meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ باعرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ومحترم، چون دوتا معمای قبلی یه کم پیچیده و سخت بود لذا این بار صلاح دونستم معمایی آسون ولی جالب رو مطرح کنم تا عزیزان از آزمون هوش فراری نشن. و اما معما: مردی زنی را بوسید ، از او پرسیدند چه نسبتی با او داری؟ مرد گفت: مادر شوهر این زن با مادر زن من ، مادر و دخترند. مرد چه نسبتی با زن دارد؟… یادآوری:دوستان جواب رو خصوصی بفرستن. ممنون 13 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ این تست یه زمانی برای خودش معمایی بود.یادمه میگفتن جواب نداره. حالا نمیدونم. 7 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ و اما جواب معما... اسم مرد رو می گذاریم علی ، اسم زن رو می گذاریم مریم علی یه خاله داره که دو تا دختر داره ، خودش هم یک خواهرزاده داره به اسم مریم … علی با یکی از دختر خاله ها ازدواج کرده و مریم هم زن پسر اون یکی دختر خاله علی شده … در این حالت ، مادر شوهر مریم ، میشه دختر مادر زن علی … پس این مرد ، خواهرزاده خود رابوسیده است. متاسفانه این تست که به نظر خودم از راحت ترین و ساه ترین تستها بود رو فقط یک نفر از دوستان به نام Kimia تونستن جواب بدن. ضمن تشکر از همه دوستانی که لطف میکنن در آزمون ها شرکت میکنن به اطلاع می رسانم منتظر تست بعدی باشن. باتشکر 10 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ عروسش هم میتونه باشه که جوابش از اینی ک گفتی ساده تر میشه اگر این معما رو دقیقا با مصداقهای دنیای واقعی در نظر بگیریم خیلی راحتتر میتونیم به نتیجه برسیم یه مادر و دختر در نظر میگیری(برای مثال مادر و مادر بزرگتون) خب حالا طبق این==> مرد گفت: مادر شوهر این زن با مادر زن من ، مادر و دخترند. مادر شوهر این زن ==>که تو این مثال مادرتون میشه با مادر زن اون آقا ==>مادربزرگتون مادر و دختر هستن این خیلی ساده تر از علی و خاله اش و دختر خاله هاش و خواهر زاده اش نیست؟:ws3: 5 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ عروسش هم میتونه باشه که جوابش از اینی ک گفتی ساده تر میشه اگر این معما رو دقیقا با مصداقهای دنیای واقعی در نظر بگیریم خیلی راحتتر میتونیم به نتیجه برسیم یه مادر و دختر در نظر میگیری(برای مثال مادر و مادر بزرگتون) خب حالا طبق این==> مرد گفت: مادر شوهر این زن با مادر زن من ، مادر و دخترند. مادر شوهر این زن ==>که تو این مثال مادرتون میشه با مادر زن اون آقا ==>مادربزرگتون مادر و دختر هستن این خیلی ساده تر از علی و خاله اش و دختر خاله هاش و خواهر زاده اش نیست؟:ws3: :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ :vahidrk: خدایی خیلی مثالت پیچیده بود خو:vahidrk::vahidrk: وبهتره به این نکته اشاره کنی ک این معما فقط یک جواب نداره...و به تعداد انسانهای روی زمین راه هست برای رسیدن به جواب این معما 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ آقای روانشناس بهتره پستت رو ویرایش کنی و برای این معما فقط یک گزینه صحیح و البته بسیار پیچیده در نظر نگیری مثل اینکه قبول ندارید جواب من کاملا درست بود:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ باعرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ومحترم، چون دوتا معمای قبلی یه کم پیچیده و سخت بود لذا این بار صلاح دونستم معمایی آسون ولی جالب رو مطرح کنم تا عزیزان از آزمون هوش فراری نشن.و اما معما: مردی زنی را بوسید ، از او پرسیدند چه نسبتی با او داری؟ مرد گفت: مادر شوهر این زن با مادر زن من ، مادر و دخترند. مرد چه نسبتی با زن دارد؟… یادآوری:دوستان جواب رو خصوصی بفرستن. ممنون اقا جواب من هر جور حساب میکنم درسته مادر شوهر زنه میشه مادر بزرگه زن یارو اونوقت شوهر زنه میشه برادر زن یارو خب پس یارو میشه شوهر خواهر شوهر این خانمه اقا الان یکی به من بگه این اشتباش کجاست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده