nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ مهندس سلام اصلا انداختن صندلی داغ تو با زمان تحویل پروژه بووووو دااااااااااره ! پیگیر باش....این یه توطئه بوده حتما... سوالای من : چرا سوالای بچه هارو جواب نمیدی (اینجا )؟ وجود تو به تحویل پروه چه ربطی داره ؟ راستی چه نیرویی داشتی تونستی 3 سال پشت کنکور ارشد بمونی ؟من بریددمممممم بالاترین درصدت ارشد چی بوده ؟ و در اخر اگه حرفی چیزی برای ما پشت کنکوری ها داری بگو.....البته ساعت مطالعت نگو که ما الان فقط منتظر یه الگوییم که با کم درس خونده قبول شده باشه.... خیلی صندلی داغت دوست داشتم موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ مهندس سلامعلیک سلام اصلا انداختن صندلی داغ تو با زمان تحویل پروژه بووووو دااااااااااره ! پیگیر باش....این یه توطئه بوده حتما... کلاً همیشه توطئه میکنن علیهم سوالای من : چرا سوالای بچه هارو جواب نمیدی (اینجا )؟ کدومو جواب ندادم مگه؟ واسه کلاه قرمزی بود. اونم جواب دادم، با فونت سفید نوشتم تا انتخاب نکنه متنو مشخص نمیشه وجود تو به تحویل پروه چه ربطی داره ؟ کلاً از ریشه ربطی بهم نداره راستی چه نیرویی داشتی تونستی 3 سال پشت کنکور ارشد بمونی ؟من بریددمممممم نیرو نمیخواد که به زندگانی روزمرت برس، فقط صبح امتحان پاشو برو سر جلسه بالاترین درصدت ارشد چی بوده ؟ کارنامم هست تو یکی از تاپیکا. حسش نیست دوباره بگردم. حافظه هم که اصلاً یاری نمیده بخوام از رو حافظه بگم چی بوده ولی اگه منظورت بالاترین درصد ارشد تو اون سه سال بوده، بالاترینش همون سال اول بود. ولی خب ظرفیت کم بود و دو رتبه کم آوردم و خدا رو شکر نشد و در اخر اگه حرفی چیزی برای ما پشت کنکوری ها داری بگو.....البته ساعت مطالعت نگو که ما الان فقط منتظر یه الگوییم که با کم درس خونده قبول شده باشه.... اگه دنبال این الگویی بهترین الگو می تونم باشم با خیال راحت برو سر جلسه و امیدوار باشه برگه ها جابجا بشه شانسی قبول شی خیلی صندلی داغت دوست داشتم موفق باشی ایشالا قسمت خودتون بشه مجدد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده