Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ خلاصه کتاب درآمدی بر اقتصاد شهری دکتر سعید عابدین درکوش رو رد قالب فایل پاورپوینت و از لینک زیر می تونید دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
pardazandeh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سلام بابت زحمتتون ممنونم فقط این نسخه از خلاصه کتاب قدیمی هستش الان منبعی که برای پیام نور داره استفاده میشه نسخه 91 به بعد هستش این کتاب آخرین نسخه ویرایشی و چاپ شده ش نسخه سال 1393 هستش ( ویراست سوم ) سپاسگزار خواهم بود اگه آخرین نسخه ش هم بزارین 2 لینک به دیدگاه
Tara.R 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۸ ببخشید من نمیتونم فایلو باز کنم.پسورد میخواد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۸ در 20 ساعت قبل، Tara.R گفته است : ببخشید من نمیتونم فایلو باز کنم.پسورد میخواد پسورد فایلهایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
alireza.ghorbani3341 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ ببخشید من رو لینک میزنم میره تو صفحه پرشین گیگ باید چیکار کنم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، alireza.ghorbani3341 گفته است : ببخشید من رو لینک میزنم میره تو صفحه پرشین گیگ باید چیکار کنم لینک دانلود اصلاح شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده