنگسار کنند،محاکمه کنند،قضاوت کنند....

بعضی دیوانه ها دوست دارند مدام توی کوچه بوق بزنند یا تند رانندگی کنند و آهنگ ضبط ماشینشونو بلند کنند یا توی صف هل بدند و هزارن کار دیگه

یا برا شوخی بپرند جلو کسی و اونو بترسونند....(راسی من یه کلیپ خارجی دیدم 2نفر یه دختره رو ترسوندن ..دختر از ترس دوید توی خیابون تصادف کرد و مرد!!!!!!!!!!)

پس مردم آزاری میتونه خطرناک هم باشه...

• Like 10
لینک به دیدگاه
مردم آزاری درجه و مرتبه داره..از بالاترین و فجیع ترین کارا تا موارد کوچیک که گاهی بعضیا میگن سربه سر گذاشتن و شوخی:

بعضی دوست دارند کسی رو شکنجه بدند،شلاق بزنند،سنگسار کنند،محاکمه کنند،قضاوت کنند....

بعضی دیوانه ها دوست دارند مدام توی کوچه بوق بزنند یا تند رانندگی کنند و آهنگ ضبط ماشینشونو بلند کنند یا توی صف هل بدند و هزارن کار دیگه

یا برا شوخی بپرند جلو کسی و اونو بترسونند....(راسی من یه کلیپ خارجی دیدم 2نفر یه دختره رو ترسوندن ..دختر از ترس دوید توی خیابون تصادف کرد و مرد!!!!!!!!!!)

پس مردم آزاری میتونه خطرناک هم باشه...

با تایید فرمایشات شما این یکی هم یادم اومد.

بعضی هام هستند که مدام دوست دارن دیگران رو بی دلیل نصیحت کنند که به نظرم اذیت این گروه بالاتر از همه اذیت هاست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

مردم آزاری یعنی بری بیرون پول نو و لااقل صاف و صوف به فروشنده یا راننده تاکسی بدی و اونا پول مچاله و پاره بهت پس بدند!!!

(البته من خودم همیشه بهشون تذکر میدم و اون پول رو نمیگیرم...)

• Like 5
لینک به دیدگاه

شدید ترین نوع مردم آزاری رو توی شهر ما شهرداری انجام میده با این وضع خیابونا و پروژه های عمرانی نیمه کاره و بی کیفیتش.

انقدر مدیریت ضعیفی بر این سیستم حاکمه و انقدر وقت و هزینه مردم براشون بی ارزشه که هر حرکتشون یا بی حرکتیشون مردم آزاری محضه!

• Like 5
لینک به دیدگاه

مردم ازاری

یعنی ساعت 3 نیمه شب زنگ خونه رو بزنی و فرار کنی

یعنی ساعت 2 نیمه شب توی محل هیت راه بندازی و مثلا حسین حسین هم بکنی

یعنی به جای این که هیکل گنده رو تکون بدی و بری تا سر کوچه و زباله ات رو بندازی توی سطل بذاری کنار خیابون و گربه ها هم کیسه رو پاره کنن و هم خیابون رو گند بکشی هم کله همه رو بکنی با بوی مزخرفش

یعنی آدم باشعور نیا جلوی پل پارک کن !

یعنی با دلیل و بی دلیل بدون هیچ اطلاعی این قدر برقا قطع و وصل بشه که مجبور بشی یخچاله سوخته ات رو تعویض کنی

یعنی کارت به دادگاه بیفته و جونت بالا بیاد این قدر که از این پله ها می برنت بالا و پایین

یعنی .......

ولش کن !

اونی که می فهمه به حرفای من نیازی نداره

اونی هم که نمی فهمه هر کاری هم بکنی باز هم چون دوست داره توی تن پروری و نفهمی و به راه خود زندگی کنه اصلا گوش نمی ده

پس فقط نفس حروم کردنه :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...