Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ من هر چه به ذهنم فشار میارم که به خودم بقبولانم که بت پرست ها از روی جهالت اقدام به پرستش بت میکردند , موفق نمیشم. وقتی تحقیق میکنم میبنم تو دوره هایی که اونا زندگی میکردند , همه امکانات برای فهم صره از ناصره وجود داشته . ( البته در حد همون ایام ) با این حال اونا بازم به همون عادتشون ( پرستش بت ) ادامه میدادند. اگه براتون امکان داره , یکم در این مورد توضیح بدید تا مسئله برام روشن بشه . با تشکر 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ یعنی فک کردی الان بت پرست نداریم؟ اول بهتره بت پرستی تعریف بشه بعد سوالت مطرح بشه بحث در این موارد خلاف قوانین انجمنه وگرنه بحث جالبی می شد. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ یعنی فک کردی الان بت پرست نداریم؟ اول بهتره بت پرستی تعریف بشه بعد سوالت مطرح بشه بحث در این موارد خلاف قوانین انجمنه وگرنه بحث جالبی می شد. میشه طوری بحث کرد که با قوانین هم کنتاکت نکنه. از همه دوستانی که میخوان تو این بحث شرکت بکنند میخوام که متد بحث رو طوری طراحی بکنند که موضوع از بحث منطقی و مورد نظر من خارج نشه. اگه این مورد رو رعایت کنیم میشه بحث رو ادامه داد. با تشکر 2 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ درسته بت پرستی غیر منطقیه واحتمالن این رو مردم اون دوره هم میدونستن. اما کسی که بت پرسته چیزی رو از دست نمیده. یه کمی پاچه خواری بت رو میکنه. اگه جواب نده که ضرری نکرده اما اگر احیانن جواب داد بت پرست به خواسته اش میرسه. تیری است در تاریکی. یه چیزی تو مایه های شرط بندی پاسکال. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ میشه طوری بحث کرد که با قوانین هم کنتاکت نکنه. از همه دوستانی که میخوان تو این بحث شرکت بکنند میخوام که متد بحث رو طوری طراحی بکنند که موضوع از بحث منطقی و مورد نظر من خارج نشه. اگه این مورد رو رعایت کنیم میشه بحث رو ادامه داد. با تشکر خب من مچبورم چند تا آیه از قرآن در مورد شرک به خدا و تعریفش بیارم که بحث میشه مذهبی بعد اون تعاریف رو با رفتار خودمون مقایسه کنم تا ببینیم بت پرستیم یا نه که بازم میشه مذهبی و به یه عده ای بر میخوره بعد تایپیک یا حذف میشه یا قفل 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ خب من مچبورم چند تا آیه از قرآن در مورد شرک به خدا و تعریفش بیارم که بحث میشه مذهبی بعد اون تعاریف رو با رفتار خودمون مقایسه کنم تا ببینیم بت پرستیم یا نه که بازم میشه مذهبی و به یه عده ای بر میخوره بعد تایپیک یا حذف میشه یا قفل با تشکر از حضور گرم شما اگه از اون حد و مرزی که تو متن اولیه تاپیک هست فراتر نرویم طوری نمیشه. سئوال مشخصه و قطعا جوابشم مناسب باشه , بحث میتونه ادامه داشته باشه. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ درسته بت پرستی غیر منطقیه واحتمالن این رو مردم اون دوره هم میدونستن. اما کسی که بت پرسته چیزی رو از دست نمیده. یه کمی پاچه خواری بت رو میکنه. اگه جواب نده که ضرری نکرده اما اگر احیانن جواب داد بت پرست به خواسته اش میرسه. تیری است در تاریکی. یه چیزی تو مایه های شرط بندی پاسکال. سئوال منم همینه که وقتی میدونستن چرا به بیهوده بودنش پی نمیبردن؟ یعنی همش برا پاچه خواری بوده؟ فک نکنم/ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ بت پرست ها در مورد بت ها اینطور میگفتن که این ها خدای ما نیستن بلکه جلوه ای از خدای ما هستند ، سرشت ادم ها همیشه طوری بوده که به دنبال ملجا و پناهی با قدرت مافوق بشری هستن که در مواردی که از حیطه قدرتشون خارجه به اون پناه ببرن ، و همواره طبق سرشتی که انسان داره به نادیدنی ها اعتماد کمتری داشته تا دیدنی ها ، بنابراین برای نزدیک شدن به نادیدنی ها نمادهایی قابل مشاهده برای خدای نادیدنی تراشیده ، کمی به اطراف خودتون نگاه کنید ازین دیدنی ها در اطراف خودتون خواهید دید. 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ بت پرستان هم به وجود کالبد و روح الهی در بت ها معتقد بودند و پرستش بت را نمادین میدونستند .یک چیز تو مایه اینکه مسلمان ها به کعبه تعظیم میکنند. و خانه خدا میدوننش. شاید 500 سال دیگه یک عده بیان تاپیک بزنند که چقدر مردم گذشته چیز بودند که دور یک سنگ میچرخیدن. درو اقع همین حسی که شما نسبت به یک بت پرست داری خیلی ها تو جهان نسبت به الله پرستان دارند و برایشون سوال هست که چطور به این چیزها معتقد هستند 2 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ سئوال منم همینه که وقتی میدونستن چرا به بیهوده بودنش پی نمیبردن؟ یعنی همش برا پاچه خواری بوده؟ فک نکنم/ اونها برای پاچه خواری بت پرستی نمیکردن. بلکه احتمال میدادن با این کار به هدفشون برسن. مثلن الان با اینکه هیچ اثباتی در دست نیست که فکر کردن به یک چیز باعث میشه اون چیز به طرف ما جذب بشه، اما هستن کسایی ک میگن حالا ما روزی 5 دقیقه به آپارتمان فکر میکنیم. شاید شد. هزینه چیه؟ روزی 5 دقیقه از وقت کاملن بی ارزش طرف. سود چیه؟ آپارتمان . . مگه ندیدی طرف مسیحیه و به اسلام این چیزا اعتقاد نداره اما وقتی بچه اش مریض میشه میبرش امام رضا یا مجلس عزاداری عاشورا شفا بگیره. کسی که از ذیذش اسلام غلطه. اما هزینه اش چیه : یه سفر مشهد. سودش چیه شفا گرفتن. پس این کارو میکنه! از اینا گذشته.دونستن یه چیز با باور داشتن کامل بهش فرق داره. خیلی ها میدونن سیگار سرطان زاست. اما انگار باورشون نمیشه که اینها هم ممکنه سرطان بگیرن. بعضی بت پرستا هم میدونستن اشتباهه اما هزینه فایده رو که بررسی میکردن میدیدن که میارزه بت پرست باشی البته به نظرم خیلی هاشون نمیدنن که دارن اشتباه میکنن موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده