رفتن به مطلب

انحراف از شعور عامه

ارسال های توصیه شده

رفتار هایی که شعور مخاطب رو مورد اهانت قرار بده , خیلی هم پیچیده نیستند. گاهی از اوقات همین اداره هواشناسی هم با شعور مخاطب کل کل میکنه و پیش بینی هایی رو میگه که هیچوقت درست از آب در نمیاد.

یا یه نفر که همش شوخی میکنه و کاری به احساس دور بری هاش نداره.

یه سری رفتار هایی هم هستند که شعور عامه رو به انحراف میکشند. یعنی شما یه حرفی از یه نفر مدیر میشنوی که برات مسلم هست که دورغ میگه و یا داره میپیچونه. تو این نوع موارد عکس العمل شما چیه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

بذارید موضوع رو یکم بازترش بکنم .

عکس العمل و احساس شما در شرایطی که یه نفر شما رو سرکار میذاره و خودشم میدونه که شما میدونید که او شما رو سرکار میذاره , چط.ور هست؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

موضوع تایپیک فضای رایج جامعه ماست، بشنو و باور نکن، وقتی که بالاترین مدیران کشور که هر کلمه ای که به کار میبرن باید طبق سند باشه ولی پشیزی ارزش نداره ، و وقتی جامعه ای که سراسر تایید و تکذیبه و باز هم نمیشه سره رو از نا سره تشخیص داد بیشتر به این جمله یقین پیدا میکنم که بشنو و باور نکن حالا فرقی نمیکنه چه چیزی میشنوی و از چه کسی ، در بعد کلان همه ما به قول شما سرکاریم ، پس چه عکسل العملی میشه داشت جز اینکه فقط شنید و سری از تایید تکون داد ولی بهش باور نداشت.

• Like 4
لینک به دیدگاه
موضوع تایپیک فضای رایج جامعه ماست، بشنو و باور نکن، وقتی که بالاترین مدیران کشور که هر کلمه ای که به کار میبرن باید طبق سند باشه ولی پشیزی ارزش نداره ، و وقتی جامعه ای که سراسر تایید و تکذیبه و باز هم نمیشه سره رو از نا سره تشخیص داد بیشتر به این جمله یقین پیدا میکنم که بشنو و باور نکن حالا فرقی نمیکنه چه چیزی میشنوی و از چه کسی ، در بعد کلان همه ما به قول شما سرکاریم ، پس چه عکسل العملی میشه داشت جز اینکه فقط شنید و سری از تایید تکون داد ولی بهش باور نداشت.

چرا انسان میتونه تا این حد سقوط بکنه که بخواد سر دیگران کلاه بذاره؟ با این حساب احتمالا اگه ما هزاران سال هم به این زندگی ادامه بدیم باز به جائی نمیرسیم . اینطور نیست؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا انسان میتونه تا این حد سقوط بکنه که بخواد سر دیگران کلاه بذاره؟ با این حساب احتمالا اگه ما هزاران سال هم به این زندگی ادامه بدیم باز به جائی نمیرسیم . اینطور نیست؟

تو کتاب چرا عقب مانده ایم از قول یک روانشناس امریکایی میگه ما سه شخصیت داریم شخصیت والدینی ، شخصیت کودکی و شخصیت بالغی ، و اینطور تشریح میشه که هیچوقت فضای لازم برای بروز شخصیت بالغی در جامعه ایرانی وجود نداشته و ما یا درگیر شخصیت والدینی هستیم یا کودکی یا بنا به اقتضا هر دو ، در طول تاریخ این مورد بررسی میشه به نظر میرسه تا زمانی که ما بر روی رفتار کودکانمون و تربیت اون ها تغییری ایجاد نکنیم این وضعیت ادامه داره

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو کتاب چرا عقب مانده ایم از قول یک روانشناس امریکایی میگه ما سه شخصیت داریم شخصیت والدینی ، شخصیت کودکی و شخصیت بالغی ، و اینطور تشریح میشه که هیچوقت فضای لازم برای بروز شخصیت بالغی در جامعه ایرانی وجود نداشته و ما یا درگیر شخصیت والدینی هستیم یا کودکی یا بنا به اقتضا هر دو ، در طول تاریخ این مورد بررسی میشه به نظر میرسه تا زمانی که ما بر روی رفتار کودکانمون و تربیت اون ها تغییری ایجاد نکنیم این وضعیت ادامه داره

با اینهمه تناقضاتی که کودک تو اجتماع باهاش روبرو میشه عملا هر نوع تربیتی بی جواب میمونه. یعنی میخوام بگم که تلاش ما برای ساخت و پرورش کودکان هم بی نتیجه خواهد بود , چون همه عوامل دست به دست هم داده اند تا نذارند کودکان رشد و بالندگی معقولی داشته باشند.

• Like 2
لینک به دیدگاه
با اینهمه تناقضاتی که کودک تو اجتماع باهاش روبرو میشه عملا هر نوع تربیتی بی جواب میمونه. یعنی میخوام بگم که تلاش ما برای ساخت و پرورش کودکان هم بی نتیجه خواهد بود , چون همه عوامل دست به دست هم داده اند تا نذارند کودکان رشد و بالندگی معقولی داشته باشند.

شاه کلید مشکلات رفتاری جامعه ایرانی در همین یک کلمه خلاصه میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

چند وقت پیش که برای یه کاری رفتم آموزش و پرورش بعد از کلی معطلی و منت گذاشتن سرمون تازه خواستن به کارمون رسیدگی کنن.

این آقا انقد دروغ گفت که دیگه داشت حالم بهم میخورد.

آخرشم کارمونو انجام نداد و گفت برید بعدا بیاید.

منم دیگه خودم نرفتم مامانو فرستادم.

واقعا برام عذاب آور بود که بخوام یه بار دیگه باهاش روبه رو بشم و چون مجبورم و کارم واقعا گیرشه هیچی نگم و به دروغاش گوش بدم و سر تکون بدم.

معمولا مجبورم در مقابل آدمایی که کارم واقعا گیرشونه هیچی نگم ولی در مورد بقیه میگم.

دلیل این هیچی نگفتنم میتونه ترس باشه آخه واقعا کارم گیرشه...:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ما یه همکار داریم...همچی ته ته خالی بندیه

طوری که تا الان ما میدونیم که غار علیصدر ارثیه پدری ایشون بوده

90 درصد بزرگان کشور در ساختمان آنها زندگی میکنند

کلا یه تهرانه و یه سعادت آباد

پدر ایشان نفوذ بسیار بسیار زیادی در بازار و اینا داره

و یک عالمه خزعولات دیگه

فقط قسمت عجیبش اینجاست که یک چنین فردی که همیشه ادعا میکنه من توی فقط یکی از حساب های بانکیم 100 میلیون دارم و این فقط یک مورد کوچیک از دارایی های منه

چرا داره توی یه سازمان دولتی کوچیک کار میکنه؟ اونم نه رسمی

بلکه کارمند شرکتی...

خلاصه دیگه

من همیشه حرصم از دستش در میاد...به همکارای دیگه ام میگم ما باید باهاش برخورد کنیم

باید بفهمه ما الاغ نیستیم احتمالا که اینقدر راحت توی چشای ما نگاه میکنه و دروغ میگه

گاهی اینقدر شاخ داره که بچه ها خندشون میگیره و ترکش میکنن

اما متوجه شدم که برای دیگران اصلا مهم نیست که تو داری چی میگی

دروغ میگی یا راست

اونا فقط میخوان از حرفات یه آتویی چیزی گیر بیارن و یه مدتی خوش باشن

هرگز براشون مهم نیست که این اخلاق زشت دروغ گویی رو در دیگران و یا خودشون درست کنن

اگرم بهشون بگی میگن ول کن بابا

ما برای چی خودمون رو خراب کنیم

ولش کن بزار دلش خوش باشه که دروغ گفت و یه عده هم باور کردن

واقعا همیشه می مونم از کار این انسان ها

آخه چرا دروغ؟؟؟؟؟؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی:

کیفیت بنزین تولیدی مجتمع های پتروشیمی مطابق استاندارد های جهانی است

افزایش آلایندگی هوای کلانشهرهای کشور متاثر از محصولات واحدهای پتروشیمی نبوده و مورد تایید نیست.

لینک به دیدگاه

عسکر جلالیان، عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره این نوع بنزین

بنزینی که در پالایشگاه‌ها به شکل غیر استاندارد تولید می‌شود، سرطان‌زا است واگر این بنزین سرطان‌زا در اختیار مردم قرار بگیرد مردم را به صورت حاد تری درگیر می‌کند و هزینه تمام شده آن برای کشور نیز بالاتر است.اگر با کمبود بنزین مواجه شویم به مردم فشار می‌آید و با نارضایتی آنها مواجه خواهیم شد. اما بحران نارضایتی مردم قابل مدیریت و کنترل است و نهایتا با عصبانیت آن‌ها رو به رو هستیم که خطرش کمتر از این است که مردم را در معرض خطر سرطان و مرگ قرار دهیم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...